تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 141 از 2550 اولاول ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یعنی آنتن های BTS در سطح شهر نصب خواهند شد؟
    مشخص شده چه مراکز مخابراتی تحت پوشش قرار خواهند گرفت؟
    نه بابا مگه می خواین شبکه موبایل بزارن ؟؟
    بعضی تقویت کننده ها هست که 1 یا 2 تا در نقطه های کور خواهند گذاشت. اون هم معلوم نیست چون شاید برای هزینه کمتر مثلا یک شرکتی که در ابرسان هست مسیر خودش تا مثلا راهنمایی رو ساپورت کنه (مثلا گفتم) برای همین بازم بعضی ها نتوانند از این امکان هم استفاده نمایند (نقاط کور) .
    دیگه مراکز مخابراتی مطرح نیست . بعد مسافتی که تحت پوشش می تونه قرار بده شرطه.اطلاع تکمیلی رو براتون بعدا خواهم گذاشت. (توضیح مختصری در مورد wimax)

سلام bizimt جان
    يكي از دوستان من ساكن شهرك دانش تو آذرشهر و رفته تا اشتراك adsl همارا بگيره كه نماينده همارا تو آذرشهر گفته كه اونجا adsl ساپورت نميشه و كار نميكنه
    مشكل اينجاست كه شهرك دانش چون كمي فاصله داره با آذرشهر اونجا قبل از اومدن همارا برخي امكانات تلفن مثلا : انتقال تماس - كنفرانس و .... و Caller ID كار نمي كرده كه مخابرات مياد و سيستم اونجا رو كافو نوري ميكنه تا اين سيستم ها كار كنه ولي مثل اينكه تو كافو نوري adsl كار نميكنه و ساپورت نميشه
    وقتي با همارا تماس گرفته ، همارا گفته كه مشكل از مخابرات آذرشهره و دست ما نيست از اونجا حل كنيد و بگيد فقط خط تلفن شما رو مسي كنه تا ساپورت بشه و گفته كه اصلا به ما ارتباطي نداره
    وقتي به مخابرات آذرشهر مراجعه كرده و اين جريان رو گفته اونا هم گفتن مسي كجا بود اونجا كلا كافو نوري شده و نميشه و گفتن شايد اگه كارت بكشيم به خط شما ساپورت بشه و بتوني استفاده كني ولي بايد همارا بگه
    يعني چي ؟
    خلاصه دارن بيچاره رو پاس ميدن به هم و در آخر هم معلوم نيست اصلا ميشه ؟ راهي هست يا نه ؟
    bizimt جان ميخواستم ببينم شما راه چاره اي براي اين دوست من ميدوني ؟
    بيچاره بد جوري قاطي كرده و ناراحته
    كوچيك شما : Vahid_203
    در کافو نوری به هیچ وجه ممکن نیست که adsl واگذار بشه.
    مگر اینکه یا کابل ارتباطی باشه (یعنی مرکز دور باشه از مرکز نزدیک به مرکز دور و از اونجا به خونه شما) و یا اینکه باید یک جای خالی (کافو) در نزدیکی محل شما باشد تا مخابرات ار انجا برای شما خدمات بده.
    در 98% برای این خطوط کاری نمیشه کرد.
    اینکه میگن از شرکت بخواین درست نیست. اول و اخر خودشون باید کاری انجام بدهند.
    تبصره : به نمایندگی مراجعه کنید و مشکل را برایشان شرح دهید (خلاصه) و بخواهید برگه رانژه را به شما بدهند تا به مرکز مخابراتی ببرید.
    در مرکز به پیش ریس مرکز بروید و بگویید برای adsl اومده بودم اما خطوط ما کافو نوری هست. ما نیز احتیاج شدید به adsl داریم. لطفا در صورت امکان دستور بفرمایید در صورت امکان رفع مشکل و برقرای adsl در خط اینجانب اقدامات لازم رو مبذول نمایند.

حالا می تونید به صورت پرینت بگیرید و همراه برگ رانژه به ریس بدهید. کاملا هم با احترام رفتار کنید. پیشنهاد می کنم با مادر یا پدر که سنشان بیشتر باشد (ریش سفید) و یا با خواهر یا نامزدی جوان و سر و زبون دار برید تا کارتان عملی بشه . (تجربه های شیرین ).
    جناب رئیس محترم مرکز هم برگه شما را به تکنسین و واحد واگذاری و مسئولان عزیز می دهد تا اگر واقعا کاری باشه انجام داد.
    در این صورت هست که شما می توانید در صورت امکان به adsl متصل شوید.

یک نکته واقعا فوق حساس :
    توجه : افرادی که مشکل روحی - قلبی و ... دارند از خواندن این خبر جدا پرهیز نمایند .

به گزارش فارس ،شركت Virgin Media اعلام كرده براي ترغيب مردم به استفاده از اين سرويس به برخي از مشتركان خود به قيد قرعه هداياي گرانبهايي اعطا خواهد كرد كه از جمله آنها مي‌توان به انواع لپ‌تاپ اشاره كرد.
    در حالي كه دسترسي به اينترنت پرسرعت با قيمت مناسب در برخي از كشورها هنوز به دشواري ممكن است، يك سرويس دهنده اينترنت در بريتانيا (Virgin Media) به دنبال ارائه اينترنت با سرعت 50 مگابيت در ثانيه است.
    با دسترسي به چنين سرويس پرسرعتي به سادگي مي‌توان به خدماتي همچون تلويزيون اينترنتي و ديگر سرويس‌هاي چندرسانه‌اي تحت وب دسترسي پيدا كرد. شركت Virgin Media اعلام كرده جزييات بيشتر در مورد اين سرويس را ظرف چند هفته آينده اعلام خواهد كرد.

شما ببین اینا دیگه کی هستند که این سرعت براشون ممکن هست اما خودشون دنبالش نمیرن. برعکس ما.
    Last edited by BIZIMT; 05-10-2008 at 15:49.

2. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

نه بابا مگه می خواین شبکه موبایل بزارن ؟؟
    بعضی تقویت کننده ها هست که 1 یا 2 تا در نقطه های کور خواهند گذاشت. اون هم معلوم نیست چون شاید برای هزینه کمتر مثلا یک شرکتی که در ابرسان هست مسیر خودش تا مثلا راهنمایی رو ساپورت کنه (مثلا گفتم) برای همین بازم بعضی ها نتوانند از این امکان هم استفاده نمایند (نقاط کور) .
    دیگه مراکز مخابراتی مطرح نیست . بعد مسافتی که تحت پوشش می تونه قرار بده شرطه.اطلاع تکمیلی رو براتون بعدا خواهم گذاشت. (توضیح مختصری در مورد wimax)
    سلام
    پس زیرساخت وای مکس کجا میره؟!
    مودم های Wimax یوزر امواج رو از کدوم فرستنده دریافت میکنن؟
    دکل های مخابراتی که برای شبکه موبایل در نقاط مختلف شهر وجود دارن مگه توانایی تولید امواج مربوط به وای مکس رو دارا هستن؟! فکر نمی کنم!
    ممنون از پاسخ شما.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دکل هاي مخابراتي که براي شبکه موبايل در نقاط مختلف شهر وجود دارن مگه توانايي توليد امواج مربوط به واي مکس رو دارا هستن؟! فکر نمي کنم!
    : ? !
    paranoid_android عزيز من که به روشني در پستهاي بالا جواب داده بودم.
    کي ميگه از BTS و دکل موبايل مخابرات قرار هست wimax ارائه بشه ؟
    الان يک شرکت که دکلش در بالاي ساختمانش واقع است مانند همارا و شاتل و مکس و ... مي توانند به راحتي محدوده 50 کيلومتري را در اختيار داشته باشد. مگر به علل وجود ناهمواريها و عواملي که باعث ايجاد نقطه کور مي شود دکلهاي ديگري را در سطح شهر تعبيه نمايند.

واي مکس (Wimax) فناوري خارق‌العاده‌اي است که براي نسل جوان و مشتاقان اينترنت در ايران بسيار جذاب خواهد بود. البته اين تکنولوژي هم مانند فناوري‌هاي جديد ديگر با وجود امکانات خوب، ضررهايي هم براي انسان‌ها دارد.
    مضراتي مانند آنتن‌هاي BTS و مشکلات امواج الکترومغناطيسي، در آنتن‌هاي واي مکس نيز وجود دارد. البته دامنه و فرکانس عادي اين آنتن‌ها مضر نيست ولي بسياري از شرکت‌ها براي بالا بردن برد، فاصله، سرعت و قدرت آنتن‌هاي واي مکس از دستگاه‌هاي بوستر (کمکي) استفاده مي‌کنند که باعث تشديد فرکانس آن‌ها مي‌شود و چنين فرکانسي تأثيرات جبران ناپذيري بر روي سيستم‌هاي عصبي و بدن انسان مي‌گذارد

مقاله کامل را در مورد سیستم WIMAX در این آدرسها بخوانید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BIZIMT; 05-10-2008 at 18:33.

5. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من یه سوال فوری دارم
    این خدمات ارزش افزوده که روی قبض تلفن زدن دیگه چه کوفتیه!
    این مال حروم خورا که پول مالیات و هزینه ماهانه 3000 تومن برای مخابرات رو که گرفتن.
    از وقتی که قبض رو دیدم قاطی کردم لطفا یکی جواب بده...

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

چه قدر اومده؟ مال کدوم دوره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من یه سوال فوری دارم
    این خدمات ارزش افزوده که روی قبض تلفن زدن دیگه چه کوفتیه!
    این مال حروم خورا که پول مالیات و هزینه ماهانه 3000 تومن برای مخابرات رو که گرفتن.
    از وقتی که قبض رو دیدم قاطی کردم لطفا یکی جواب بده...

این برای این هست که شما از اینترنت هوشمند استفاده کرده اید. اینم هزینه ان هست

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من سه ماهه دست به دایال آپ نزدم چه برسه به اینترنت هوشمند!
    شما از کجا میدونی من اینترنت هوشمند استفاده کردم؟!
    من 4 ماه پیش استفاده کرده بودم
    75000 برای ارزش افزوده روی قبض ماههای 5 و 6 اومده پول مکالمه هم 10000 ریال که با هم 85000 اومده
    ایشاالله از گلوشون پایین نره

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واحد خدمات ارزش افزوده برای اینترنت هوشمند می آید.
    حالا این تعرفه ها رو شرکتها به مخابرات میدن و مخابرات تقصیری در ان ندارد.
    شرکت لیست را هر دو ماه یکبار به مخابرات ارائه داده و مخابرات هم طبق ان هزینه ها رو اعلام می کند.مبلغ مندرج در ان قسمت فقط هزینه شرکت هست و مخابرات در ان سهمی ندارد.
    هزینه مخابرات بر روی مدت مکالمه محاسبه میشود.
    شما میدونید ساعتی 300 تومن هست مثلا ، مبلغ در ان قسمت را تقسیم بر ان بکنید ببینید چند ساعت میشه.
    ساعت بدست امده رو ببینید در روی مدت مکالمه اورده اند یا نه ؟
    معمولا من این مشکلات رو در هوشمند شبکه ماکس دیدم .
    الان نمی دونم شما از کدام شرکت استفاده نموده اید.
    بهتر است ریز مکالمات خود را دربیاورید.
    متوجه میشوید که در ساعات و تاریخهای مورد نظر هزینه موبایل محاسبه شده . این کلمات موبایل همان اینترنت هوشمند است.
    اگر این چنین نبود یعنی شماره های هوشمند و یا واژه موبایل نبود شرکت دوباره از شما هزینه درخواست کرده می توانید شکایت یا به شرکت مورد نظر مراجعه نمایید.

11. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میدونید ساعتی 300 تومن هست مثلا ، مبلغ در ان قسمت را تقسیم بر ان بکنید ببینید چند ساعت میشه.
    به طور کاملا دقیق چند بار پرسیدم، گفتند 350 تومن. هم همارا هم ماکس نت.
    در ضمن، حسین جون، این مبلغ برای من در قبض قبلی اومد 46000 تومن. با اینکه ماهها بود از دایل آپ استفاده نکرده بودم. گفتند مربوط به ماههای قبل هست. از جایی که حساب کتابم رو میدونستم، دیدم که مبلغ کاملا درسته . . .
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وله من خیلی بیشتر از 75000 ریال استفاده کردم حداقل باید 11 هزار تومن باشه
    من از 9715300 استفاده کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •