تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 416 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینم ایتاچی با ساسکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینم کاکاشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

کاکاشی میمون بود و من نمیدونستم ؟! : د ی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اون عکس ایتاچی رو بردار آبرومو بردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

اینم یه عکس زیبا از ناروتو و ساسکه(البته واقعیشون)

آقا پویا ببخشی این ساسوکه نیست.کارتونیش از این بهتر بود

دلمونو از ساسوکه سیاه نکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یکی یک مقدار درمورد این چشم های پین بگه .... میتونه چه کارهایی باهاش انجام بده ؟ این قوی تره یا شارینگان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان اصلا قصد توهین ندارم این ها رو گذاشتم تا کمی بخندیم(هه هه)
    اگه ناراحت شدید ازتون پوزش می خوام.
    اگر هم دوست ندارید دیگه از این عکس ها نمی گذارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من که اصلا ناراحت نشدم ......... دوباره داشتی بزار یکم بخندیم ( هه هه ) مخصوصا از کاکاشی .... قبلی کاکاشی خیلی جالب بود ....

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

حامد منم بگم چرااز ناروتو بدم امد:

من راستشو بخوای از ناروتو بدم آمد به خاطر این که هم ضعیف کشه و هم زیاد مسخره بازی در میاره چون وقتی ساسوکه کوچیک بود بیشتر با ناروتو بود و زیاد مسخره بازی در میاورد از ساسوکه هم حالم به هم میخورد اما بزرگ شده از ناروتو جدا شده خیلی خوب شده چون مسخره بازی در نمیاره.

در ضمن فکر کنم ناروتو میره دنبال ساسوکه به خاطر این که نمیدونه که گروه را ترک کرده اگه بفهمه ساسوکه رو دیگه فراموش میکنه.

خوب آقا حامد حتما ناروتو یه بدی یا یه کاری نا مردانه به ساسوکه کرده و ساسوکه ازش متنفر شده خوب از ابن به بعد دیگه طرفدار پین نیستم طرفدار طرفدار rock lee هستم این دیگه نه نامرد نه مرده این خوبه؟
    بابا همه با اينجور آدم ها كه مسخره بازي در ميارن حال ميكنن اونوقت شما ازشون بدتون مياد؟؟؟

ناروتو هم عمرا ساسوكه رو فراموش نميكنه وگرنه تا حالا 100 بار بيخيالش شده بود.مگر اينكه با مبارزه يكيشون ناكار بشن كه اين امكانش خيلي زياده.

مطمئن باشين ناروتو هيچ نامردي در حق ساسوكه نكرده.حس انتقامجويي چشماي ساسوكه رو كور كرده و بخاطر همينه كه به كسي اهميت نميده.

آقا من خودم از لي و استادش مت گاي خيلي خيلي خوشم مياد.اين شد يه چيزي

دوستان کسی در مورد این اولیه خبری داره مرده یا زندس تکنیکاش چه جوریه یا.......:
    منظورتون همونه كه يه دستمال سياه بسته رو صورتش؟؟؟؟اون پايينيه؟؟؟

اون اسمش كاكوزو هست كه 5 تا قلب داشت كه وقتي يكيشو نابود ميكردي با يه قلبش ديگش مبارزه ميكرد.داستان مبارزش زياده فقط ميگم كه يه قلبشو كاكاشي و يه قلبشو اون رفيق خودش هيدان (همون كه تو عكس موهاش خاكستريه و صورت و بدنش سربي شده) با كلك كاكاشي و شيكامارو نابود كرد.2 تا قلبشم ناروتو با رازن شوريكن نابود كرد و در آخرم كاكاشي كلكشو كند.هيدانم كه توسط شيكامارو كشته شد

بدنش كلا از سيم يا يه همچين چيزي تشكيل شده بود و تو مبارزه هاشم از همين سيم ميما استفاده ميكرد.سر هيدان كه توسط آسوما استاد شيكامارو قطع شده بود و همينطور 2 تا دست ديدارا كه قطع شده بود رو همين كاكازو با سيماش به هم وصل كرده بود.

ایتاچی کدومه ؟ : د ی
    بالاي سر پين از بالا سمت چپ دومي.دي:

حامد تو چطوری ناروتو رو میبینی ؟ ( دانلود میکنی / ماهواره / میخری و ... )
    من از طريق مانگا ناروتو رو دنبال ميكنم.

اولش از طريق ماهواره كل انيمه ناروتو 1 رو ديدم.بعدشم تا حدوداي قسمت 70 شيپودن دانلود كردم ولي ديگه با اين اينترنت زغالي ارزش نداره بخوام دانلود كنم.همون 70 قسمتم زياد بود.

یکی یک مقدار درمورد این چشم های پین بگه .... میتونه چه کارهایی باهاش انجام بده ؟ این قوی تره یا شارینگان ؟
    تا اونجا كه من ميدونم فكر كنم براي هيبنوتيزم كردن حريف به كار ميره البته تو 2-3 تا صحنه هم ناگاتو (پين اصلي) با چشماش چند نفر رو كشته بود.خلاصه اطلاعات خيلي دقيقي ندارم يعني زيادم تو نانگا در موردش بحث نشده.

100 درصد شارينگان قويتره.

اینم یه عکس زیبا از ناروتو و ساسکه(البته واقعیشون)
    آقا قصد مسخره كردن ندارما ولي اگه دقت كنين ميفهمين كه اوني كه خودشو كرده شبيه ساسوكه دختره.

در آخرم از هر 3 تاتون آقا امين و آقا پويا و آقا اميد مي خوام كه تا اونجا كه ممكنه همه مطالبتونه تو يه پست بزارين.

هم تاپيك زيادي شلوغ نميشه و هم زودتر ميتونيم مطالبارو بخونيم و خلاصه اينطوري خيلي بهتره.تازه ممكنه يهو يه همكار يا مدير بياد گير بده به شلوغي تاپيك.

خيلي خيلي ممنون ميشم.

10. 3 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

حامد میتونی مانگا رو از قسمت 43 به بعد در همین تایپیک بزاری ؟ من adsl 128 دارم فقط میتونم روزی یک قسمت از ناروتو رو دانلود کنم ... این طوری اصلا حال نمیده ..... تو رو خدا یک کاریش بکن ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •