حول حوش 190 تومان
حول حوش 190 تومان
سلام دوست عزیز
اگر مشکلی با قیمتش ندارید در خرید HD شک نکنید.![]()
یکی از بهترین و کم اشکال ترین پاکت پیسی های تاریخ هست.
مزایاش هم که بارها عنوان شده و حتما در موردش چندین جا خوندید. از اونجا که گفتید بررسی هاتون رو کردید دیگه توضیح اضافه نمیدم.
فقط اگر خریدید مواظب اون قسمت 1-2 سانتی پشتش (پایین) باشید که یه مقدار زود خش میفته و رنگش میره. اگر وقتی روی سطح سخت قرار میگیره کیفش رو زیرش بذارید مشکلی از اون جهت نخواهید داشت![]()
سلام دوستان.من این ppc تو سایت gsmarena دیدم.قیمتش نوشته 250eur .یعنی چند تومن؟کی میاد ایران؟از نظر دوستان چطور ppc ای هستش؟
خوب چه دخلی به ایران داره ؟![]()
دایموند 200 یورو (275 تومنه) این جا !
کمتر از 400 نیست اون اگه تو ایران باشه![]()
i mate jama 101 چط.ر گوشي خوبه ارزش داره ادم بخره سرعت كسي از دوستان اين گوشي رو داره وينودز 6.5 هم روش نصب ميشه؟ يا فرقي نداره همه ويندوز موبايل ها بروي همه پاك پي سي ها نصب ميشود سيستم تشخيص دست خط داره؟
Last edited by Hamed_forum; 02-09-2009 at 17:09.
عزیز من گفتم 250 eur هستش یعنی چند تومن میشه؟نگفتم که وقتی میاد ایران چقدره؟
چی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟
حساب کن خودت هر 1 یورو تقربیا 1350 تومن(بحث رفت تو کار کالا و ارز)
قیمتا رو میگمچی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟
مثلا یه جا دیدی T-Mobile G1
150-200 یورو هست زیاد به دل خودت صابون نرن این جا خیلی بیشتر !
نمی دونم چرا ایران این شکلی هست (بخ خاطر تحریم ها هست ؟ یا گمرک پدر آمرزیده مون ؟)
طبق گفته همین دوستمون فکر کنم وقتی وارد بشه 400 باشه .دوستان گمرکی هم خیلی زیادبه فکر ما هستن. به چین اجازه میدن وارد کنه تا تو این تورم فشار به مردم نیاد!!!!!!!!!چین هم زحمت میکشه بهترین کالاهاشو میفرسته
مردم هم می فهمن بهترین کالا مال چین هستش
حالا در آخر b7320 ppc یه خوبی هست یانه؟
Last edited by adl777; 03-09-2009 at 01:04.
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)