تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 220 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...
    آقا این cod ما مشکل پیدا کرده !
    بین لودینگ مرحله ی 6 ( اون جایی که سوار تانکیم ) و مرحله ی 7 ( اون جایی که با قطار به برلین میریم ) گیر میکنه و از بازی میپر بیرون . از اوون اروره عکس انداختم :

راستی این باره دومه که دارم بازی رو میریزم دفعه اول هیچ مشکلی نداشت و رد میشد !

به نظرتون مشکلش چیه ؟!
    ممنون

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

من می خوام ویندوزم رو عوض کنم ولی نمی دونم سیو های بازی کجا ذخیره می شه
    کسی می دونه سیو گیم بازی کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

امروز بازی یک روزه تمام کردم. به نظرم قبلی بهتر بود.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ...
    آقا این cod ما مشکل پیدا کرده !
    بین لودینگ مرحله ی 6 ( اون جایی که سوار تانکیم ) و مرحله ی 7 ( اون جایی که با قطار به برلین میریم ) گیر میکنه و از بازی میپر بیرون . از اوون اروره عکس انداختم :

راستی این باره دومه که دارم بازی رو میریزم دفعه اول هیچ مشکلی نداشت و رد میشد !

به نظرتون مشکلش چیه ؟!
    ممنون
    سیو یکی مونده به آخری رو لود کن احتمالا اخرین سیوت اشکال پیدا کرده

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من می خوام ویندوزم رو عوض کنم ولی نمی دونم سیو های بازی کجا ذخیره می شه
    کسی می دونه سیو گیم بازی کجاست؟
    قبلا گفته بودن !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام

چشمام در اومد

3 روزه دارم تمام پست های این تاپیک رو میخونم

دوست ندارم هی سوال کنم ، جواب تمام سوال هایم رو در این تاپیک گرفتم

فقط منتظر بودم تا یکی مشکل منو داشته باشه و سوال کرده باشه و جواب هم گرفته باشه که این اتفاق تا الان نیوفتاده

من مشکلم اینه که به محض اینکه وارد بازی میشم ، خروجی wave که همون خروجی صدا هستش mute میشه

یعنی وارد بازی میشه ولی صدا نیست که مجبورم کلید ویندوز رو بزنم برم توی ویندوز و اون تیک mute رو بردارم

البته احتمال میدم که متهم unimodem غیر فعال شده باشه

راستی من یه مشکل دیگه هم دارم اینه که در مراحلی که میخواد فیلم پخش بشه (مثل صحنه ورود به بازی) تصویر حدود 1 دقیقه (بستگی به مدت اون فیلم داره) سیاه میمونه و عجیب اینه که اصلا سیستم هیچ تلاشی نمیکنه (چراغ هارد چشمک نمیزنه)

البته خودم رفتم اسم فولدر video در مسیر Activision\Call of Duty - World at War\main به video2 تغییرش دادم تا ناشناخته باشه (البته میشه پاکش هم کرد) و دیگه اون صفحه سیاه نمیاد (فقط بدیش اینه که دیگه فیلم ها رو ندارید که زیاد مهم نیست) یعنی بلافاصله میره برای لودینگ که با راهنمایی دوستان virtual memory رو صفر کردم سرعت لودینگ و جاهای دیگه خیلی بالا رفته

دوستانی که هم گفته بودند کسانی که کارت های زیر سری 8 رو دارند بیخیال بازی بشند اینطور نیست

من 7300 gt 256 با cpu 3500 amd و 2*1 duall ocz 800 دارم تا الان فقط کرایسیس رو نتونستم بازی کنم

راستی دم همتون گرم که برای اجرای این بازی به من کمک کردید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چشمام در اومد

فقط منتظر بودم تا یکی مشکل منو داشته باشه و سوال کرده باشه و جواب هم گرفته باشه که این اتفاق تا الان نیوفتاده

من مشکلم اینه که به محض اینکه وارد بازی میشم ، خروجی wave که همون خروجی صدا هستش mute میشه

یعنی وارد بازی میشه ولی صدا نیست که مجبورم کلید ویندوز رو بزنم برم توی ویندوز و اون تیک mute رو بردارم

راستی من یه مشکل دیگه هم دارم اینه که در مراحلی که میخواد فیلم پخش بشه (مثل صحنه ورود به بازی) تصویر حدود 1 دقیقه (بستگی به مدت اون فیلم داره) سیاه میمونه و عجیب اینه که اصلا سیستم هیچ تلاشی نمیکنه (چراغ هارد چشمک نمیزنه)

البته خودم رفتم اسم فولدر video در مسیر activision\call of duty - world at war\main به video2 تغییرش دادم تا ناشناخته باشه (البته میشه پاکش هم کرد) و دیگه اون صفحه سیاه نمیاد (فقط بدیش اینه که دیگه فیلم ها رو ندارید که زیاد مهم نیست) یعنی بلافاصله میره برای لودینگ که با راهنمایی دوستان virtual memory رو صفر کردم سرعت لودینگ و جاهای دیگه خیلی بالا رفته

دوستانی که هم گفته بودند کسانی که کارت های زیر سری 8 رو دارند بیخیال بازی بشند اینطور نیست

من 7300 gt 256 با cpu 3500 amd و 2*1 duall ocz 800 دارم تا الان فقط کرایسیس رو نتونستم بازی کنم

در مورد صدا نمیدونم ولی برای منم قبل لود فیلم ها اونقدر زیاد طول میکشه

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام دوستان يكي لطف ميكنه سيو مرحله بعد از Eviction رو براي من بزاره .توي لود مرحله گير ميكنه بازي .

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام دوستان يكي لطف ميكنه سيو مرحله بعد از Eviction رو براي من بزاره .توي لود مرحله گير ميكنه بازي .
    دوست عزیز این سیو گیم کامل بازی »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چشمام در اومد

البته خودم رفتم اسم فولدر video در مسیر Activision\Call of Duty - World at War\main به video2 تغییرش دادم تا ناشناخته باشه (البته میشه پاکش هم کرد) و دیگه اون صفحه سیاه نمیاد (فقط بدیش اینه که دیگه فیلم ها رو ندارید که زیاد مهم نیست) یعنی بلافاصله میره برای لودینگ که با راهنمایی دوستان virtual memory رو صفر کردم سرعت لودینگ و جاهای دیگه خیلی بالا رفته

برای مشکل فیلم اکثر کسایی که geforce سری 7 دارن این اتفاق میفته. یه مقدار گرافیک کم میاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •