تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 1004 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ای کاش این پینگی که با سایت های ایرانی داریم رو با سرور های Playstation Network و Xbox Live هم داشتیم

این چیزا تاثیری نداره ! ما که ادامه میدیم ( آف تاپیک D: )

كاملا باهات موافقم اي كاش زمان پينگ حداقل 2 برابر بهتر ميشد، اونوقت همه كارهامونو بجاي 4 - 3 ساعت تو 1 ساعت انجام ميداديم نه اينكه 1 ساعت معطل لود شدن يا نشدن يه صفحه بشيم اونم ناقص و نصفه!

( آف تاپیک)

چند روزه گاز اشك آور خون منم اومده پايين
    Last edited by urumchi; 06-09-2011 at 01:55.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یک سیستم اطلاع رسانی راه اندازی شده در مورد شرایط ارومیه:
    وقتی اس ام اس/خطوط موبایل/اینترنت/... مشکل دار شد، 100% خبری هست و باید رفت بیرون و مقداری گاز اشک آور نوش جان کرد!

یعنی دیگه لازم نیست کسی به کس دیگه از خبر بده!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

امروز نمایشگاه کامپیوتر شروع میشه و 100 % اکثر شرکت ها حضور دارند .
    از کدوم تخفیف بگیریم ؟

پینگ برام خیلی مهم هست .
    ماکسیموم 350 .

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

ماکس نت پینگش اصلا ثابت نیست. نه در بهترین حالت نه در بدترین. این رو چند روز پیش گرفتم:

سرور داخلی رو به غیر از سایت خودش معمولا همه رو خارجی تلقی میکنه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای گیم که اصلا مناسب نیست

جالبه ! انگار مربوط به فاصلست ! مکس برای من که از مهابادم واسه سرور خودش 20 میده ! واسه شما که ارومیه ای 15 و واسه تبریز 8 !!! ولی سایتی مثل تابناک همه برابر !!!

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جالبه ! انگار مربوط به فاصلست ! مکس برای من که از مهابادم واسه سرور خودش 20 میده ! واسه شما که ارومیه ای 15 و واسه تبریز 8 !!! ولی سایتی مثل تابناک همه برابر !!!
    بله ماکس نت دیشب از 11:30 قطع بود تا 2:30 .بعد اون هم دانلود که نمیشد کرد ولی بی خوابی زده بود به سرم و یه دل سیر youtube نگاه کردم!
    جدیدا وقتی آی پی 46.16x.xxx.xxx شروع میشه تقریبا اینترنت مثل اینکه قطع میشه و هیچ سایتی رو لود نمیکنه. در مورد پینگم که گفتم اصلا ثابت نیست یه بار پینگ میگیری 150 میده یه بار 550
    سرور داخلی هم که اصلا معنی نداره! الان پینگ تابناک بالای 200 بود!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بنظر شما من چی کار کنم؟(دار بزنم/از بالای پل بپرم/قرص بخورم/بپرم جلو ماشین؟ یا راه بهتری هم هست؟)
    پیگ از تابناک میگیرم میانگین 322 میاد!

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

بله ماکس نت دیشب از 11:30 قطع بود تا 2:30 .بعد اون هم دانلود که نمیشد کرد ولی بی خوابی زده بود به سرم و یه دل سیر youtube نگاه کردم!
    جدیدا وقتی آی پی 46.16x.xxx.xxx شروع میشه تقریبا اینترنت مثل اینکه قطع میشه و هیچ سایتی رو لود نمیکنه. در مورد پینگم که گفتم اصلا ثابت نیست یه بار پینگ میگیری 150 میده یه بار 550
    سرور داخلی هم که اصلا معنی نداره! الان پینگ تابناک بالای 200 بود!
    عزیز تو امضا یا اواتارت ویروس هست!

NOD32 هر بار که تورو میبینه پیام میده!

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كاملا باهات موافقم اي كاش زمان پينگ حداقل 2 برابر بهتر ميشد، اونوقت همه كارهامونو بجاي 4 - 3 ساعت تو 1 ساعت انجام ميداديم نه اينكه 1 ساعت معطل لود شدن يا نشدن يه صفحه بشيم اونم ناقص و نصفه!

( آف تاپیک)

چند روزه گاز اشك آور خون منم اومده پايين
    آره بخدا خیلی تاثیر داره , ماه رمضون که اوضاع افتضاح بود بعد عید تا دیروز خوب بود اما الان 2 روزه رسما ر....ن به اعصابم , صبح عصر شب همه لحظات را با پینگ فضایی سر میکنیم
    این تست رو ببینین ! تو یکی از سایتا دیدم حال شما خراب نمیشه ؟ چرا باید اونا از اینا داشته باشن و ما از اینا ! پینگ 5 ؟ ! ؟ حساب کن با این سرعت و این پینگ در هر ساعت چند گیگابایت میشه دانلود کرد ؟ خودشم نامحدود

9. این کاربر از Ahmad_742009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آره بخدا خیلی تاثیر داره , ماه رمضون که اوضاع افتضاح بود بعد عید تا دیروز خوب بود اما الان 2 روزه رسما ر....ن به اعصابم , صبح عصر شب همه لحظات را با پینگ فضایی سر میکنیم
    این تست رو ببینین ! تو یکی از سایتا دیدم حال شما خراب نمیشه ؟ چرا باید اونا از اینا داشته باشن و ما از اینا ! پینگ 5 ؟ ! ؟ حساب کن با این سرعت و این پینگ در هر ساعت چند گیگابایت میشه دانلود کرد ؟ خودشم نامحدود
    خوب اینکه ADSL نیست! 100% اینترنت کابلی با فیبر نوری هست!

و فاصله کمتر از 50 مایلی هم در نظر بگیر! البته من از مرکز مخابراتی سر کوچه پینگ کیگیرم چند برابر این هست!

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

عزیز تو امضا یا اواتارت ویروس هست!

NOD32 هر بار که تورو میبینه پیام میده!
    این از اشتباه nod32 هست اون هم به احتمال زیاد دلیلش popup هست که در آدرس اصلی استفاده میشه والا ویروسی در کار نیست. اطلاعات لازم هم پاسخ داده شد

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ديشب اينترنت من دقيقا 1 ساعت قطع شد از 1/5 تا 2/5 و دوباره مثل اينكه حدود ساعت 7 قطع شده چون دانلودهام نموم نشده بودن

باز چه خبره! خدا خودش بخير كنه

راستي يه خبر خيلي بامزه، ميرتاج الديني نماينده تبريز در مجلس و نماينده پارلماني رئيس جمهور ديروز گفته دولت طرح نجات درياچه اورميه رو با هزينه 1000 ميليارد تومن! تصويب كرده تا آب رودخانه هاي آراز و زاب رو طي 4 سال با احداث كانال آبي به درياچه اورميه بريزن!

( با عرض معذرت از همه دوستان
    به قول يارو: Eshak dadan di KOPEYOGHLE )

Last edited by urumchi; 06-09-2011 at 13:38.

13. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •