اینم یه تم جدید از آیفون:
Theme Name:iphone_a1200_enigma
لینک دانلود:
تصویر تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اینم یه تم جدید از آیفون:
Theme Name:iphone_a1200_enigma
لینک دانلود:
تصویر تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام دوستان با اجازه مدیران و متخصصان این انجمن من یه فایل آموزشی برای اونایی که تو فلش کردن گوشی اشکال دارن میذارم و فایل هایی را هم که لازم داره رو میذارم باید دانلود کنید.
آموزش با عکس هست که بهتر متوجه شوید.
لینک دانلود آموزش:
لینک دانلود برنامهRSD LIT:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود فریم ور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود درایور های گوشی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تم بسیار زیبیایی میتونه باشه البته به سلیقه ی شما هم بستگی داره:
Theme Name:Packicon
لینک دانلود:
اینم تصویر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
توجه
اگه تم ها به هر دلیلی روی گوشیتون جواب نداد احتمال داره مربوط به گوشیه E6 موتورولا بشه که روی گوشی های A1200 نصب نمیشه ولی در حد امکان سعی کردم تم ها مربوط به A1200 باشه بازم اگه نبود من پیشاپیش از شما عذر خواهی میکنم
منتظر نظرات قشنگتون هستم
سعی میکنم دفعه ی بعدی با تم های زیبا تری برسم خدمتتون فعلا یاحق
سلام دوستان اینم یه ساعت که امیدوارم خوشتون بیاد:
لینک دانلود:
آموزش تنظیم ساعت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-برنامه رو اجرا کردم.
2-رفتم توی منو time
3-ساعتو رو gmt+8 گذاشتم . اومدم بیرون دیدم ساعت موبایل و برنامه مد نظر هماهنگ شدند.
ولی اشتباه هستند.
4-در حالتی که برنامه ساعت هنوز بود دوباره رفتم تو منو time ساعتو رو tehran گذاشتم هر دوتا شون درست شدند.
1 - reboot واسه رستارت کردن اتوماتیک گوشی
لینک دانلود:
2 - loader واسه باز کردن فابل های با پسوند linکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
سلام به دوستان
امروز واستون یه برنامه رو میذارم که بتونید باهاش فارسی تایپ کنید
البته باید از قبل فونت فارسی رو روی گوشیتون نصب کرده باشید منظورم همون فونتی هست که فارسی رو از چپ به راست میشه بخونی.
خوب با این برنامه شما میتونید یه کیبورد فارسی داشته باشید.
1 - برنامه رو اجرا میکنید(برنامه بصورت یه فایل html هست یعنی یه صفحه ی وب هست)
2 - متن دلخواه رو تایپ میکنید(البته متن بصورت حرف های قطعه قطعه تایپ میشه و فقط باید از چپ به راست خوندشون)
3 - متنی را که تایپ کردید کپی کنید به جای دلخواهتون.یعنی میتونید متن رو کپی کنید برای فرستادن مسیج فارسی. یا اینکه کپی کنید داخل notepad واونو نگه دارید.
خلاصه ی کار که خیلی برنامه ی توپی هست.فقط همین مشکل از چپ به راست خوندن رو داره که اونم با تمرین های زیاد واستون راحت میشه.بلاخره از هیچی بهتره.
لینک دانلود کیبورد فارسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sadegh1366; 27-12-2007 at 18:21.
برای اینکه بتونید از برنامه بالا استفاده کنید و همچنین اس ام اس های فارسی را ببینید باید برای گوشی خود فونت معرفی کنید. برای اینکه بتونید فونت رو رو گوشی نصب کنید باید برنامه یApplyFont-v1.0 رو روی گوش خود نصب کنید که از لینک زیر میتونید دانلودش کنید:
لینک دانلود برنامه ApplyFont-v1.0:
بعد از اینکه این برنامه رو روی گوش خود نصب کردید فونت زیر را دانلود کنید و داخل گوشی خود کپی کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود فونت فارسی گوشی:
سپس از داخل گوشی روی فونت مورد نظر چند لحظه قلم را نگه دارید که کادر مورد نظر برای open with کردن ظاهر شود.
فونت را با برنامه ApplyFont-v1.0 وباز کنید(open with کنید) اگر با موفقیت نصب شود گوشی شما بطور خود کار ریست میشود و گوشی دارای فونت فارسی میشود.
توجه:
وقتی این فونت رو نصب میکنید فونت چینی گوشی موبایل بصورت مربع مربع میشود
برای خواندن متن های فارسی باید از چپ به راست بخونید که در برنامه ی بالا هم توضیح دادم بازم از هیچی خیلی بهتره.
اگه سوالی بود در خدمتم.
دوست عزیز اینم واسه شما
لینک اول رو دانلود کردم و به چند تا فایل 5 مگی تقسیم کردم بگیر خودتم اجراش کن .
نتیجه رو به بچه ها بگو .
لینک دوم و لینک سومتونم خیلی کم حجمه خودتون میتونید دانلود کنید
لینک های دانلود لینک اول:
Download-Link #1:Download-Link #2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload-Link #3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload-Link #4:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload-Link #5:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload-Link #6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صادق جان چي ميتونم بگم بجز اينكه ازتون به خاطر اين همه فعالت تشكر ميكنم با توجه به اينكه ممكنه اين روز ها امتحان هم داشته باشيد
دست گرم شما رو به خاطر محبتات ميفشارم
امين .. شيراز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)