بله من عضوم .البته یه چند ساعتیه.ههههههههههه
ببینیم تو توی آبیته عضو نیستی؟
بله من عضوم .البته یه چند ساعتیه.ههههههههههه
ببینیم تو توی آبیته عضو نیستی؟
اگه این تاپیک رو به آتیش کشیدم امیدوارم بعدا گله و شکایتی نداشته باشید !! ببینید خودتون اول شروع کردید !![]()
آقا تاپیک مال استقلالیاست هر چی هم بخوایم توش مینویسیم .شما فقط پست بده تا من دوباره گزارش کنم.
ما هر چی بخواهیم توی تاپیک خودمون میزاریم
ورود لنگی ممنوع
بابا ما یه عکس گذاشتیم اگه خلافه برداریمش.
Hosein-mec
شما مگه پرسپولیسی نیستی چرا میایی و بحثای مارا بهم میریزی.
اگه این عکس رو تو تایپیکتون میزاشتم حق داشتین گذارش کنین.
نه بزار ببینم این لنگیا چی میگن.
اصلا شاید من این عکس رو بزارم برای اواتارم.
شما مشکل داری من این عکس رو دوست دارم.
استقلال و مس به دنبال بختياريزاده
خبرگزاري فوتبال ايران - دو باشگاه استقلال تهران و مس كرمان درصدد جذب سهراب بختياريزاده مدافع سابق صباباتري هستند.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، بختياريزاده كه يك فصل فوتبالي را به طور كامل از دست داد، در حال حاضر از چند تيم پيشنهاد دارد كه بهترين آن استقلال تهران و مس كرمان است. اين دو باشگاه تلاش خود را براي جذب سهراب آغاز كردهاند، اين درحالي است كه استقلالها شانس بيشتري براي به خدمت گرفتن بختياريزاده دارند.
صباباتري به دنبال فيروز كريمي
-------------------------------
خبرگزاري فوتبال ايران - باشگاه صباباتري براي فصل آينده روي پرويز مظلومي نظر داشت ولي اين مربي در نهايت با مس كرمان به توافق رسيد.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، مسئولان باشگاه صباباتري چند روز پيش با مظلومي، تماس داشتند ولي به او گفتند كه مديرعامل خارج از ايران است و بايد تا آخر هفته صبر كند. مظلومي منتظر نماند و بلافاصله با مس كرمان به توافق رسيد تا هدايت اين تيم را برعهده گيرد.
بعد از منتفي شدن حضور مظلومي در صباباتري، اين باشگاه به دنبال فيروز كريمي است و حتي قرار است طرفين به طور مستقيم باهم مذاكره كنند. البته كريمي با استقلالاهواز هم مذاكره كرده و شانس زيادي براي بازگشت به تيم سابقش دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)