من که نتونستم آپ گرید کنم . فکر کنم سایت نوکیا داره بازی در میاره.
مسخره بازیشون به اوج خودش رسیده.
من که نتونستم آپ گرید کنم . فکر کنم سایت نوکیا داره بازی در میاره.
مسخره بازیشون به اوج خودش رسیده.
سلام اين gps n81داره يا نه
تو رو خدا اگه داره بگيد چه جوريه؟
نداره . باید براش بخری که فعلا گرونه و ارزش نداره
نه دوست من Gps داخلی نداره باید اکسترنال بگیری که اونم قیمتش بالاس ..
.
اگه اینقدر Gps برات مهمه برو یه n78 بگیر چون فعلاً ارزونترین گوشی Gps دار هست ...
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنین.راستش وقتی با بروزره خو گوشی یا اپرا میخوام فایلی دانلود کنم به غیر از اهنگای ام پی تری فایل های دیگرو دانلود نمیکنه و مینویسه not supported.حالا من چه طوری میتونم فایلهای دیگه مثل زیپ یا ام پی فور دانلود کنم؟برنامه ی خاصصی هست که بشه این کارو کرد؟mer330000
opera mini که هر فایلی رو دانلود میکرد.
بروزر خود گوشی هم zip رو ساپورت میکنه در شرایطی که نرم افزار zip خود گوشی رو نصب کرده باشی ( از توی download خود گوشی که الان نوکیا خدمات نمیده به ما) .
یک دانلودر برای گوشیت نصب کنی کارت راه میوفته. (الان تو بساط چیزی ندارم)
موفق باشی
خب n78 رو گذاشتم کنار تا بزودی ردش کنم بره
و الان همون n81 8gig قبلیم رو بیرون اوردم و دیگه عوض هم نخواهم کرد
سلام به دوستان خوب و عزیز:
من گوشیم قاطی کرده :
وقتی با وایرلس به اینترنت وصل میشم نوشته های اگر فارسی باشه بصورت مربع مربع دیده میشه و اگر انگلیسی باشه فونت آن بد است
البته این وشکل از وقتی پیش اومد که مستر ریست کردم
آیا با آپگرد کردن گوشی درست میشه ( فکر کنم درست شه چون احتمالا فایل های سیستمی دچار مشکل شدن چون سرعت هم پایین اومده
در ضمن گوشی من ان 81 مموری خور است مشخصات آن:
V 20.0.056
08-05-15
RM-223
nokia n81 (02.01)
لطفا بطور کامل راهنمایی کنید (مثلا نگید : از سایت نوکیا دانلود کن) لینک را بدید راهمایی لازم هم بکنید. ممنون میشم
شما اگه یه مقدار با دقت عنوان تاپیکهارو میخوندی متوجه میشدی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان گاهی وقتی خود به خود 5 یا 6 بار دکمه تماس عمل میکنه باید خاموش روشن کنم یا قفل کنم بعد از 4 ثانیه درست میشه میخوام بدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ اخه اصلا ضربه بهش نخورده و در ضمن گاهی وقتا پیش میاد اینطور شه
فقط سریع جواب بدین ممنون میشم
Last edited by Punisher_2008; 11-07-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)