تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 197 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به به مژگان-عسل بانوی عزیز

2 علاقه مشترک باهاش دارم زبان و فیلم
    به نظر من که مژگان یکی از فعالترین کاربرهای انجمنه و تاپیک های خیلی خیلی خوبی ایجاد می کنه.
    مقالاتی که برای قسمت فیلم و پرسپولیس انتخاب می کنی و زحمت ترجمه شون را هم می کشی(مقاله های فیلم) ..عالین ..من واقعا ازت تشکر می کنم
    فعالیتت تو بخش زبان کم شده. به خاطر مشغولیت زیاد در بخش فیلمه؟؟

اولین نکته منفی که من تو کارت می بینم انتخاب این آواتور هست، قبل از این آواتارهات حرف نداشت . من خودم از حسن انتخابت لذت می بردم. به هر حال با انتخاب این آواتار باعث بوجود آمدن حاشیه برای خودت شدی.. و باعث قضاوت های اینچنینی!!!!

من با صحت و سقم قضاوت ها کاری ندارم..ولی من خودم به شخصه حاشیه دار شدن در انجمن را نمی پسندم. نمی دونم شاید خودت حاشیه را دوست داری

دومین نقد منفی من، بر می گرده به جواب دادن به پستهایی که برای نقد امین در همین تاپیک نوشته بودی.

فعلا نقد دیگه ای به نظرم نمی رسه
    مو فق باشی مژگان جان
    سلام
    مرسی آزاده جون از توجهت.
    درباره مطالبم،خوشحالم که دوست داشتی و امیدوارم مفید هم بوده باشند.کمتر میام زبان چون هم درگیری های دنیا خارج از نت بیشتر شده و هم رسیدگی به انجمن فیلم و تهیه مطلب وقتم را زیاد می گیره و دلیل مهمتر هم وجود دوستانی پر اطلاعات و فعال مثل شوماست که دیگه جایی برای بنده نمی مونه عزیزم

درباره نکاتی که فرمودی

من معتقدم در دنیا واقعی به خاطر نوع فرهنگ غالب بر جامعه ،قسمتی از زندگی گذشته،حال و آینده ما تحت تاثیر قضاوت مردم می باشد.به همین دلیل ما(یا شاید اغلب ما) سعی می کنیم که خود را از قضاوت های نادرست دور نگه داریم.
    اما بالاخره برخی مواقع هم بر سر دو راهی قرار می گیرم :
    خواست خودمان یا قضاوت صحیح مردم را.
    که با توجه به میزان مهم بودن دو طرف قضیه یک انتخاب می کنیم.
    درباره آواتار هم همینجور بود.می دونستم وقتی این عکس را بذارم با قضاوت ها و واکنشها متفاوتی روبرو خواهم شد؛ اغلب هم ناخوشانید و نادرست .اما در طرف دیگر میزان علاقه من بود که به شدت به این عکس استاد و به فیلمی که این عکس متعلق به ان است علاقه داشتم و دارم. به همین دلیل هم در این دو راهی کفه ترازو میل و خواسته خودم سنگین تر بود.
    درباره مورد اخر هم،همان زمان چندین بار علت را تکرار کردم که اگر به پستهای من رجوع کنی حتما دلیلم را می بینی عزیزم.

سلام
    من زیاد اهل سوال های انحرافی و فرعی نیستم !
    ولی یه سوالی دارم که مدت زیادی هست در ذهنم نقش بسته و الآن رو بهترین موقع برای پرسیدنش میدونم .
    گرچه اینجا صندلیه داغ نیست ولی می خواستم بدونم دلیل انتخاب آواتارشون چی بوده ؟
    نفد : یکی از همکارهای کار راه انداز انجمن که بنده از فعالیتشون راضیم ولی امان از اون موقعی که ( خدا اون روز رو نیاره ) بخواهند به یکی گیر بدن بیچاره طرف !

با وجود اینا ولی عشق است استقلال
    سلام
    دوست عزیز ممنون از توجهتون

درباره آواتار پیشتر دو سه بار توضیح داده بودم که امیدوارم با اینپست و پست قبلی همه سوالاتی که دوستان در این رابطه دارند جواب داده بشه.

به نظر بنده عکس استاد0عکس اصلی که سیگار می کشند و لبخند نمی زننند) بسیار شیک هست و فیلمی که عکس متعلق به آن هست را هم خیلی دوست دارم.اما چون شخص دیگه ای از این عکس استفاده می کردند و مایل هم نبودند بنده نیز استفاده کنم و مژگان خانوم هم ید طولانی در سریش شدن دارد،ایشون این عکس را پیدا کردند و به من دادند و من هم با کمال میل استفاده می کنم.
    درباره فعالیت هم نظر لطفتون است.همه تلاش من این هست که فعالیتم مفید باشه.

درباره استقلال هم...

سلام

قدیما بهتر بودی بیشتر میومد مشاعره از وقتی همکار شده دیگه سر نمیزنه!!!دی:

خیلی مخلصیما!!!
    سلام
    محمد جان ممنون از توجهت.
    اره خوب..قبل از همکار شدن وقت آزاد بیشتری داشتم،اما الان رسیدگی به انجمن و تهیه مطلب وقتم را خیلی می گیره و البته گرفتاری های دنیا واقعی هم بیشتر شده.

ضمن اینکه آقایی هااااا

سلام...

مژگان جان که واقعا خانم گلی هستش...

ایشالا همیشه سالم و موفق باشى.. .
    سلام
    ممنونم اشکان جان
    خوبی خودت هست.شنیدن چنین حرفی از کسی که خودش سابقه درخشانی در سایت داشته خوشحال کننده است.
    من هم امیدوارم شما همیشه موفق وسربلند و پیروز باشی.

بسیار عالی کارش حرف نداره
    همیشه هست به موقع هست و احساس مسئولیت داره
    واقعا زحمت می کشه

خیلی گله دیگه
    به به
    سلام فرانک خانومی.
    عزیزم ممنون از توجهت.
    جوار همنشین و همسایه بهم اثر کرده.

سلام به همگی!
    من موندم چرا کسایی رو انتخاب میکنید که نیاز به نقد ندارن! (البته همه ی بچه های پی سی گل هستن!)
    مژگان جان یکی از جدی ترین و قدیمیترین فعالان پی30 هستن! همیشه سر موقع و به جا پست میده!
    قبلنا تو انجمن زبان فعال تر بود, ولی الان به خاطر مسئولیت در انجمن فیلم کمرنگ تر شده اونجا!
    براش آرزوی موفقیت و سلامتی دارم!
    مژگان عزیز, خسته نباشی و شاد باشی....
    سلام واحد جان
    ممنونم از توجهت

درسته الان به خاطر رسیدگی به انجمن و تهیه مطلب کمتر می تونم به انجمن زبان که بسیار هم بهش علاقه دارم سر بزنم.
    ضمن اینکه در یکی از پستهای تاپیک ترجمه من سوالی ازت کرده بودم که فکر کنم لحنم جوری بود که باعث سوء تفاهم شده بود(ازت پرسیده بودم معنی یک اصطلاح را از کجا پیدا کردی).الان موقعیت را غنیمت می شمارم و اگر ناراحت شدی ازت عذر خواهی می کنم.و می گم که قصدم توهین یا جسارت نبوده.

موفق و پیروز باشی.

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آبجي مژگان نزني تو گوشم ها!
    اين امضات يكمي ترسناكه!
    (اولين پست انتقادي!)

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

به به ببین کی اینجاست
    میگم جریان چیه به فیلم گیر داده این پدرام؟
    مژگان جان سلام.
    قبل از هر چیزی باید از زحماتی که تو بخش فیلم میکشی ازت تشکر کنم جدا دستت درد نکنه
    آخه نقد نداره که چی بگم تنها نقدی که ازت دارم اینکه چرا از زودیاک خوشت نیومد(اینم نقد من نبودهاا جیک گفت ازت بپرسم )

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به به عسلبانو ...
    خوبی؟

نقد خواصی ندارم ، اصولا بعضی آدما رو نمیشه نقد کرد چون نیازی به نقد ندارن،( عسل + بانو ) خب هردوتاش شیرینه ...
    مخصوصیا دومیش ...

این همکار تا جایی که من میدونم همیشه تو انجمنه ... هواسشم جمع جمعه کسی دست از پا خطا نکنه
    هراز چندگاهی به گرافیک سر میزنه
    هوای امین مدیر انجمنشونم حسابی داره ...
    خلاصه کار درسته ...
    همین دیگه

موفق باشید

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

سلام به خواهر خودم
    یه زمانی خیلی پست هاش(ت) رو دنبال می کردم ، ولی متاسفانه الان وقت سر خواروندن ندارم!
    عاشق آواتار و عکس تو امضاتم (همشهریمه!) ...
    قبلا" می شد نقدت کرد ولی از وقتی همکار شدی
    یه مساله ایی هم هست که می خوام باهات در میون بذارم ولی روم نمی شه

قربان شما

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همون طور كه قبلا هم گفتم عسل بانو بين خانمها تكه
    ولي چند وقتي مي شه كه اصلا نمي بينمش
    و اما نقد
    منم فقط كارم شده نقد كردن اواتار ديگران
    ايشون هم تنها نقدي كه مي شه بهش وارد كرد اواتارش هستش اصلا باهاش حال نمي كنم البته نه اينكه با ال پاچينو جان حال نكنم ها منظورم فقط اواتارشه اونم به اين صورت
    قبلا كه جنيفر مي ذاشت هر چند وقت يه بار عوضش ميكرد ولي نمي دونم چه گيري داده به اين اميدوارم هرچه زودتر عوضش كنه اين اواتار اصلا اصلا بهش نمياد
    همين و موفق باشي
    Last edited by Mehran NZ; 01-12-2007 at 02:15.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آبجي مژگان نزني تو گوشم ها!
    اين امضات يكمي ترسناكه!
    (اولين پست انتقادي!)
    سلام
    یزدان جان این کجاش ترسناکه...این که خیلی جذابه

به به ببین کی اینجاست
    میگم جریان چیه به فیلم گیر داده این پدرام؟
    مژگان جان سلام.
    قبل از هر چیزی باید از زحماتی که تو بخش فیلم میکشی ازت تشکر کنم جدا دستت درد نکنه
    آخه نقد نداره که چی بگم تنها نقدی که ازت دارم اینکه چرا از زودیاک خوشت نیومد(اینم نقد من نبودهاا جیک گفت ازت بپرسم )
    سلام
    ممنون امیر جان از توجهت
    خواهش می کنم،کاری نیست مگر انجام وظیفه.امیدوارم مفید باشه
    درباره زودیاک هم..نمی دونم والا دادا..باس یه بار دیگه نگاش کنم.
    به جیک بگو نگران نباشه عوضش good girl را دوست داشتم.

به به عسلبانو ...
    خوبی؟

نقد خواصی ندارم ، اصولا بعضی آدما رو نمیشه نقد کرد چون نیازی به نقد ندارن،( عسل + بانو ) خب هردوتاش شیرینه ...
    مخصوصیا دومیش ...

این همکار تا جایی که من میدونم همیشه تو انجمنه ... هواسشم جمع جمعه کسی دست از پا خطا نکنه
    هراز چندگاهی به گرافیک سر میزنه
    هوای امین مدیر انجمنشونم حسابی داره ...
    خلاصه کار درسته ...
    همین دیگه

موفق باشید
    سلام
    امین جان ممنون از توجهت.
    دو تا تاپیک دارم تو گرافیک که دست بر قضا خودم هم خیلی بهشون علاقه دارم.اما الان کار زیاد دارم واسه ترجمه و از طرفی دوست ندارم عکسها را سرسری بذارم.کارم سبک تر شد حتما دوباره میام بهشون سر می زنم.

ممنون از لطفت.

سلام به خواهر خودم
    یه زمانی خیلی پست هاش(ت) رو دنبال می کردم ، ولی متاسفانه الان وقت سر خواروندن ندارم!
    عاشق آواتار و عکس تو امضاتم (همشهریمه!) ...
    قبلا" می شد نقدت کرد ولی از وقتی همکار شدی
    یه مساله ایی هم هست که می خوام باهات در میون بذارم ولی روم نمی شه

قربان شما
    سلام
    آرمین جان ممنون از توجهت
    مرسی که پستها را دنبال می کردی.دیگه الان خودت یه پایه موسیقی شدی واسه همین وقت نداری.
    جا و راه نقد همیشه بازه..من هم با کمال میل در خدمت هستم و سعی می کنم پذیرای نقد باشم.

همون طور كه قبلا هم گفتم عسل بانو بين خانمها تكه
    ولي چند وقتي مي شه كه اصلا نمي بينمش
    و اما نقد
    منم فقط كارم شده نقد كردن اواتار ديگران
    ايشون هم تنها نقدي كه مي شه بهش وارد كرد اواتارش هستش اصلا باهاش حال نمي كنم البته نه اينكه با ال پاچينو جان حال نكنم ها منظورم فقط اواتارشه اونم به اين صورت
    قبلا كه جنيفر مي ذاشت هر چند وقت يه بار عوضش ميكرد ولي نمي دونم چه گيري داده به اين اميدوارم هرچه زودتر عوضش كنه اين اواتار اصلا اصلا بهش نمياد
    همين و موفق باشي
    سلام
    ممنون مهران جان
    خودت هم مدتی است که نیستی تو انجمن،اخرین پستهاتو توی تاپیک Naruto دیدم.
    درباره آواتار هم اگه عوضش کنم احتمالا عکس امضامو می ذارم

اما متشکرم که توجه می کنی.

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام
    فقط میخوام بگم که کارتون تو ترجمه شعرها و متون ادبی عالیه!
    امیدوارم موفقتر تر باشید.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به به پدرام کبریت دوباره دست گل به آب داد که

تو رینگ میبینم asalbanoo قرار دارد

به دلیل رعایت شئونات اسلامی و قوانین فدراسیون بوکس از زدن مشت به نامحرم پرهیز میکنیم

خوب asalbanoo منو یاد قبلا می اندازه اون زمانی که کاربر فعال سه قوه بود و تاپیک کلیک زده شد و از ما کلیک از asalbanoo تشویق تا جائی که ایران تا رده 24 اومد بالا و انگشتان دست ما هم تاول زد

البته دلیل بسته شدن تاپیک هواداران استقلال و پرسپولیس تو متفرقه من و ایشون بودیم ( یادته چه آشوبی شد )

با جستجوگرها هم رابطه صمیمی داره چون از مطالب ارزشمند ایشون میشه استفاده کرد در انجمن

مشاعره هم که گفتن نداره از خاک خوردهای تاپیک مشاعره هست

در کل ما خیلی ارادت داریم نسبت به ایشون و همیشه کمکمون کرده اگر کمک خواستیم و از مطالب خوبشون هم استفاده کردیم

امیدوارم همیشه موفق باشید و سربلند

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

البته دلیل بسته شدن تاپیک هواداران استقلال و پرسپولیس تو متفرقه من و ایشون بودیم ( یادته چه آشوبی شد )
    خيلي نامرد بوديد!
    هي ميوميد داخل تاپيك استقلال!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •