تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 905 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جوش آوردن ماشين چند تا دليل داره؟ ميشه بگيد اونا رو.

بعد اينكه من در رادياتور و يه پيچ پلاستيكي اينور رادياتور و همين طور واشر زير ترموستات رو عوض كردم ولي بازم آب كم ميكنه ماشين.
    ميتونه از چي باشه اين مشكل؟ (رادياتور سوراخ نيست چون آبي زير ماشين نديدم كه چكه كنه)

راستي تو حالت جوش آمپر تا كجا باشه ميتونم ماشين رو برونم؟ قبل از قرمز؟
    تو چه حالتي غير طبيعي هستش ؟

پيش چند تا مكانيك بردم ماشين رو هر كدوم يه چيزي ميگن و يه عيبي رو ماشين ميزارن.
    به نظرتون كجا بايد ببرمش ؟
    مكانيك ؟ برق كار ؟ تنظيم موتور ؟ راديات ساز؟

كلاً چرا اين مشكل جوش آوردن راه حل قطعي نداره و كسي نميتونه قطعي بگه مشكل از كجاس؟
    Last edited by ghasem2020; 21-05-2012 at 23:00.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

جوش آوردن ماشين چند تا دليل داره؟ ميشه بگيد اونا رو.

بعد اينكه من در رادياتور و يه پيچ پلاستيكي اينور رادياتور و همين طور واشر زير ترموستات رو عوض كردم ولي بازم آب كم ميكنه ماشين.
    ميتونه از چي باشه اين مشكل؟ (رادياتور سوراخ نيست چون آبي زير ماشين نديدم كه چكه كنه)

راستي تو حالت جوش آمپر تا كجا باشه ميتونم ماشين رو برونم؟ قبل از قرمز؟
    تو چه حالتي غير طبيعي هستش ؟

پيش چند تا مكانيك بردم ماشين رو هر كدوم يه چيزي ميگن و يه عيبي رو ماشين ميزارن.
    به نظرتون كجا بايد ببرمش ؟
    مكانيك ؟ برق كار ؟ تنظيم موتور ؟ راديات ساز؟

كلاً چرا اين مشكل جوش آوردن راه حل قطعي نداره و كسي نميتونه قطعي بگه مشكل از كجاس؟

دلایل جوش آوردن :
    1.کمبود آب رادیاتور
    2.سوراخ بودن رادیاتور و کم کردن آب
    3.از کار افتادن فن های خنک کننده
    دستکاری های مداوم ترموستات

تو حالت جوش آمپر از وسط میگزره و چراغ قرمز آمپر روشن میشه سریعا باید ماشین رو خاموش کنید
    جوش آوردنم راه حلی داره که باید با صبر و حوصله پیگیری کنید تا مشکل ماشین برطرف بشه.

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام..چند روز پیش پخش ماشین از کار افتاد یعنی چراغهاش فقط روشن بود و صفحه نمایشش خاموش شد....که با قطع و وصل کردن سرباتری برای 5-6 دقیقه ایی درست میشد و دوباره همون شکل میشد...
    گفتم شاید مشکل برق دزدی پیدا کرده که پیش 2تا باتری ساز بردم...چک کردن گفتن برق دزدی نداره... جفتشون گفتن ... مشکل از ic ضبط هست.....پیش پخش و باندی رفتم. ..و حرف اونارو تایید کرد ..بخاطر مارک پخش هم گفت ارزش تعمیر نداره.....خلاصه درش آوردم...از اون موقع راهنمای راست ماشین تند تر از چپی میزنه....فیوزهاش هم یه بار درآوردم و دوباره زدم سر جاش تغییری نکرد....میخواستم ببینم مشکل برق دزدی نداره..؟؟/مشکل از چی میتونه باشه...؟
    ممنون....ماشین 405 کاربراتوری.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این مشکل فکر می کنم اتفاقی همزمان شده باشه شما لامپ هاتونو چک کنید احتمال زیاد یکی ااز چراغ های راهنماتون سوخته یا قطع شده

دوست عزیز
    کم کردن آب از هرجای ماشین ممکنه باشه و دلیلی نداره که شما آب ریزی رو همیشه ببنید ممکنه یه نشتی کوچک بخصوص در پراید در زیر رادیاتور و یا کنار حوضینگ باشه که پیدا نیست و از همه مهمتر شما درب خزن ذخیره رو باز کنید و ببینید که شیلنگ داخلی آن درست و محکم سر جای خودش باشه
    افتادن و یا شل شدن آن که یه ایراد معمول پراید هست کم کردن شدید آب رو به دنبال داره
    Last edited by mohamad skystar; 22-05-2012 at 20:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

شما لامپ هاتونو چک کنید احتمال زیاد یکی ااز چراغ های راهنماتون سوخته یا قطع شده
    کمی بی دقت خوندید....گفتم راهنمای راست تند تر میزنه...خوب وقتی راهنما رو روشن کنم میبینم نه سوخته و داره تندتر میزنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هزينه ي تعويض واشر سر سيلندر و دستمزد و متعلقاتش چند ميشه كلاً؟
    لعنت به هر چي آدم متقلبه كه اگه ماشينشون مشكل اساسي هم داشته باشه كه براي خريدار حتي خطر جاني داشته باشه بازم دم نميزنن از خرابي ِ ماشين.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کمی بی دقت خوندید....گفتم راهنمای راست تند تر میزنه...خوب وقتی راهنما رو روشن کنم میبینم نه سوخته و داره تندتر میزنه
    D: یعنی شما همه لامپ هاشو چک کردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درضمن اگر یک طرف از لامچ ال ای دی هم استفاده شده باشه این اتفاق میوفته
    راهنما با استفاده از یک اتومات کار می کنه پس به جز مشکل کمبود جریان ( حتی یک لامپ) تغییر سرعت چشمک زن رو خواهیم داشت !!!!!!!!!!!!!!!

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام...
    یه مشکل جدید.....اهرمی که زیر فرمون هست و در کاپوت ...باهاش باز میشه...کار نمیکنه....یعنی میکشی و در باز نمیشه....بازش کردم و به قولی انگولکش کردم....چون حدس میزدم سیمش بردیه باشه یا از جاش در اومده باشه..چون یه سیم از کاپوت میاد و به اهرم وصل میشه....بازش کردم دیدم نه...سیم نبریده....اما ول هست...شل هست...شکل و شمایل سیمهای ترمز دوچرخه رو داره...یه سیم نازک که به اهرم وصله بعت یه روکش مشکی رنگ داره که سیم کلفت تری هست....با دست اون سیم بزرگه رو محکم کشیدم گفتم اگه سیم بریده باشه اینطوری باز میشه در کاپوت که اونم نشد....ممنون میشم راهنمایی کنید کجا ببرمش...با کلی مکافات هم دوباره بستمش سر جاش....

اما مشکل اصلی و مهمتر اینه که در راستای مشکلی قبلی ...چون حدس زدم این برق دزدی داره سر باتری رو جدا کردم....راهی نداره جوری در کاپوت رو باز کنم و حداقل استارت بزنم تا برم تعمیرگاه..؟؟

درضمن اگر یک طرف از لامچ ال ای دی هم استفاده شده باشه این اتفاق میوفته
    راهنما با استفاده از یک اتومات کار می کنه پس به جز مشکل کمبود جریان ( حتی یک لامپ) تغییر سرعت چشمک زن رو خواهیم داشت !!!!!!!!!!!!!!!
    بله .میدونم.ممنون.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بوسیله یه میله یا سیم سعی کنید از جلو پنجره یا زیر سپر قفل رو آزاد کنید تا ببینید مشکل از کجاست

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يه چوب 7-8 سانتي رفته تو محفظه ورودي رادياتورم.
    چجوري ميشه درش آورد؟
    آب بريزم مياد بالا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •