اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!این الماس و اینارو که جمع کردیم اخرش فقط می تونیم بفروشیمشون؟
اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!این الماس و اینارو که جمع کردیم اخرش فقط می تونیم بفروشیمشون؟
ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره!![]()
ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره!![]()
تو Creat A Sim تو قسمت خصوصیات اخلاقی (traits) اولینش Absent-Minded هست!؟
کدوم گزینه وجود نداره؟
اگر بازی به طور طبیعی اجرا میشه نیازی نیست
عجیبه چون من وقتی این گزینه رو میزنم تفاوتی نمیکنه ، فقط هی نصفه شبا بیدار میشهنه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونه
قبل از انتخاب این گزینه اینطوری نبود باور کن
بعدشم برای بچه هام اینو زدم بعد خواب بودن زنه رفته بود تو اتاقشون گیتار میزد بیدار نشدن هیچکدوم وقت چند درصد از مدشون کم شد
سلام
من تو آپشن تیک زندگی دو باره رو زدم الان سیمم به رحمت خدا رفت چجوری دو باره زندش کنم؟
همین رو میز بزاریم تزینی حساب میشه؟اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!
دوستان چطور میشه رفت شهر بعد ؟؟؟ بعد اینکه الان زنم حامله هست در طی این چند روزی که حامله هست چه کارهای باید انجام بشه و چه کارهای نشه که بچه منگل نشه..... و بعد اینکه اگه با زنه بخوام بهم بزنم بچه تکلیفش چیه ؟؟؟
شهر بعدی در کار نیست
زنتم حامله هست رو زنه کلیک کن ببر روی بیمارستان گزینه Get Medical Service بزن .
من روزی 3-4 بار رفتم
کتاب حاملگی بخون
بعدم موقع زایمان ببرش سریع بیمارستان
من بچه هام الان بزرگ شدن
چهار دست و پا راه میرن
بهشون حرف زدنو یاد دادم.
ولی این که توی دستشویی پی پی کنند و نتونستم
آخه بچه میره میشینیه روی توالت فرنگی ولی بعدش کثیف میشه و تمرین قطع میشه
الان دو تا دارم
هر دوشون بلدن حرف بزنند
راه رفتنم دارم یاد میدم
-------
والا شاید تخت من 3200 دلاریه اینطوریه ؟ اخه زود میخوابن زود بلد میشن
یعنی مثلا
اگه ساعت 2 بخوابه 7-8 بیدار میشه فوله
اره دوست من
شهر بعد؟ شهر بعدي وجود نداره كلن يه شهره ولي اگر بخوايد ميتونيد دان كنيد.
بايد زنتون رو هر روز ببريد بيمارستان.
سوال اخر هم نميدونم تجربش رو ندارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)