تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 241 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من وارد هر فولدری میشم. یکی از فایل هام رو اونجا به نامش کپی میکنه ولی حجمش 39 کیلوبایته . همه جا که میرم دوتا فولدر یکی بی نام و یکی با نام نیو فولدر ایجاد میشه و هر درایوی رو باز میکنم یه صفحه ی جدید باز میکنه. با همه ی آنتی ویروس ها هم انجام دادم نشناختندش. فولدر آپشن هم ناپدید شده. سرچ هم کار نمیکنه.

لطفا راهنمایی.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام.
    من وارد هر فولدری میشم. یکی از فایل هام رو اونجا به نامش کپی میکنه ولی حجمش 39 کیلوبایته . همه جا که میرم دوتا فولدر یکی بی نام و یکی با نام نیو فولدر ایجاد میشه و هر درایوی رو باز میکنم یه صفحه ی جدید باز میکنه. با همه ی آنتی ویروس ها هم انجام دادم نشناختندش. فولدر آپشن هم ناپدید شده. سرچ هم کار نمیکنه.
    لطفا راهنمایی.
    سلام

مگه شما نمیتونید آنتی بنصبید؟!
    اگه میتونید نود برای این ویروس عالی عمل میکنه.
    سپس در اخر یه regrepair هم بزنید.

من همه ی اون راه هایی که show hidden رو فعال میکنه انجام دادم ولی نشد
    درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه
    همه اون راه ها رو انجام دادم نشد
    مگه شما هم نمیتونید آنتی بنصبید؟!
    حتما یه regrepair رو هم ازمایش کن.
    اگه میخواهید دستی بکشیدش یه تاپیک براش بزنید.

مشکل من اینجاست که الان هنوز هم مشکل show hidden files حل نشده و هروقت این گزينه رو ميخوام غير فعال کنم دوباره برميگرده سره جاش!! اعصابمو ريخته بهم . نميدونم مشکل از چيه . ميشه راهنمايی کنيد؟
    دلیلش اینه که ویرسه هنوز تو حافظه مقیمه.
    اسم ویروستون چیه؟ مسیر اجراش کجاست ؟ پیغامه آنتی ویروستون چیه؟

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من با یک مشکل عجیب بر خورد کردم اونم اینه که من یک فلش دارم توش پر اطلاعت بود زدم به یک کامپیوتر پاک پاک به اون کامپیوتر هم برای این مطمئن هستم چون تازه اسمبل شده بود . اون فلش رو زدم به نوت بوکم دیگه هیچ فایلی رو ندیدم . حجم فلش نشون میده فایلها توش هست ولی فایلها و فلدر های رو نشون نمیده تمام راه هایی هم که شما گفتید رو برای این مورد رفتم شاید با 10 کامپیوتر چک کردن با هر آنتی ویروسی که میشناختم اسکن کردم که همشون هم آپدیت بودن من الان اطلاعات اون فلش و احتیاج دارم باید چه خاکی بر سرم بریزم . در ضمن شرمنده اگر قبلا توضیح دادید من نتونستم همه 140 صفحه رو بخونم .

سلام کسی نمیتونه به منم بگه باید چه کار کنم . من فایل های فلشم رو خیلی لازم دارم .
    Last edited by hilias; 09-05-2009 at 19:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دلیلش اینه که ویرسه هنوز تو حافظه مقیمه.
    اسم ویروستون چیه؟ مسیر اجراش کجاست ؟ پیغامه آنتی ویروستون چیه؟

موفق باشید.
    دوست عزيز من ،
    با توجه به اینکه آنتی ويروسم ( Eset Smart Security 4.0.424 ) هر روز آپديت ميشه و من بعدش سيستم رو اسکن ميکنم ، هيچ ويروسی رو پيدا نميکنم!!
    اون اول که ويروسی شده بود ، بعد از فرمت ويندوز و نصب دوباره ( XP sp2 ) آنتی ويروس رو ريختم و آپديت کردم و با يک اسکن هرچی ويروس بود رو پاک کردم! من مشکل این رو هم داشتم که روی هر درايوی که کليک ميکردم يک پنجره جديد باز ميشد ، حالا اون رفع شده اما مشکل Show hidden files هنوز سره جاش مونده!
    اسم ويروس هم Autorun بود ، اینم از يه عکس از نتيجه اسکن! :

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای بر طرف کردن مشکلی که عنوان کردید کافیست در Start Menu گزینه Run را انتخاب کنید و در آن تایپ کنید regedit.در پنجره باز شده مسیر زیر را گام به گام دنبال و باز کنید. برای باز کردن ، علامت کوچک (+) کنار هر شاخه را کلیک کنید:Regedit ==> HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/CURRENTVERTION/EXPLORER//ADVANCED/FOLDER/HIDDEN/SHOWALL.اکنون در سمت راست پنجره ، روی CheckedValue کلیک کنید و مقدار Value Date را از صفر به یک تبدیل کنید.سیستم را یکبار Restart کنید و مشکل شما برطرف خواهد شد.............................................. ...... ..................................... ...........................حال اگر folder option نبود يعني پاك شده بود مي توانيم به روش زير آن را برگردانيم:RUN را باز مي كنيم و داخلش regedit را مي نويسيم تا وارد رجيستري ويندوز شويم. سپس از شاخه HKEY-LOCAL-MACHINE زير شاخه SOFTWARE و سپس Microsoft و زير شاخه windows و سپس current version و از زير شاخه آن policiesرا رويش راست كليك كرده و new key را زده و يك key جديد ميسازيم نام آن را Explorer مي گذاريم.(دقت كنيد حتما E را با حروف بزرگ بنويسيد).در مرحله بعد روي Explorer كه ساختيم راست كليك مي كنيم و new DWORD value را مي زنيم تا يك value جديد بسازيم نام آن را No folder option ميسازيم.(توجه كنيد N را با حروف بزرگ تايپ كنيد و سر هم بنويسيد).سپس روي آن دبل كليك مي كنيم و مقدار value را صفر(0) مي گذاريم.(اگر اين مقدار 1 باشد يعني كامپيوتر ويروسي است)بعد حتما بايد سيستم را restart كنيم.با اين روش folder option برمي گردد.با اين روش بعضي از فايل هاي ويروسي كه قبلا مخفي بودند با clear كردن ديده ميشوند البته كمرنگتر به اين ترتيب:Auto run.infAuto play.exeNew folder به صورت شورتكاتRECYCLER

6. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من مشکل open with روی درایورام پیدا شده شما قبلا راه حلشو گفتی ممنون ولی فایلی که گذاشتی دانلود نمیشه!!!!

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

دوست عزيز من ،
    با توجه به اینکه آنتی ويروسم ( Eset Smart Security 4.0.424 ) هر روز آپديت ميشه و من بعدش سيستم رو اسکن ميکنم ، هيچ ويروسی رو پيدا نميکنم!!
    اون اول که ويروسی شده بود ، بعد از فرمت ويندوز و نصب دوباره ( XP sp2 ) آنتی ويروس رو ريختم و آپديت کردم و با يک اسکن هرچی ويروس بود رو پاک کردم! من مشکل این رو هم داشتم که روی هر درايوی که کليک ميکردم يک پنجره جديد باز ميشد ، حالا اون رفع شده اما مشکل Show hidden files هنوز سره جاش مونده!
    اسم ويروس هم Autorun بود ، اینم از يه عکس از نتيجه اسکن! :
    سلام

َشما این برنامه رو اجرا کن و دکمه AutoRemove And Repair رو بزن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

9. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت star.night's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چند وقته نمیتونم وارد صفحه ایمیلم بشم. هر کاری می کنم این صفحه را باز نمی کند. نه با Internet Explorer و نه با FireFox تمام ایمیلهای مهم و حیاتیم رو هم نمی تونم چک کنم.تو رو خدا کمکم کنید.
    انتی ویروسم Nod32 است. هر روز آپدیتش می کنم. با User و Pass سایت ------ با تاریخ روز.

داره خودمونی میشه ushuaia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لام استاد ..سیستم من ویروسی گرفته که نمی دانم چی است فلودر اپشن را از بین برده و وقتی روی درایو ها کلیک می کنم درایو ها باز نمی شود و اخطار می دهند و در راست کلیک کردن auto play , open است و گزینه دیگری به نام اوپن است که در جلوی ان کلمات نا مفهومی نوشته .........استاد ایا انتی ویروس مخصوص دارد و اموزش پاک کردن این ویروس را ممنون می شوم یاد دهید و نام ویروس چیست ...........................ممنون

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

چند وقته نمیتونم وارد صفحه ایمیلم بشم. هر کاری می کنم این صفحه را باز نمی کند. نه با Internet Explorer و نه با FireFox تمام ایمیلهای مهم و حیاتیم رو هم نمی تونم چک کنم.تو رو خدا کمکم کنید.
    انتی ویروسم Nod32 است. هر روز آپدیتش می کنم. با User و Pass سایت ------ با تاریخ روز.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •