بالا ستاره پايين پايين ستاره پايين ستاره رو بزن
منظور از بالا و پايين جاك دايل هست
بالا ستاره پايين پايين ستاره پايين ستاره رو بزن
منظور از بالا و پايين جاك دايل هست
اقا دستت درد نکنه درست شد
همونطور که گفتم و دوستان هم اشاره کردن:
نیما جان هنوز مشکلت حل نشده داداش؟
ببین با Swis یه بار Recliam کن بعد بدونی اینکه هیچ برنامه ای رو اجرا کنی (حتی منوی اصلی و صحفه اصلی) برو توی Xplor ویکی از آیکنهای نصبی رو نصب کن.
همه فایلها ضمیمه سایت شدن و امکان نداره که دانلود نشن.
من اين پك رو نصب كردم و خوشم نيومد خواستم پاكش كنم ولي نتونستم فولدر فونت از درايو c رو پاك كنم چيكار كنم؟
میشه قفل آیفون رو گذاشت بجای قفل اصلی گوشی
یعنی وقتی دستی گوشی رو قفل میکنی دیگه قفل گوشی نیاد قفل آیفون بیاد
اگه پست قبلی رو میخوندین متوجه میشدین:
سلام اقا من contacts رو نمی تونم باز کنم ومی نویسه:domp file created
باید چیکار کنم اصلا به منوی دفترچه تلفن دست رسی ندارم
و اگه ممکنه یکی از دوستانی که p1 داره فایل هایsysو system رو برام up کنه خیلی ضروری هست و حتما می خوام
اگه کسی حافظه تلفنp1اکبندشو داره هم اشکالی نداره
فقط زود تر
Last edited by mohsentanha; 21-07-2008 at 22:28.
سلام
دو تا درخواست داشتم:
1-اين برنامه qobexlistene.sis براي گوشي من(P990)چند تا باگ بزرگ داره:
اولاً سرعت ارسال و دريافت بلوتوث نسبت به قبل كم شده
ثانياً خيلي از اوقات براي دريافت فايل از طريق بلوتوث با مشكل مواجه مي شم يعني يا موبايل من توسط گوشي فرستنده شناسايي نمي شه و يا اينكه موقع دريافت فايلها با خطا مواجه مي شه
از طرفي هم هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه رو uninstall كنم و واقعاً به مشكل برخوردم. از دوستاني كه ذر اين زمينه مي تونن كمك كنن خواهش مي كنم پيشنهادشون رو همينجا مطرح كنن تا اين مشكل كه احتمالاً خيليهاي ديگه هم بهش برخوردن يه جوري حل بشه...
2-بعد از هك كردن گوشيم هر بار كه اونو restart ميكنم ازم درخواست مي كنه كه برنامه DIFEP رو نصب كنم. به نظر شما مشكل از كجاست؟ و آيا راه حلي براش وجود داره يا نه؟
ممنون از راهنماييتون
سلام
من w950دارم فایلnew capswitch رو روی گوشیم نصب کردم وofکردم بعدش xploreنصب کردم ولی داخل منوی tools گوشیم configuration وجود نداره تا من Show system files/folders فعال کنم اگه میشه راهنمایی کنید.
باید بری تو x-plore بعد دکمه 0رو بزن اون موقع میبینیش راحت تیکشو بزن وحالشو ببر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)