W960 این قدر زلیل شده که قیمتش به 170 رسیدهسلام دوستان من جديدا يك w960i به قيمت 170 تومن خريدم ....
الان هم phone lock رو يادم رفته !!!!
كدي نيست كه بشه ياهاش از phone lock گذشت يا پاكش كرد؟؟؟
ممنون
با برنامهXS++ v3.1 میتونی پیدا کنی
W960 این قدر زلیل شده که قیمتش به 170 رسیدهسلام دوستان من جديدا يك w960i به قيمت 170 تومن خريدم ....
الان هم phone lock رو يادم رفته !!!!
كدي نيست كه بشه ياهاش از phone lock گذشت يا پاكش كرد؟؟؟
ممنون
با برنامهXS++ v3.1 میتونی پیدا کنی
شما 100% دست 2 گرفتی چون قیمت روز گوشی 243 تمن پایین ترین قیمت (مال امروز)
سلام
من از قبل از عید w960 دارم تو عید lcd این مرخص شد منم مجبور شدم lcd رو عوض کنم از وقتی lcd جدید رو این گوشی نصب شده بعضی از اعداد و حروف مثل57یاDبه صورت کشیده یا توهم نشون میده مشکل گوشیم از کجاست؟
برای برطرف کردن این مشکل چی کار باید بکنم؟
سلام دوستان
من تازه این گوشی رو خریدم.با وجودی که برنامش رو کامل نصب کردم ولی در حالت fast file transfer کامپیوتر اون رو نمی شناسه.چی کار باید بکنم؟دیگه این که این ور اون ور توی فروم خوندم که نیازی به آنتی ویروس نداره،داره؟
دوستان من بین 960 با 980 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. البته قیمت هاش فکر نکنم زیاد فرق کنند. فقط اگر ممکنه مهمترین تفاوت های این دو رو نسبت به هم و مزیت های هر کدوم رو نسبت به دیگری بگید ممنون میشم.
خوبي هاي دبليو960 سيستم عامل و تاچ بودن ميباشد و تنها خوبيه دبليو980 نسبت به دبليو960 امکانات بالاتر موسيقي ميباشد.
من جاي شما بودم دبليو960 را انتخاب ميکردم.
خوب ما هم بالاخره بعد از 5 ماه و 27 روز از این گوشی خداحافظی کردیم (فروختمش)
خداحافظ W960
--------------
گوشی خیلی خوبی بود و بزرگترین عیبش همین سیستم عاملشه که برشکست شده و دیگه برنامه و بازی براش نمی اد (مخصوصا بازی)
اگه یکی این 2 مورد براش مهم نیست توصیه می کنم اگه قصد خرید دارید اصلا شک نکنید
سلام
كسي ميتونه كمكم كنه
من دوستم يه گوشي w960 داره يهو گوشيش سيستم تاچش از كار افتاده ولي همه چيزاي گوشيش كار ميكنه فقط تاچش خرابه هيچ ضربه اي هم نديده ؟
تو قزوين برده درست كنه ميگن 70 هزار تومان ميگيرن درست ميكنن؟
حالا كسي ميدونه علت اصليش چيه؟ يا الان بخواد تهران درستش كنه چقد هزينه داره؟
آپدیتش کن بببین کار یکنه یانه ؟
در ضمن شما پشت گوشی رو نگاه کن ببین ساخت چین نوشته داره یانه؟
واسه شماره گیری چطوری شماره ها توی صفحه میان؟ لطفا کمک کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)