لطفا یکی بگه چرا مخوام به یه نفر جواب بدم جوابم میاد آخرین صفحه؟
لطفا یکی بگه چرا مخوام به یه نفر جواب بدم جوابم میاد آخرین صفحه؟
Last edited by amirw7; 08-07-2012 at 16:01.
چون تاریخی گفتند ، زمانی گفتند ، اون وقت کسی که از همه اول مطلب ارسال کرده چی میشه ! اون وقت نظم به هم میخوره !
واسه راه حل این مشکل خوب تو میتونی گفته کسی رو که میخوای به اون جواب بدیی "نقل قول" کنی مثل من که به تو جواب دادم قبل از جوابت گفتن بهت حرف تو رو نقل قول کردم ...
در ضمن اینجا تاپیک فنی و حرفه ای هستش نه مشکلات انجمنی شما . (جسارت نکردم ا)
Last edited by Akbar"22"; 08-07-2012 at 20:28.
سلام ببین این فیلم نابغه که گفتی قضیش چیه؟ مضوعش درباره چیه؟به کامپیوتر ربط داره؟؟؟چون من خواستم دانلودش کنم فیلترش کرده بودن.
سلام دوستان
من فوق دیپلم حسابداری فنی حرفهای دارم
الان تصمیم دارم ادامه تحصیل بدم اما نه در همون رشته (رشته نرم افزار کامپیوتر دوست دارم) آیا امکانش هست؟
چی کار کنم؟
توضیحات کامل میخوام
مرسی
سلام.
بنظرم رشته خودت رو تو دانشگاه معتبر بخونی خیلی خوبه تا بخوای الان تغییر رشته بدی...
فکر کنم تنها راه برای ادامه رشته در نرم افزار کامپیوتر شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ترمی یا پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی باشه ! (البته من خودم توصیه میکنم فقط علمی کاربردی تهران رو بزن ، چون سطح علمی تهران بهتره. شهرای دیگه نه دانشگاهی هست و نه استادی ...)
موفق باشید![]()
ممنون
می شه بفرمایید منظورتون از کارشناسی ترمی چیه؟ تا حالا نشنیده بودم
مگه همشون ترمی نیستن؟
ویرایش:
متوجه شدم ممنون
یعنی واقعا هیچ راهی برای شرکت در دانشگاه آزاد یا سراسری نداره؟
سلام . باید منو ببخشید که بدون اطلاع قبلی جواب دادم.
مثل اینکه تازه بخشنامه شده که کاردانی پیوسته ها هم میتونن در رشته ای غیر از رشته کاردانی ادامه تحصیل بدن ولی باید دروس جبرانی رو پاس کنن !
دفترچه کارشناسی ناپیوسته 1391 (آزاد و سراسری)رو دانلود کنید ، من دانلود کردم و خوندم که نوشته میشه شرکت کنید!
خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز معذرت میخوام از این اشتباه.
امسال کنکور دانشگاه آزاد و سراسری تجمیع شد یعنی قبلا که دانشگاه آزاد کنکور جدا داشت دیگه امسال با کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته یکی شد!
در ضمن مهلت ثبت نام کارشناسی ناپیوسته 1391 تموم شده ...
موفق باشید![]()
Last edited by Iranian boy10; 13-07-2012 at 10:11.
سلام
من کاردانی پیوسته می خونم (یعنی بدون پیش دانشگاهی) بهار ترم 9 رو گذروندم ولی معدلم به 12 نرسید (شد 11 و نود و خورده ای). اگه 20 می گرفتم تازه می شدم 12/04!!!(یا همین حدودا).
می خواستم ببینم راهی داره که بازم بتونم واحد بردارم یا معرفی به استاد بشم یا هر راه دیگه ای؟:44:
یعنی همه ی این چند سالی که خوندم وقتمو تلف کردم؟:41:
تو رو خدا زودتر جواب بدین فردا باید برم دانشگاه
Last edited by hamidg1; 13-07-2012 at 10:42. دليل: همینجوری
خب ترمیم معدل بگیر.... بذار همه واحدها پاس بشن بعدش فکر کنم بتونی 14 واحد رو که زیر 12 گرفتی دوباره برداری تا معدل بره بالا.
همه ی واحدا رو پاس کردم. ترمیم معدلم گرفتم. مشکل معدلمه که به 12 نرسیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)