تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 1178 اولاول ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه لپ تاپ تا قیمت 1700 ترجیحا" از برند سونی بخرم. آیا با این قیمت از برند دیگری میتونم یه انتخاب بهتری داشته باشم ؟خواهش میکنم در این مورد من رو راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا بلا خره تکلف ما رو شن کنید . البته خواهشن

کدوم برند بهتره

دل
    توشیبا
    سونی

واقعا گیج شدم

اما یه چیزو میدونم سونی به خاطر سبکی و زیبایی و نامش گرونه
    توشیبا هم فکر کنم چون نام سازندش روشه
    ولی دل چون هم قیمت پایینه هم خوب .

نظر دوستان چیه ؟
    با سلام
    دوست عزیز اینجور تقسیم بندی درست نیست
    بهترین روش انتخاب بر اساس مدل است چون تمام این شرکت ها در زمینه لپ تاپ هاشون دسته بندی دارند مثلا می تونید بر اساس سری اینسپایرون یا xps دل و مثلا مدل XPSM1530 صحبت کنید یا از سری FZ سونی و ...
    حتی گاهی کیفیت مدل های مختلف یک سری هم دچار افت و خیز است مثلا کاربران M1530 راضی تر از مدل XPS1330 بوده اند.
    پس اینکه بگیم تمام لپ تاپ های یک شرکت در تمام سری ها و مدل ها بهتر از دیگر شرکت هستند درست نیست
    در بین مدل ها به نظر من سری FZ سونی انتخاب خوی اند و سری XPS البته 15 اینچی دل
    شما نیازهاتون و بودجه تون رو ذکر کنید تا دوستان مدل بهتون پیشنهاد کنند اون وقت به مقایسه مدل ها بپردازید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه لپ تاپ تا قیمت 1700 ترجیحا" از برند سونی بخرم. آیا با این قیمت از برند دیگری میتونم یه انتخاب بهتری داشته باشم ؟خواهش میکنم در این مورد من رو راهنمایی کنید.
    با سلام
    شما حتما باید نوع کاربرد و نیازتون رو هم می گفتید؟ تا بتونیم بر اساس نیازتون پیشنهاد بدیم
    اما اگه کار گرافیکی ندارید بهترین انتخاب به نظر من از برند سونی سری FZ490 است. که دارای CPU های COR2DUO اینتل با هسته پنرین (45 نانومتری) اند.
    شماره این سی پی یو ها به صورت T9XXX یا T8XXX است.

مثلا F490NCB
    که البته از مبلغ شما کمتر است اما فکر کنم مدل بعدیش NDB بیشتر از 1.700 باشه
    البته از دل هم که کارت گرافیکی خوبی داره همون XPSM1530 انتخاب خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI TT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز اینجور تقسیم بندی درست نیست
    بهترین روش انتخاب بر اساس مدل است چون تمام این شرکت ها در زمینه لپ تاپ هاشون دسته بندی دارند مثلا می تونید بر اساس سری اینسپایرون یا xps دل و مثلا مدل XPSM1530 صحبت کنید یا از سری FZ سونی و ...
    حتی گاهی کیفیت مدل های مختلف یک سری هم دچار افت و خیز است مثلا کاربران M1530 راضی تر از مدل XPS1330 بوده اند.
    پس اینکه بگیم تمام لپ تاپ های یک شرکت در تمام سری ها و مدل ها بهتر از دیگر شرکت هستند درست نیست
    در بین مدل ها به نظر من سری FZ سونی انتخاب خوی اند و سری XPS البته 15 اینچی دل
    شما نیازهاتون و بودجه تون رو ذکر کنید تا دوستان مدل بهتون پیشنهاد کنند اون وقت به مقایسه مدل ها بپردازید
    سلام و ممنون

من توی پوست های قبلی مطرح کردم ، ولی باز میگم :

من این لپ تاپ رو با قیمت 1,650,000 تومان پسندیدم

برای من ظاهر زیاد مهم نیست بلکه قدرت اونه که مهمه

Dell vostro_1500

CPU : Core 2 Duo 2.5 ( T9300) --->****** Cache : 6 MB ******
    Ram : 4 GB
    Hard : 320 GB
    Grafic : 1 GB 8600 GT

+

تمام امکانات مثل : وب کم ، DVDRW و ....

حالا شما تصور کنید مدل Dell XPS 1532 با کانفیگ بالا چند در بیاد خوبه ؟ واقعا چقدره ، خودم هم نی دونم ؛ کسی میدونه ؟

حالا بریم سراغ سونی :

مدل FZ490NGB با کانفیگ زیر قیمتش هست 2,500,000 تومان

تازه اگه کلی حساب کنیم ضعیف تره

CPU : Core 2 Duo 2.6 ( T9500) ---> Cache : 6 MB
    Ram : 3 GB
    Hard : 300 GB
    Grafic : 1 GB 8400 GT
    همراه با BlueRay

حلا Vostro 1500 بهتره یا سونی یا XPS 1530 ??????
    Last edited by ALI TT; 24-06-2008 at 21:57.

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام لپ تاپ Dell XPS M1730 تو ایران هست؟

چند مدل داره ؟
    قیمتش چنده ؟
    مشخصاتش چیه (CPU,RAM,VGA,...) ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام لپ تاپ Dell XPS M1730 تو ایران هست؟

چند مدل داره ؟
    قیمتش چنده ؟
    مشخصاتش چیه (CPU,RAM,VGA,...) ؟
    خیر نیست چون قیمت اون بالای 2.000.000 هست و مشتری اش کمه درنتیجه توی بازار ضرر داره آوردنش

توی دبی هم گیر نمیاد کانفیگ خوبش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض کمک برای سفارش لپ تاپ از آمریکا

سلام دوستان خوبم.

آقا من می خوام به عموم که قراره از آمریکا بیاد بگم یه لپ تاپ برام بیاره. مدلش هم در اوردم (از یه سایت ایرانی) که هست HP Pavilion dv6880ee با پروداکت کد FF515EA. رفتم تو سایت خود HP و سرچ کردم. خودش قیمت داده بود و لینک هم داشت به فروشگاه هایی که سفارش بدیم.
    مشکل از اینجا شروع میشه که روی ip منطقه را خاورمیانه تشخیص می ده. هر کاری هم کردم که با یه پ.ر.و.ک.س.ی تو آمریکا سایت آمریکاییش را باز کنم باز هم همین سایت خاورمیانه اش میاد بالا. اکانت v.p.n هم ندارم. تو سایت های خرید آمریکایی مثل shopping.com و tomshardware.com و google products و ... هم سرچ می کنم دقیقا همون مدل را پیدا نمی کنه (از نظر مشخصات سخت افزاری تفاوت دارند). می دونم هم به خود عموم مدل را بگم سرچ می کنه یه چیزه دیگه پیدا می کنه.
    حالا شما اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید که راهی هست همین مدل را سفارش بدم از آمریکا؟ فروشگاهی سراغ دارید که همین مدل را تو آمریکا داشته باشه؟ این مدل با این پروداکت کد اصلا برای آمریکا تولید شده؟ از چه سایتی لیست لپ تاپ های آمریکا را با قیمتشون ببینم؟

ممنون می شم بنده را راهنمایی کنید ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آدم واقعا ميترسه اينجا سوال مطرح كنه
    حالا درسته كه سوالم تكراريه و چندتا جا پرسيدم و راستش در مورد گرافيك XPS 1530 ديگه كامل قانع شده بودم
    اما وقتي رفتم سايت DELL و رفتم قسمت مربوط به انواع كانفيگهاي 1530 در مورد گرافيكش چيزي از DDR3 بودنش ننوشته بود و فقط ذكر كرده بود 256Mb 8600 GT اما براي XPS1730 دقيقا كلمه GDDR3 رو به كار برده بود .
    خب اينكه شما ميفرماييد از نوع GDDR3 هست رو از كدام منبع آورديد .خواهش ميكنم فقط اعصباني نشيد و جواب منو بديد
    من مشهدم و اينجا مغازه دارها اطلاعاتشون در حد بوغه و نمي تونن كمكم كنن حتي شعبه زيگورات در مشهد هم رفتم ولي اونها هم چيزي در اين مورد نميدونستن و گفتن كه سايت دل در مورد GDDR3 بودن اين مدل تا جايي كه ما اطلاع داريم چيزي نگفته
    منتظر جواب كارشناسيه شما دوستان عزيز مخصوصا Registred User عزيز هستم
    والا چی بگم ... شما که ما رو دیوونه کردی وای به حال اون فروشنده بیچاره !

مغازه دار برای این بوجود اومده تا سر تو رو کلاه بزاره ، لپ تاپش رو بهت بندازه و بره پول بشماره

این رو همیشه به یاد داشته باش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

فکر نکنم تو ایران گیر بیاد تو خود آمریکا هم قیمتش از 2000 دلار به بالاست
    مشخصه اصلیش گرافیکشه که دو سه مدل داره از 8700m GT هست تا 8800M GTX SLI

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان خوبم.

آقا من می خوام به عموم که قراره از آمریکا بیاد بگم یه لپ تاپ برام بیاره. مدلش هم در اوردم (از یه سایت ایرانی) که هست HP Pavilion dv6880ee با پروداکت کد FF515EA. رفتم تو سایت خود HP و سرچ کردم. خودش قیمت داده بود و لینک هم داشت به فروشگاه هایی که سفارش بدیم.
    مشکل از اینجا شروع میشه که روی ip منطقه را خاورمیانه تشخیص می ده. هر کاری هم کردم که با یه پ.ر.و.ک.س.ی تو آمریکا سایت آمریکاییش را باز کنم باز هم همین سایت خاورمیانه اش میاد بالا. اکانت v.p.n هم ندارم. تو سایت های خرید آمریکایی مثل shopping.com و tomshardware.com و google products و ... هم سرچ می کنم دقیقا همون مدل را پیدا نمی کنه (از نظر مشخصات سخت افزاری تفاوت دارند). می دونم هم به خود عموم مدل را بگم سرچ می کنه یه چیزه دیگه پیدا می کنه.
    حالا شما اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید که راهی هست همین مدل را سفارش بدم از آمریکا؟ فروشگاهی سراغ دارید که همین مدل را تو آمریکا داشته باشه؟ این مدل با این پروداکت کد اصلا برای آمریکا تولید شده؟ از چه سایتی لیست لپ تاپ های آمریکا را با قیمتشون ببینم؟

ممنون می شم بنده را راهنمایی کنید ...

اگر میتونید تهیه کنید از امریکا ، بهتره reseller ها یا نمایندگی های مجاز فروشش رو از خود سایت اچ پی توی هر ایالت آدرس بگیرید و از همونجا اقدام به خرید کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فروشگاه اینترنتی فایده نداره چون احتمالا فقط میتونید پرداخت الکترونیکی از طریق خود پورتال شبکه ملی اینترنت اونجا داشته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •