كاملا باهات موافقم اي كاش زمان پينگ حداقل 2 برابر بهتر ميشد، اونوقت همه كارهامونو بجاي 4 - 3 ساعت تو 1 ساعت انجام ميداديم نه اينكه 1 ساعت معطل لود شدن يا نشدن يه صفحه بشيم اونم ناقص و نصفه!
( آف تاپیک)
چند روزه گاز اشك آور خون منم اومده پايين
كاملا باهات موافقم اي كاش زمان پينگ حداقل 2 برابر بهتر ميشد، اونوقت همه كارهامونو بجاي 4 - 3 ساعت تو 1 ساعت انجام ميداديم نه اينكه 1 ساعت معطل لود شدن يا نشدن يه صفحه بشيم اونم ناقص و نصفه!
( آف تاپیک)
Last edited by urumchi; 06-09-2011 at 01:55.
یک سیستم اطلاع رسانی راه اندازی شده در مورد شرایط ارومیه:
وقتی اس ام اس/خطوط موبایل/اینترنت/... مشکل دار شد، 100% خبری هست و باید رفت بیرون و مقداری گاز اشک آور نوش جان کرد!
یعنی دیگه لازم نیست کسی به کس دیگه از خبر بده!![]()
امروز نمایشگاه کامپیوتر شروع میشه و 100 % اکثر شرکت ها حضور دارند .
از کدوم تخفیف بگیریم ؟
پینگ برام خیلی مهم هست .
ماکسیموم 350 .
جالبه ! انگار مربوط به فاصلست ! مکس برای من که از مهابادم واسه سرور خودش 20 میده ! واسه شما که ارومیه ای 15 و واسه تبریز 8 !!! ولی سایتی مثل تابناک همه برابر !!!
بله ماکس نت دیشب از 11:30 قطع بود تا 2:30 .بعد اون هم دانلود که نمیشد کرد ولی بی خوابی زده بود به سرم و یه دل سیر youtube نگاه کردم!
جدیدا وقتی آی پی 46.16x.xxx.xxx شروع میشه تقریبا اینترنت مثل اینکه قطع میشه و هیچ سایتی رو لود نمیکنه. در مورد پینگم که گفتم اصلا ثابت نیست یه بار پینگ میگیری 150 میده یه بار 550
سرور داخلی هم که اصلا معنی نداره! الان پینگ تابناک بالای 200 بود!
بنظر شما من چی کار کنم؟(دار بزنم/از بالای پل بپرم/قرص بخورم/بپرم جلو ماشین؟ یا راه بهتری هم هست؟)
پیگ از تابناک میگیرم میانگین 322 میاد!
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
عزیز تو امضا یا اواتارت ویروس هست!
NOD32 هر بار که تورو میبینه پیام میده!![]()
آره بخدا خیلی تاثیر داره , ماه رمضون که اوضاع افتضاح بود بعد عید تا دیروز خوب بود اما الان 2 روزه رسما ر....ن به اعصابم , صبح عصر شب همه لحظات را با پینگ فضایی سر میکنیمكاملا باهات موافقم اي كاش زمان پينگ حداقل 2 برابر بهتر ميشد، اونوقت همه كارهامونو بجاي 4 - 3 ساعت تو 1 ساعت انجام ميداديم نه اينكه 1 ساعت معطل لود شدن يا نشدن يه صفحه بشيم اونم ناقص و نصفه!
( آف تاپیک)
این تست رو ببینین ! تو یکی از سایتا دیدمحال شما خراب نمیشه ؟ چرا باید اونا از اینا داشته باشن و ما از اینا !
پینگ 5 ؟ ! ؟ حساب کن با این سرعت و این پینگ در هر ساعت چند گیگابایت میشه دانلود کرد ؟ خودشم نامحدود
![]()
خوب اینکه ADSL نیست! 100% اینترنت کابلی با فیبر نوری هست!
و فاصله کمتر از 50 مایلی هم در نظر بگیر! البته من از مرکز مخابراتی سر کوچه پینگ کیگیرم چند برابر این هست!![]()
این از اشتباه nod32 هست اون هم به احتمال زیاد دلیلش popup هست که در آدرس اصلی استفاده میشه والا ویروسی در کار نیست. اطلاعات لازم هم پاسخ داده شد![]()
ديشب اينترنت من دقيقا 1 ساعت قطع شد از 1/5 تا 2/5 و دوباره مثل اينكه حدود ساعت 7 قطع شده چون دانلودهام نموم نشده بودن
باز چه خبره! خدا خودش بخير كنه
راستي يه خبر خيلي بامزه، ميرتاج الديني نماينده تبريز در مجلس و نماينده پارلماني رئيس جمهور ديروز گفته دولت طرح نجات درياچه اورميه رو با هزينه 1000 ميليارد تومن! تصويب كرده تا آب رودخانه هاي آراز و زاب رو طي 4 سال با احداث كانال آبي به درياچه اورميه بريزن!
( با عرض معذرت از همه دوستان
به قول يارو: Eshak dadan di KOPEYOGHLE )
Last edited by urumchi; 06-09-2011 at 13:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)