تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 413 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

برادران آلكانتارا در راه بارسلونا
    خبرگزاري فارس: دو برادر جوان و خوش تكنيك به زودي از تيم بارسا اتلتيك به بارسلونا ملحق مي شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، دوناتو هافبك سابق دپورتيوو لاكرونيا و وكيل حقوقي حال حاضر باشگاه بارسلونا تاييد كرد: برادران آلكانتارا با نام هاي تياگو و رافائل در فصل نقل و انتقالات زمستاني به بارسلونا ملحق مي شوند.
    كارشناسان بازي اين دو برادر را بسيار زيبا و تحسين برانگيز مي دانند.
    لاپورتا مديرعامل باشگاه جوانگرايي قابل قبولي در بارسلونا داشته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اينيستا: رهبر دروني ما پويول است
    خبرگزاري فارس: بازي ساز جوان بارسلونا از اين كه رهبر بارسلونا لقب گرفته راضي نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، آندرس اينيستا گفت: رهبري يك تيم و هدايت بازيكنان در زمين بر عهده سرمربي است و بازيكني كه بتواند جنگ رواني حريفان را خنثي كند و تكيه گاه ما باشد بي ترديد من نيستم.
    وي افزود: رهبر دروني ما پويول است و همه بازيكنان به شخصيت او احترام مي گذارند او در هر شرايطي براي بارسلونا بازي مي كند و كار يبا نتايج كسب شده ندارد.
    وي افزود: در چند بازي گذشته خوب بازي كرده ام و مربيان از من راضي هستند؛ اما اين دليلي نمي شود كه فراموش كنم هر چه دارم مديون بارسلونا هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

احتمال جدايي "آنري" از بارسلونا

تيري آنري در حال بررسي شرايط براي ترك نوكمپ است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آنري گفته است كه در صورت نيمكت نشيني‌هاي پياپي از سوي گوارديولا سرمربي تيم، احتمال جدايي‌اش از بارسا در فصل نقل و انتقالات ژانويه زياد خواهد بود.

مهاجم فرانسوي آبي و اناري‌ پوشان گفت: در حال حاضر مساله خاصي وجود ندارد. اما، اگر شرايط به همين ترتيب ادامه پيدا كند، بدون شك گفت‌وگوهايي شكل خواهد گرفت.

آنري كه با روزنامه فرانسوي اكيپ گفت‌وگو مي‌كرد، در پاسخ به اين پرسش كه آيا گوارديولا از وي خواسته به عنوان مهاجم بازي كند، گفت: «پيش از آغاز فصل با سرمربي صحبت‌هايي داشته‌ام و اين موضوع حقيقت دارد. اين گفت‌وگو براي من بسيار شفاف بود.»

آنري در آخرين ديدار تيمش در رقابت‌هاي لاليگا برابر رئال بتيس كه به پيروزي سه بر دو بارسلونا منجر شد يك دقيقه هم براي تيمش به ميدان نرفت و گوارديولا از اينيستا به عنوان بازيكن كناري سمت چپ استفاده كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در آستانه هفته پنجم لاليگا
    هانري: به زودي همه چيز را مي‌گويم

خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا به خبرنگاران وعده داد كه در روزهاي آينده از برخي ناگفته هاي خود پرده برخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، تيه ري هانري اظهار داشت: به زودي همه چيز را مي گويم. با خيلي از بي توجهي‌ها كنار آماده‌ام؛ اما به نظر مي رسد سكوت من و برخي بازيكنان به نفع عده اي از مسئولين شده است.

وي ادامه داد: آنها اطمينان دارند هرگز شكسته نمي شود؛ اما در همين هفته سكوت خود را خواهم شكست. به هواداران خواهم گفت كه در فصل گذشته چه در بارسا گذشت و چرا در دو بازي آخر در زمين قدم مي زديم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

احتمال بازگشت تیه ری هانری به لیگ برتر انگلستانتیه‌ری آنری از بازی در بال چپ تیم فوتبال بارسلونا ناراضی است و گفت بعید نیست که در فصل نقل و انتقالات ژانویه به لیگ برتر فوتبال انگلستان بازگردد.به گزارش میرر، بازیکن پیشین تیم فوتبال آرسنال در هفته گذشته جای خود را در خط حمله به ساموئل اتوئو داد که این موضوع ناراحتی او را به همراه داشته است. این در حالی است که جوزپه گواردیولا به او اطمینان خاطر داده بود که در جایی مناسب از او استفاده خواهد کرد.
    آنری گفت: در این لحظه حرفی برای گفتن ندارم. اما اگر این وضع ادامه پیدا کند، باید درباره آن صحبت کنیم. من پیش از آغاز فصل صحبت هایی با مربی تیم داشتم. گفتگوها به قدری مثبت بود که من از خودم پرسیدم برای چه می خواستم از بارسلونا جدا شوم. بعد از این گفتگوها، تلاش کردم تا وفاداری خودم را به مربی نشان بدهم.

آنری در دیدار با صربستان که ماه جاری برگزار شد در مرکز خط حمله تیم ملی فرانسه بازی کرد. وی سال گذشته پس از انتقال به بارسلونا از همسر خود جدا شد و در حال حاضر دلتنگ دختر خردسال خود است. مهاجم بارسلونا گفت: من زندگی دیگری در لندن دارم چون دخترم آنجاست.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

فعلا 1-1 با اسپانیول

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

2-1 بارسا برد. تبریک ویژه به خاطر برد داربی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب این دربی اول این هفته که تیم مورد علاقه ام برد...

انصافا بارسا خوب بود هرچند این ویکی والدس هنوز ادم را شکنجه میده!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بنده خدا والدز که مقصر نبود روی گل. نیمه دوم برق نداشتیم، گل هارو کیا زدن؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بنده خدا والدز که مقصر نبود روی گل. نیمه دوم برق نداشتیم، گل هارو کیا زدن؟
    گلها را تیری هانری و لیونل مسی از نقطه پنالتی اخرین دقیقه بازی زدند...
    نیمه ی دوم بازی خیلی قشنگ بود بعضی دقایق بارسا دروازه اسپانیول را به توپ بسته بود!

والدس روی گل مقصر بود اخه اون چه طرز گرفتن توپ بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •