تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 275 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"وزن خشک" در هفته بیماری‌های خاص روی آنتن می‌رود

فیلم تلویزیونی "وزن خشک" به کارگردانی مانلی شجاعی‌فرد و تهیه‌کنندگی سیروس تسلیمی پائیز امسال در هفته بیماری‌های خاص از شبکه یک پخش می‌شود. سیروس تسلیمی در این باره به خبرنگار مهر گفت: "وزن خشک" آماده و به شبکه یک تحویل داده شده است. موضوع فیلم درباره بیماری‌های خاص است و به همین مناسبت پائیز و در هفته بیماری‌های خاص روی آنتن می‌رود.
    این تهیه‌کننده با ابراز رضایت از ساخت این فیلم گفت: سینما این روزها عرصه‌‌ای برای ساخت فیلم‌های کمدی است و برای ساخت ملودرام و فیلم اجتماعی فضای کمتری وجود دارد. خوشحالم فرصت پیش آمد "وزن خشک" را در تلویزیون بسازم و فضایی برای تجربه کردن در رسانه پرمخاطب تلویزیون پیدا کنم.
    هرمز هدایت، آزیتا حاجیان، کیکاوس یاکیده، فریبا خادمی و بهاره کاتوزی بازیگران این فیلم هستند وداستان درباره بهرام اسکندری یک استاد دانشگاه است که متوجه می‌شود دخترش بهاره دچار بیماری حاد کلیوی شده و این همان بیماری است که چند سال قبل باعث مرگ مادرش شد و ...
    عوامل تولید "وزن خشک" عبارتند از مدیر تصویربرداری: مسعود سلامی، مدیر تولید: جمهور شکیبا، طراح گریم: نوید فرح‌مرزی، برنامه‌ریز: روزبه کافی، صدابردار: روح‌الله جعفربگلو، مدیر صحنه: امیر احدزاده، تدوین: روزبه کافی و منشی صحنه: امیررضا مکین. محصول گروه فیلم و سریال شبکه یک.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"مرگ عوضی" امشب از شبکه سه پخش می‌شود

فیلم تلویزیونی "مرگ عوضی" به کارگردانی غلامرضا رمضانی و تهیه‌کنندگی رضا جودی امشب ساعت 20:15 از شبکه سه پخش می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، برزو ارجمند، امیرحسین مدرس، فلامک جنیدی، مریم صباغیان، بهاره مشیری و اعظم کبودیان بازیگران "مرگ عوضی" هستند که در مرکز سیمافیلم تولید شده است.

این فیلم درباره مردی به نام کریم است که با سامان آشنا می‌شود و تصمیم می‌گیرد همراه او برای به دست آوردن اموال همسرش توطئه‌ای طراحی کند
    دیگر عوامل تولید "مرگ عوضی" عبارتند از تصویربردار: مجید فرزانه، صدابردار: شهرام متولی‌باشی، طراح صحنه و لباس: فرامرز بادرامپور، طراح گریم: محسن دارسنج، مدیر تولید: بهرام جلالی، تدوینگر: مهدی جودی، آهنگساز: حمیدرضا صدری و برنامه‌ریز: صالح جوان.

"مرگ عوضی" پس از مجموعه مناسبتی "بهاران در بهار" دومین تجربه تلویزیونی رمضانی است که فیلم‌های سینمایی "حیات"، "سبز کوچک" و "قفل‌ساز" را در کارنامه دارد. جودی تهیه‌کننده مجموعه‌های "صاحبدلان"، "مرده متحرک"، "روز حسرت" و "فصل بی‌پروایی" است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه های شاخص امروز تلویزیون به ترتیب ساعت پخش به شرح ذیل می با شد :

-استقلال -ام صلال شبکه سه سیما ساعت 16:00

-صبا پاختاکور
    شبکه سه سیما سلاعت 18:00

-رزو ول
    شبکه پنج سیما ساعت 19:00

-کمینگاه
    شبکه دو سیما ساعت 21:10

-تله تئاتر
    شبکه چهار سیما ساعت 21:15

-اشک ها ولبخندها
    شبکه یک سیما ساعت 22:00

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا با کارای فخیم‌زاده خیلی حال میکنم تو کاراشم هر کارش به نظر من از قبلیه بهتر شده و پیشرفتای خوبی داشته امیدوارم این کارشم خوب از اب در بیاد
    این سریال ۲۵ اسفند در تهران كلید خورد و طبق برنامه‌ریزی، تصویربرداری آن ۱۰ ماه طول خواهد كشید.
    یعنی تو دی باید پخش بشه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

«اشك‌ها و لبخندها» زير تيغ؛ «حسن فتحي» به خبرنگاران

توضيح مي‌دهد

خبرگزاري فارس: بخش‌هاي حذف شده مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» ادامه دارد و اين روند به جايي رسيده كه از آخرين قسمتي كه تا به حال روي آنتن رفته، حدود 7 دقيقه كم شده است.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه تلويزيوني «اشك‌ها و لبخندها» به كارگرداني «حسن فتحي» حدود دو ماه به آغاز سال 88 كليد خورد و قرار بود كه در ايام نوروز از شبكه يك سيما پخش شود. اما بازبيني مديران سيما از اين سريال باعث شد تا در آخرين لحظات اين سريال پشت درهاي بسته بماند.
    به گزارش فارس، يكي از دلايلي كه مديران سيما را برآن داشت تا سال گذشته، پخش سريال را در آخرين لحظات متوقف كنند، حضور پررنگ خانم‌ها به ويژه گوهر خيرانديش در بخش‌هاي طنز سريال بود. پس از بازبيني و حذف بخش‌هايي از سريال تصميم گرفته شد تا سريال با دليلي تحت عنوان پر حجم بودن برنامه‌هاي نوروزي تلويزيون! بعد از تعطيلات با سه روز پخش در هفته به روي آنتن برود.
    به گزارش خبرنگار فارس، اين جرح و تعديل‌ها با آغاز پخش سريال تمام نشد و روزهاي اول پخش نيز درحالي تيتراژ پاياني پخش مي‌شد كه نام برزو ارجمند به عنوان خواننده تيتراژ در آن خودنمايي مي‌كرد تا اين كه از قسمت پنجم به بعد تيتراژ سريال با صداي مهران زاهدي پخش شد.
    اما سانسور اين سريال كه توانسته است مخاطبان بسياري را به خود جلب كند، همچنان ادامه دارد و در نهايت از يك سريال 13 قسمتي 10 قسمت باقي ماند كه در قسمت آخري كه از اين سريال پخش شد، (دوشنبه 31 فروردين ماه) 7 دقيقه مربوط به نزاع خسرو و نوچه‌هايش در سينما با تيغ تيز مميزي حذف شد.
    اين اقدامات كار را به جايي رسانده كه «حسن فتحي» قصد دارد تا پس از پايان پخش سريال، نشست مطبوعاتي در اواخر هفته آينده در خانه هنرمندان ترتيب دهد و در آن به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

«تيك تاك» در صدمين قسمت خود به پايان مي‌رسد

خبرگزاري فارس: برنامه گفت‌وگو محور «تيك تاك» به كارگرداني «سيد فواد صفاريان پور» در صدمين قسمت خود به پايان مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد فؤاد صفاريان‌پور در گفت‌وگو با روابط عمومي شبكه دو سيما گفت: تيك تاك برنامه‌اي تلويزيوني در 100 قسمت است كه تاكنون 63 قسمت از آن به روي آنتن شبكه دو رفته است و كار ضبط 20 قسمت پاياني اين مجموعه از ابتداي هفته جاري شروع شده و تا پايان ارديبهشت ماه به طور كامل پايان خواهد يافت.
    صفاريان‌پور تصريح كرد: قسمت‌هاي باقي مانده «تيك تاك» همچنان بر مبناي سناريوي زندگي افراد برجسته و گفت‌وگو بين آدم‌هايي خواهد بود كه روابط دوستانه و نزديكي با هم دارند اما در برخي مواقع، كساني در برنامه حضور خواهند داشت كه تفاوت‌هاي زيادي با هم دارند و ديدن اين تفاوت‌ها براي بينندگان جذاب خواهد بود.
    كارگردان و تهيه كننده «تيك تاك» در مورد نحوه انتخاب ميهمانان اين برنامه اظهار داشت: در برنامه «تيك تاك» يك شوراي سردبيري وجود دارد و اين شورا تركيب ميهمانان را مشخص مي‌كند كه متشكل از يك تيم 7 نفره است و مدير گروه اجتماعي شبكه دو نيز يكي از اعضاي اين شورا به حساب مي‌آيد.
    وي در خاتمه در خصوص اينكه آيا پخش اين برنامه پس از ضبط 100 قسمت ادامه خواهد داشت يا خير؟ گفت: بحث‌هايي در اين خصوص صورت گرفته است كه كار ادامه پيدا كند اما بعيد مي‌دانم، چرا كه تمام تلاش ما در ارائه برنامه‌اي 100 قسمتي بوده است و اگر قرار باشد اين كار ادامه پيدا كند قطعاً بايد شكل و شمايل جديدي براي آن طراحي كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

«نگاه دهم» ويژه برنامه انتخاباتي شبكه دو

خبرگزاري فارس:برنامه انتخاباتي «نگاه دهم» به تهيه كنندگي «مهدي ماكان» كاري از گروه سياسي شبكه دو سيماست كه به روي آنتن مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه دو، برنامه «نگاه دهم» به كارگرداني «اكبر تحويليان» و با اجراي «شيما سادات مفاخريان» در 26 قسمت 20 دقيقه‌اي به عنوان برنامه انتخاباتي شبكه دو، روي آنتن خواهد رفت.
    بنابراين گزارش، اين برنامه از 5 قسمت مختلف شامل تريبون آزاد، نگاه خودموني، نمايش كوتاه، نگاه در نگاه و نيم نگاه تشكيل شده است.
    در قسمت تريبون آزاد با عنوان «اگر من رئيس جمهور باشم» اقشار مختلف مردم پشت تريبون قرار مي‌گيرند و مهم‌ترين دغدغه و برنامه خود را در صورت رئيس جمهور شدن بيان مي‌كنند.
    در بخش «نگاه خودموني» نيز كه تحت عنوان «تاكسي دربست انتهاي پاستور» مسافراني در يك تاكسي كه به انتهاي پاستور مي رود درباره انتخابات بحث و گفت‌وگو مي كنند.
    بخش «نمايش كوتاه» مرتبط با موضوع انتخاب و انتخابات خواهد بود و در بخش «نگاه در نگاه» با بهرگيري از تكنيك كميك استريپ (داستان مصور) به موضوع انتخابات از زواياي مختلف پرداخته مي‌شود. ضمن اينكه در آيتم «نيم نگاه» مصاحبه با كارشناسان حوزه‌هاي مختلف سياسي، اقتصادي و اجتماعي پيش بيني شده است.
    علاوه بر برنامه «نگاه دهم» برنامه‌اي نيز به صورت ميزگرد، با حضور نامزدهاي انتخاباتي و سه تن از كارشناسان برجسته در حوزه‌هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي ـ اجتماعي در حال برنامه‌ريزي و ساخت دكور است كه پس از نهايي شدن نامزدهاي انتخاباتي ضبط آن آغاز و مدت زمان پخش آن از شبكه دو اعلام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اميد به خوش قولي مديران رسانه ملي در پخش سريال

«مختارنامه»

خبرگزاري فارس: بخش‌هاي پاياني مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» در حالي ساخته مي‌شود كه مديران رسانه ملي در مصاحبه‌هاي مطبوعاتي خود از پخش اين سريال در سال 88 خبر مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» از جمله پروژه‌هاي الف سيما به شمار مي‌رود كه پنج سال از آغاز توليد آن مي‌گذرد و بنابر اعلام مديران رسانه ملي اين مجموعه تاريخي امسال (سال 88) به روي آنتن خواهد رفت.
    بنابراين گزارش، نكته‌اي كه در اين ميان از اهميت بيشتري برخوردار است، وعده مديران سيما در زمان پخش سريال است. چراكه در بسياري از مواقع مديران سيما وعده‌اي براي پخش سريالي داده‌اند اما در عمل چنين اتفاقي نيافتاده و اين بدقولي‌ها به قدري در سيما رواج دارد كه حتي بسياري از فيلم‌هاي سينمايي و تلويزيوني هفتگي نيز از اين قاعده مستثني نيستند و فيلم‌ها به راحتي و پس از اين كه چندين بار آنونس‌هاي تبليغاتيشان هم پخش شده، از ليست پخش حذف شده و فيلم يا برنامه جديدي جايگزين آنها مي‌شود.
    تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» تا اواخر خردادماه به پايان خواهد رسيد و «داوود ميرباقري» در تلاش است تا مراحل تدوين، صداگذاري و موسيقي اين مجموعه روال خود را به خوبي بگذراند.
    گروه توليد «مختارنامه» براي به تصوير كشيدن فاز نهايي اين سريال كه به وقايع كربلا اختصاص دارد، از هفتم فروردين ماه در شاهرود به سر مي‌برند و در حال حاضر مشغول فيلم‌برداري صحنه‌هاي مربوط به كربلا و نهر علقمه در بيابان‌هاي طرود هستند كه در 100 كيلومتري شاهرود قرار دارد.
    در اين قسمت از كار كه بخش پاياني فيلمبرداري هم محسوب مي شود،‌ «كاوه فتوحي» در اولين تجربه بازي خود، در نقش جواني حضرت ابوالفضل(ع) مقابل دوربين رفته و «محمد فيلي» در نقش شمر و «انوش معزي» در نقش حرمله بازي مي‌كنند.
    سريال «مختارنامه» با حضور بازيگراني چون فريبرز عرب‌نيا، رضا كيانيان، محمد صادقي، ژاله علو، محمدرضا شريفي‌نيا، مهدي فخيم‌زاده، انوشيروان ارجمند، داوود رشيدي، امين زندگاني، گوهر خيرانديش، پروين سليماني، صدرالدين حجازي، بهرام شاه محمدلو، رضا رويگري و جمعي ديگر از هنرمندان شناخته شده، مقابل دوربين رفته است.
    اين مجموعه قيام مختارابوعبيد ثقفي ملقب به ابواسحاق را به تصوير مي‌كشد. «مختارنامه» به تهيه‌كنندگي «محمود فلاح» در مركز سيما فيلم تهيه و توليد مي‌شود.

9. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آشتياني: 22 قسمت «مختارنامه» تدوين اوليه شده است

خبرگزاري فارس: محمدباقر آشتياني، مديرتوليد سريال «مختارنامه» گفت: در حال حاضر 22 قسمت از اين سريال تدوين اوليه شده است و پس از پايان تصويربرداري، تدوين نهايي آغاز مي‌شود.

«محمدباقر آشتياني» در گفت‌و‌گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: احتمالا اواخر ارديبهشت‌ماه تصويربرداري اين سريال به پايان مي‌رسد و پس از آن تدوين نهايي اين سريال توسط «مهدي حسيني‌وند» انجام مي‌شود.
    وي در ادامه گفت: به طور ميانگين در هر روز 5/1 تا 2 دقيقه تصوير مفيد گرفته مي‌شود و در پروژه‌هاي بزرگ مانند «مختارنامه» مشكلات توقف كار در مقاطع زماني مختلف به خاطر بروز برخي مشكلات، طبيعي است.
    مدير توليد سريال «مختارنامه» افزود: هنرورهاي اين سريال به 5 دسته تقسيم مي‌شوند كه شامل هنرورهاي عادي (صحنه را پر مي‌كنند)، هنرورهاي داراي چهره، هنرورهاي سخنگو، بدل كاران و سواركاران مي‌شوند همچنين اين هنروران، روزانه از 10 تا 50 هزار تومان دستمزد دريافت مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميرباقري: روايت من در «مختارنامه» روضه‌خواني براي

عاشورا است

خبرگزاري فارس: آخرين مراحل تصوير‌برداري سريال «مختارنامه» به كارگرداني «داود مير‌باقري» و تهيه‌كنندگي «محمود فلاح» در روستاي طرود واقع در جنوب شرقي شاهرود انجام مي‌شود.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، وقتي به شاهرود مي‌رويم از هر كسي كه بپرسيم از ساخت سريال مختارنامه باخبر است؛ دليل اين مطلب هم كاملا واضح است چون اين سريال در شاهرود تصويربرداري مي‌شود و داوود ميرباقري، كارگردان اين سريال هم اهل شاهرود است و مردم منطقه به خوبي او را مي‌شناسند و حمايتش مي‌كنند.
    در جنوب شرقي و 120 كيلومتري از شهر شاهرود، روستايي به نام «طرود»با 500 خانوار و 2000 نفر جمعيت وجود دارد كه محل تصوير‌برداري اين سريال است. از شاهرود كه به سمت طرود مي‌رويم، هوا گرم‌تر مي‌شود و چيزي كه قابل توجه است وجود نخل‌هاي فراوان در اين منطقه است و با وجود مزارع كشاورزي در يك بخش از روستا، زمين‌‌‌هايي سرسبز را به وجود آورده كه البته در بخش ديگر روستا فقط بيابان ديده مي‌‌شود.
    روستاي طرود به خاطر وجود عوامل سريال خيلي شلوغ شده و در قسمتي از روستا، يك آشپزخانه تعبيه شده تا عوامل براي صرف صبحانه و نهار در اين قسمت مستقر شوند.
    امروز سه‌شنبه 31/1/88 است و ساعت حدود 30/8 صبح. در محوطه‌اي بزرگ خيمه امام حسين (ع) و يارانش تعبيه شده بود. يك خيمه سفيد‌رنگ براي امام حسين (ع) و 36 خيمه سبزرنگ براي صحابه و تعدادي هم اسب فضاي اين لوكيشن را جالب توجه كرده بود.
    عوامل كه از سه مكان مختلف به روستا آمده‌اند، پس از صرف صبحانه يا نوشيدن چاي براي كار حاضر مي‌شوند. در اتاقي پشت آشپزخانه، طراحان گريم به سرپرستي مسعود ولد‌بيگي مشغول گريم كردن «مهدي فخيم‌زاده»، «محمد فيلي» و ديگر بازيگر‌ها هستند.
    مهدي فخيم‌زاده نقش «عمرسعد» و محمد فيلي نقش «شمر» را در اين سريال بازي مي‌كنند.
    پس از پايان گريم، افراد به سمت صحنه مي‌روند. هركدام با يك وسيله. هنروران با اتوبوس، گروه تصوير‌برداري با ميني‌بوس، عوامل و بازيگر‌ها با تاكسي و گروه تداركات با وانت به سمت صحنه مي‌آيند.
    گروه تداركات قبل از اين كه عوامل و بازيگر‌ها سر صحنه حاضر شوند، مشغول آماده‌سازي صحنه مي‌شوند و در برپايي كرين و پياده كردن وسايل انجام وظيفه مي‌كنند.
    مرد جواني به نام احسان مشغول چاي‌دادن به هنروران و سياهي‌لشگران است كه تعداد آنها در اين روز به حدود 480 نفر مي‌رسد. همه در تكاپو هستند تا قبل از اين كه كارگردان به سرصحنه بيايد، همه چيز آماده شود.
    سياهي‌لشگرها آماده مي‌شوند و سر جاي خود قرار مي‌گيرند. از سمت ديگر صحنه، تعداد زيادي سواركار، سوار بر اسب به سمت ما مي‌آيند و خود را آماده مي‌كنند.
    تعدادي از سياهي‌لشگرها كه از اهالي روستا هستند، با موتورهاي خود و لباس و زره‌هايي كه به آنها داده شده وارد مي‌شوند و
    بالاخره تصوير‌برداري شروع مي‌شود. در اين صحنه «عمر سعد» در جاي خود نشسته و تعداد زيادي از لشگريانش هم در اطراف او ايستادند سپس از سمت مقابل، شمر و همراهانش با اسب به سمت عمر سعد مي‌آيند و ديالوگي بين آنها گفته مي‌شود. در نهايت ميرباقري كات مي‌دهد و همه را براي آماده كردن تصوير‌برداري صحنه حساس اين سريال فرا‌ مي‌خواند.
    در اين صحنه، نماز جماعت «امام حسين (ع)» و يارانش به تصوير كشيده مي‌شود كه لشگريان شمر به سمت آنها تير مي‌اندازند و دو محافظ از آنها محافظت مي‌كنند.
    اين صحنه چند بار تكرار شد و در نهايت صحنه مورد علاقه ميرباقري گرفته مي‌شود.
    وقتي با يكي از اهالي روستا صحبت مي‌كردم مي‌گفت مردم منطقه كه در نقش‌هاي مختلف بازي مي‌كردند، دوست نداشتند در سپاه شمر قرار بگيرند و همگي مي‌خواستند از اصحاب امام حسين (ع) باشند.
    او همچنين مي‌گفت مردم زيادي در صحنه‌هاي فيلمبرداري حاضر مي‌شوند و اين سريال تأثير خاصي روي آنها گذاشته است.
    داود ميرباقري، كارگردان اين سريال معتقد است كه هر كدام از شخصيت‌هاي عاشورا را يا نبايد نشان بدهيم و يا اگر مي‌خواهيم نشان بدهيم بايد روضه بخوانيم و روضه خواندن، نه تنها عيب نيست بلكه همان رنج و لذت تراژدي كه آدم احساس مي‌كند، پايه محوري درام است و وقتي كه تراژدي بزرگي مثل كربلا را مي‌بينيم، مي‌توانيم گريه هم بكنيم.
    وي درباره منفوريت شمر در «مختارنامه» گفت: لشگري كه حداقل 12 هزار نفر و حداكثر 70 هزار نفر يك گروه 100 نفري را محاصره مي‌كند و به هيچ كس رحم نمي‌كند، به نظر شما نبايد كراهت داشته باشند و من در اين فيلم چيزي كه از اين تاريخ دريافت كرده بودم اين بود كه صورت شمر لك و پيس داشته و ما حصل اين نفرت را در مجموعه خواهيد ديد.
    ميرباقري در ادامه افزود: من تا به حال كاري را كه دوست داشتم، نتوانستم بسازم و هميشه يك موج آمده و من را با خودش برده است.
    كارگردان سريال مختارنامه در پايان اظهار داشت: ممكن است دو شخصيت ديگر به اين سريال اضافه شود كه يك شخصيت، فردي مسيحي به نام «وهب نصراني» است و شخص ديگر «زهير بن قين» همچنين اگر صحنه‌اي به سريال مختارنامه‌ اضافه شده، با موافقت من انجام شده و هر اتفاقي كه افتاده تصميم شخص من است.
    محمدباقر آشتياني، مدير توليد اين سريال گفت: تاكنون حدود 80 اسب خريديم و 60 اسب هم كرايه شده است كه كرايه آنها روزي 15 تا 20 هزار تومان است همچنين هزينه تغذيه هر اسب در هر روز 5000 تومان است.
    وي در ادامه گفت: براي گرفتن صحنه‌هاي شهادت «حضرت عباس (ع)» كه مجموعا 11 دقيقه مي‌شود، حدود 20 روز زحمت كشيده شده و تاكنون 22 قسمت از اين سريال، تدوين اوليه شده است همچنين از چند آهنگساز از لندن اوكراين تست گرفته شده ولي مورد تاييد واقع نشده است.
    آشتياني در ادامه يك خاطره از يكي از اهالي روستا گفت: براي گرفتن صحنه شهادت «حضرت عباس (ع)» از يكي از اهالي روستا زميني اجاره كرده بوديم و با او در يك قيمتي به توافق رسيديم ولي چند روز بعد تقاضاي پول بيشتري كرد. پس از صحبت‌هاي فراوان، آن فرد راضي نشد. وقتي «محمد فيلي» بازيگر نقش شمر پيش ما آمد، آن مرد گفت تو ديگه چه كسي هستي و فيلي گفت من شمر هستم. آن مرد گفت: خدا لعنتت كند سپس كاوه فتوحي، بازيگر نقش «حضرت عباس (ع)» آمد و گفت من بازيگر نقش «حضرت عباس (ع)» هستم سپس آن مرد گفت: بچه‌ام چند وقت است كه مريض است، بيا شفايش بده.
    محمد فيلي، بازيگر نقش شمر در ادامه اظهار داشت: اين نقش آن‌چنان من را در بر مي‌گيرد كه از خودم بدم مي‌آيد ولي به ناچار بايد اين كار را انجام بدهم همچنين شمر بايد پليديش نشان داده شود و مير باقري طوري اين نقش را نمايش داده كه با تمام شمرهاي مختلفي كه تاكنون به تصوير كشيده شده، متفاوت است.
    وي در خصوص الگو گرفتن از نقش‌هاي ديگر گفت: من اصلا نخواستم ببينم دوستان ديگر چه كاري انجام دادند و هر كاري كه كردم خودم و با راهنمايي‌هاي داود ميرباقري صورت گرفته است همچنين اگر راهنمايي ميرباقري نبود، ممكن بود به بيراهه بروم.
    «مهدي فخيم‌زاده»، بازيگر نقش عمر سعد در رابطه با حضور دوباره‌اش در اين سريال گفت: چند سال پيش تصويربرداري از من انجام شد ولي مقداري از آن باقي مانده بود و وقتي كه به من گفتند بايد سر پروژه حاضر شوي، با توجه به اينكه كار ديگري را در حال ساخت داشتم، تصميم گرفتم در تصويربرداري «مختارنامه» حاضر شوم و رفيق نيمه راه نباشم.
    وي افزود: وقتي وارد مجموعه شدم، سعي كردم خالي بيايم و به عنوان يك بازيگر ايفاي نقش كنم چون ممكن است عمر سعدي كه من تصور مي‌كنم با عمر سعد ميرباقري متفاوت باشد.
    فخيم‌زاده ادامه داد: ميرباقري از كارگردان‌هايي است كه نقش‌هايش را خوب مي‌شناسد و حتي مي‌بيند و وقتي كه خودت را در اختيارش قرار دهيد، او به همان شكلي كه ديده، شما را هدايت مي‌كند.
    بازيگر نقش عمرسعد تصريح كرد: من هيچ ولعي ندارم كه صحنه‌هاي مربوط به كربلا را بسازم چون كار سختي است و يك بار هم به من پيشنهاد شد كه نپذيرفتم و من تمايل ندارم در اين حيطه خطرناك وارد شوم همچنين به اعتقاد من «امام حسين (ع)» و «امام رضا (ع)» شهيد نشده‌اند و زنده‌اند و بين ما حضور فعال دارند و با مردم رابطه و مراوده دارند و هر كسي در ذهن خود يك «امام حسين (ع)» و «امام رضا (ع)» ترسيم كرده كه امام حسين شما با من متفاوت است ولي هر دو آنها در حد اعلي صفات نيك است.
    وي در ادامه از صبر و تحمل فراوان ميرباقري گفت و افزود: بعد از ولايت عشق به كل ساختن كار تاريخي را كنار گذاشتم و از ابتدا هم نمي‌خواستم كار تاريخي بسازم و تمايل بيشتري به روز دارم.
    به گزارش فارس، «رضا ميرباقري»، بازيگر نقش شمايل «امام حسين (ع)» گفت: حس خوبي دارم از اينكه اين نقش را بازي مي‌كنم و تجربه و فرصت خوبي براي من است همچنين كارم در اين مجموعه به عنوان دستيار كارگردان شروع شد و چندي قبل تصميم گرفتند من اين نقش را بازي كنم.
    وي در ادامه اظهار داشت: حتما اصرار نداشتم اين نقش را بازي كنم ولي تشخيص دادند اين نقش را ايفا كنم و من هم قبول كردم.
    عليرضا فتحي، مسئول بدلكاران مجموعه «مختارنامه» گفت: كساني كه به عنوان بدلكار در اين سريال كار مي‌كنند، يك دوره شش ماه آموزشي را گذراندند و پس از انجام تست نهايي، 50 نفر از آنها انتخاب شدند كه تماما اهل تهران هستند.
    «مجيد علي‌اسلام» مدير صحنه اين سريال گفت: مديرصحنه، نماينده گروه بزرگ صحنه در كنار گروه فيلم‌برداري است و تمام چيز‌هايي مانند لوازم، دكوراسيون و هنرورها كه جلوي دوربين مي‌رود، بايد زيرنظر ما انجام شود و چيز اضافي در صحنه وجود نداشته باشد.
    وي در خصوص تفاوت كار منشي صحنه و مدير صحنه اظهار داشت: منشي صحنه، پلان‌ها را ثبت مي‌كند و با كارگردان تعامل دارد ولي ما چيزي را كه جلوي دوربين مي‌رود، كنترل مي‌كنيم همچنين حدود 5 سال است كه در اين پروژه حضور دارم و نقش «منذر بن زبير»، پسر كوچك آل‌زبير را هم بازي كردم.
    «عليرضا خورشيد»، سرپرست اجرايي گريم سريال «مختار‌نامه» گفت: حدود 600 تست گريم در اين پروژه‌ زده شده است و در گريم بعضي شخصيت‌ها، حساسيت‌ زيادي وجود داشت تا اينكه چهره مورد نظر به دست بيايد به طور مثال «عبدالله بن زبير» كه نقش آن را «رضا كيانيان» بازي مي‌كرد، چهره‌اي كاملا آشنا براي بينندگان دارد ولي ميرباقري مي‌خواست اين چهره با چهره‌هاي ديگر متفاوت باشد همچنين اين نقش، دو پهلو است و بيننده نبايد متوجه شود كه اين نقش مثبت است يا منفي.
    وي در ادامه افزود: گريم چهره «فريبرز عرب‌‌نيا» (بازيگر نقش مختار) بيش از 250 جلسه در طول مدت‌زمان 5 سال و اندي به طول انجاميد كه مدت زمان هر جلسه حدود 1ساعت و ربع بوده است همچنين اين شخص 9 مقطع گريم دارد كه شامل 3 مقطع جواني، 4 مقطع پيري، 1 مقطع زندان و 1 مقطع بيابان است.
    وي در ادامه گفت: بعضي روزها بايد ساعت 30/3 صبح و بعضي روزها ساعت 30/8 براي اجراي گريم حاضر مي‌شديم و در شلوغ‌ترين روز گريم، گروه حدودا 12 نفره گريم بايد 22 بازيگر اصلي و 50 هنرور را گريم مي‌كرد.
    «عظيم فراين» مجري 2 گريم كه پس از اتمام درس‌هايش در هنرستان مستقيما به سر اين پروژه آمده، اظهار داشت: «مختارنامه» براي من مثل يك دانشگاه بود و خيلي چيزها از آن ياد گرفتم.
    سريال «مختارنامه» داستان قيام مختار ابوعبيد ثقفي ملقب به ابواسحاق را در مقاطع مختلف زندگي وي روايت مي‌كند. شهرت مختار به خاطر قيامي است كه پس از واقعه عاشورا با هدف خونخواهي از شهداي كربلا توسط او شكل مي‌گيرد و در نهايت به پيروزي مي‌رسد.
    همزمان با دعوت مردم كوفه از «امام حسين(ع)» ، مختار و مردم قبيله‌اش به طرفداري از امام، حركت خود را آغاز مي‌كنند اما عبيدالله بن زياد مختار را دستگير و روانه زندان مي‌كند. به اين ترتيب، وي در روز عاشورا در زندان است. بعد از آزادي از زندان، با شعار يالثارات الحسين به خونخواهي «امام حسين(ع)» قيام مي‌كند.
    از بازيگراني كه در اين مجموعه ايفاي نقش كرده‌اند مي‌توان به «فريبرز عرب‌نيا»، «رضا رويگري»، «عنايت شفيعي»، «ژاله علو»، «رضا كيانيان»، «محمدرضا شريفي‌نيا»، «نسرين مقانلو»، «پرويز پورحسيني»، «انوشيروان ارجمند»، «كريم اكبري مباركه»، «فريبا كوثرين، «مهدي فخيم‌زاده»، «محمد فيلي»، «‌محمد صادقي» و ... اشاره كرد.
    سريال چهل قسمتي «مختارنامه» از محصولات «الف ويژه» مركز سيما‌فيلم است كه فيلم‌برداري آن از فروردين 1383 در حوالي كاشان آغاز شد.
    تهيه كننده اين مجموعه «محمود فلاح» و نويسنده و كارگردان آن «داود ميرباقري» است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •