تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 141 از 1635 اولاول ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

با توجه به اینکه sx10 تقریبا 70 تومانی افزایش قیمت داشته و حدود 420 است و ممکن است تغییر نکند ایا ارزش دارد بجای آن canon g9 را انتخاب کرد که قدیمی تر است و افت قیمت کرده است. قیمت آن 435 است که 15 هزار تومان گرانتر است و 100 هزار ارزانتر از g10 است
    ممنون می شوم راهنمایی کنید
    سري G كانن هميشه جزو سري گرانقيمت و خاص كانن بوده و قيمت و امكاناتشون متناسب نيست.من شخصا SX10 رو ميپسندم.چون كيفيت عكس هاشون تفاوت چنداني نداره و در ضمن زوم 20 برابر SX10 رو اصلا فراموش نكن كه خيلي جاها به درد ميخوره.اگه Sx10 افزايش قيمت پيدا نميكرد بهترين گزينه ميتونست باشه.هر چند با اين قيمت هم عاليه.راستش در اصل مقايسه ي اين دو مناسب نيست.چون مربوط به يك رده نيستن ولي هر دو تنظيمات گسترده ي عكاسي هم دارن(خصوصا G9).نظر شخصيه من Sx10 هست.

2. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

یه سوال ناشیانه میپرسم خواهشا نخندین !

یه دوربین مثل اچ 50 سونی که 350 تومنه . با یه دوربین جیبی سونی مثل دبلیو 120 که 150 تومنه در چه چیزایی برای یه کاربر خونگی که قصد چاپ و پرینت عکس رو نداره تفاوت داره ؟
    یعنی مثلا تفاوتشون مثل تفاوت یه گوشی موبایل با دوربین vga هست با یه گوشی با دوربین 2 مگاپیکسل ؟

یعنی میترسم 120 رو بخرم و بعدها پشیمون بشم که چرا اون مدل بهتر رو نخریدم!
    من از عکاسی سر در نمیارم. نهایت دوربینی که دم دستم بوده دوربین 2 مگاپیکسلیه موبایل پی 990 ام بوده !
    ( البته 2 روز هم دبلیو 120 امتحان کردم!) واسه همین برای یه آأم مبتدی توضیح بدین خواهشا .
    چون احتمالا تو این هفته 120 رو میخرم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض قرار ملاقات دست جمعی!!

سلام دوستان
    می خواهیم یک قرار حضوری داشته باشیم ...
    هم فال است و هم تماشا ...
    جهت آشنایی نزدیک با عزیزان و همچنین بررسی دقیق دوربین ها ...
    از کلیه دوستانی که تمایل دارند در قرار حضوری که بزودی برگزار می شود، حضور به هم رسانند تقاضا می شود درخواست خود را جهت ثبت و پیگیری های بعدی بصورت شخصی به بنده ارسال نمایند تا در پایان هر روز اسامی در اختیار عموم قرار گیرد ...
    از کلیه دوستانی که تاکنون موفق به خرید دوربین نشده اند تقاضا می شود هرچه سریعتر خرید خود را انجام دهند تا 1) گرفتار گرانی نزدیک عید نشوند 2) بتوانند در قرار حضور بهم رسانند ...
    دوستان عزیز اگر سه پایه هم داشته باشند می توانیم از یک صحنه (که همان عکس دست جمعی خودمان می باشد) عکس بگیریم و عکس ها را روی سایت آپلود کنیم تا هم از قرارمان لذت ببریم و هم سایر دوستان بتوانند مقایسه خوبی در مورد عملکرد دوربین ها داشته باشند ...
    منتظر شما هستیم ...
    لطفا روی نام بنده در سمت راست و بالای پست کلیک کرده و از منوی Pop up ای که باز می شود گزینه ارسال ایمیل شخصی را انتخاب کنید و نام و آیدی و نام دوربین خود را قید کنید ...
    اما در مورد زمان برگزاری منتظر نظر کلیه عزیزان هستیم ... به نظر بنده آخرین جمعه قبل از سال نو، بسیار مناسب است ...
    با احترام
    کاویان
    Last edited by Excel-VB; 13-02-2009 at 19:57. دليل: تکمیل

5. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض از اساتید میخوام که من را راهنمایی کنند

سلام دوست عزیز
    من حدود 200 هزار تومان پول دارم و میخوام که ixus90 بگیرم برای کاربری خانوادگی و زوم هم برام مهم نیست
    به نظر شما انتخاب خوبیه
    ایا انتخاب بهتری هم هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

اگه کسی این مدل رو دست دومش رو سراغ داره بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب كاويان سلام
    احتمالا دوربينها از كي سروع به گران شدن مي كنند ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یه سوال ناشیانه میپرسم خواهشا نخندین !

یه دوربین مثل اچ 50 سونی که 350 تومنه . با یه دوربین جیبی سونی مثل دبلیو 120 که 150 تومنه در چه چیزایی برای یه کاربر خونگی که قصد چاپ و پرینت عکس رو نداره تفاوت داره ؟
    یعنی مثلا تفاوتشون مثل تفاوت یه گوشی موبایل با دوربین vga هست با یه گوشی با دوربین 2 مگاپیکسل ؟

یعنی میترسم 120 رو بخرم و بعدها پشیمون بشم که چرا اون مدل بهتر رو نخریدم!
    من از عکاسی سر در نمیارم. نهایت دوربینی که دم دستم بوده دوربین 2 مگاپیکسلیه موبایل پی 990 ام بوده !
    ( البته 2 روز هم دبلیو 120 امتحان کردم!) واسه همین برای یه آأم مبتدی توضیح بدین خواهشا .
    چون احتمالا تو این هفته 120 رو میخرم.
    ممنون
    سلام.ببينيد تفاوت موجود بين اين دو سري در امكاناتيه كه ارائه ميدن.براي مثال زوم بالاتر.انواع تنظيمات دستي.فلاش نسبتا قوي ترو...... كه خيلي جاها به درد ميخوره و دوربين هايي مثلw120 از اون امكانات بهره ي كمتري دارن.براي مثال خود من مثل شما بودم ولي بعد از اندكي تحقيق متوجه شدم چون من زياد اهل طبيعت هستم پس براي عكاسي حتما بايد دوربيني بگيرم كه زوم 12 به بالا داره.شما بايد نوع نيازتونو مشخص كنيد.اگه فقط عكاسيه اون و شايد يه دوربين پايين تر هم جواب بده اما مهم كيفيتي و امكاناتيه كه ارائه ميدن.پس نوع خواستتونو از عكاسي مشخص كنيد.

11. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه دوربین کامپکت تو رنج قیمت 180 تا 210 تومن معرفی کنید با مشخصات . میخوام یه مقایسه داشته باشم که توش یکی از دوربینها حتما سونی باشه .
    برام قیمتش مهمه ( همون رنج بالا ) و کیفیت عکسها در روز و شب و در شرایط مختلف از لحاظ نوری و رنگها رو خیلی نزدیک به رنگهای طبیعی بگیره . و اینکه در حد قابل قبولی عکسها شارپ باشن .
    ممنون میشم یه کمکی بکنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوستان یه دوربین کامپکت تو رنج قیمت 180 تا 210 تومن معرفی کنید با مشخصات . میخوام یه مقایسه داشته باشم که توش یکی از دوربینها حتما سونی باشه .
    برام قیمتش مهمه ( همون رنج بالا ) و کیفیت عکسها در روز و شب و در شرایط مختلف از لحاظ نوری و رنگها رو خیلی نزدیک به رنگهای طبیعی بگیره . و اینکه در حد قابل قبولی عکسها شارپ باشن .
    ممنون میشم یه کمکی بکنید .
    دوربين هاي sony w120 w150 , canon a1000 a2000 is گزينه هاي خوبي هستند كه عكس هاي تقريبا هم سطحي ميگيرن.ضعف دوربين هاي كامپكت در محيط بسته و نور كم بر هيچ كس پوشيده نيست پس انتظار زياد بالايي از اين دوربين ها نداشته باشيد.دوربين a2000 كانن مدل جديدو معروف و پر فروش a720 هست كه هم مدل جديديه و هم عكس هاي خوبي ميگيره.ساير موارد هم گزينه هاي خوبي هستن.در كل نميشه گفت اختلاف فاحشي دارن و انتخاب شما بستگي به علاقتون داره.يه سرچ تو گوگل بزني ميتوني مقايسه هاي زيادي ببيني.متاسفانه اينجا نميشه لينك داد.

14. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •