تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 623 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام امروز که میخواستم وارد یاهو مسنجر بشم با این پیغام خطا روبرو شدم، بار اوله که این پیغام میاد

لطفا اگه کسی بلد راهنمایی کنه

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

چیز مهمی نیست وقتی سرعت اینترنتتون پایین باشه این اتفاق میفته

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سرعت پایین؟!
    من از سرویس 1 مگابایت استفاده میکنم با سرعت دانلود 120 کیلوبایت بر ثانیه!

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من اکثر وقتا که دانلود منیجر رو میزارم دانلود کنه و تمام سرعت نت رو دانلود منیجر میگیره این مشکل پیش میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام
    اگه کسی مشکلی مثل مشکل من پیدا کرد فقط کافیه کانکشنی رو که داره دیلیت کنه و یک کانکشن جدید بسازه
    من همین کار رو کردم و به راحتی ساین شدم!
    ساختن کانکشن هم که 10 ثانیه کار داره، به همین راحتی به همین خوشمزگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام دوستان .من وقت میخوام تو مسنجر ویس بدم و با میکرفون صحبت کنم همچین پیغامی میده ...ورژن یاهوم الان 9 و با 7 هم امتحان کردم نشد ...یه دنیا ممنون میشم مشکل رو بگین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام دوستان .من وقت میخوام تو مسنجر ویس بدم و با میکرفون صحبت کنم همچین پیغامی میده ...ورژن یاهوم الان 9 و با 7 هم امتحان کردم نشد ...یه دنیا ممنون میشم مشکل رو بگین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی سرور یاهو شلوغ باشه این پیغام میاد
    میتونید یه ساعتی که خلوت تر باشه کانکت بشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

وقتی سرور یاهو شلوغ باشه این پیغام میاد
    میتونید یه ساعتی که خلوت تر باشه کانکت بشید
    الان نزدیک 2 هفتس همش همین پیغام رو میده و از بقیه بچه ها که مپرسم میگن که ویسشون روشن میشه !
    مطمینید از خود یاهو ایراد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 نمیدونم چیکار کنم ؟!!!

با سلام به همه
    راستش رو بخواین من توی chat کردن حرفه ای نیستم برام یه اتفاقی افتادش که میخواستم ببینم نظر شما ها اساتید چیه ؟
    اونم اینه که من تازه یه mail تو yahoo درست کردم اونم برای این که با دوستم ارتباط داشته باشم چون خودش ID yahoo رو بهم داده بودش تا با yahoo mssenger براش لینک هم نرم افزار رو بفرستم و هم بیشتر باهم باشیم ولی بعد از اینکه add کردمش جالب این بودش که تو حالت offline درخواستم قبول شدش ؟ لینک رو هم براش گذاشتم و پیغام رو فرستادم بعد از اون حالا گفتم برم به یکی از room ها هم یه سری بزنم همین که داخل شدم یکی برام درخواست دوستی دادش منم که حالش رو نداشتم کلا از yahoo و اینترنت خارج شدم که تقریبا 2 یا 3 ساعتی بعد شایدم کمتر اومدم ببینم دوستم برام جوابی فرستاده یا نه که دیدم دوتا پیغام اومده از یه نفر اونم به زبان انگلیسی که من دختر hot هستم و میخوام با شما در ارتباط باشم و ببینمتون و ..... البته به زیان انگلیسی حالا میخوام ببینم ممکنه دوستم باشه یا اینکه واقعا یه خارجی بوده چون دوستم میگفتش که کسی که برای اولین بار وارد room میشه یه همچون پیغام هایی از خارجی ها میاد .
    حالا میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم و اینکه راهی هستش که فهمید اون طرف کیه البته چون دفه اولمه پیغام ها رو بعد از sign out شدن از دست دادم چون گزینه اول توی قسمت archive رو فعال نکرده بودم .
    حالا ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه .

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام به همه

راستش رو بخواین من توی chat کردن حرفه ای نیستم برام یه اتفاقی افتادش که میخواستم ببینم نظر شما ها اساتید چیه ؟
    اونم اینه که من تازه یه mail تو yahoo درست کردم اونم برای این که با دوستم ارتباط داشته باشم چون خودش ID yahoo رو بهم داده بودش تا با yahoo mssenger براش لینک هم نرم افزار رو بفرستم و هم بیشتر باهم باشیم ولی بعد از اینکه add کردمش جالب این بودش که تو حالت offline درخواستم قبول شدش ؟ لینک رو هم براش گذاشتم و پیغام رو فرستادم بعد از اون حالا گفتم برم به یکی از room ها هم یه سری بزنم همین که داخل شدم یکی برام درخواست دوستی دادش منم که حالش رو نداشتم کلا از yahoo و اینترنت خارج شدم که تقریبا 2 یا 3 ساعتی بعد شایدم کمتر اومدم ببینم دوستم برام جوابی فرستاده یا نه که دیدم دوتا پیغام اومده از یه نفر اونم به زبان انگلیسی که من دختر hot هستم و میخوام با شما در ارتباط باشم و ببینمتون و ..... البته به زیان انگلیسی حالا میخوام ببینم ممکنه دوستم باشه یا اینکه واقعا یه خارجی بوده چون دوستم میگفتش که کسی که برای اولین بار وارد room میشه یه همچون پیغام هایی از خارجی ها میاد .
    حالا میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم و اینکه راهی هستش که فهمید اون طرف کیه البته چون دفه اولمه پیغام ها رو بعد از sign out شدن از دست دادم چون گزینه اول توی قسمت archive رو فعال نکرده بودم .
    حالا ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه .
    حتماً روبات بید اون روم ربات زیاده
    ولش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •