سلام
مرسی آزاده جون از توجهت.
درباره مطالبم،خوشحالم که دوست داشتی و امیدوارم مفید هم بوده باشند.کمتر میام زبان چون هم درگیری های دنیا خارج از نت بیشتر شده و هم رسیدگی به انجمن فیلم و تهیه مطلب وقتم را زیاد می گیره و دلیل مهمتر هم وجود دوستانی پر اطلاعات و فعال مثل شوماست که دیگه جایی برای بنده نمی مونه عزیزم
درباره نکاتی که فرمودی
من معتقدم در دنیا واقعی به خاطر نوع فرهنگ غالب بر جامعه ،قسمتی از زندگی گذشته،حال و آینده ما تحت تاثیر قضاوت مردم می باشد.به همین دلیل ما(یا شاید اغلب ما) سعی می کنیم که خود را از قضاوت های نادرست دور نگه داریم.
اما بالاخره برخی مواقع هم بر سر دو راهی قرار می گیرم :
خواست خودمان یا قضاوت صحیح مردم را.
که با توجه به میزان مهم بودن دو طرف قضیه یک انتخاب می کنیم.
درباره آواتار هم همینجور بود.می دونستم وقتی این عکس را بذارم با قضاوت ها و واکنشها متفاوتی روبرو خواهم شد؛ اغلب هم ناخوشانید و نادرست .اما در طرف دیگر میزان علاقه من بود که به شدت به این عکس استاد و به فیلمی که این عکس متعلق به ان است علاقه داشتم و دارم. به همین دلیل هم در این دو راهی کفه ترازو میل و خواسته خودم سنگین تر بود.
درباره مورد اخر هم،همان زمان چندین بار علت را تکرار کردم که اگر به پستهای من رجوع کنی حتما دلیلم را می بینی عزیزم.
سلام
دوست عزیز ممنون از توجهتون
درباره آواتار پیشتر دو سه بار توضیح داده بودم که امیدوارم با اینپست و پست قبلی همه سوالاتی که دوستان در این رابطه دارند جواب داده بشه.
به نظر بنده عکس استاد0عکس اصلی که سیگار می کشند و لبخند نمی زننند) بسیار شیک هست و فیلمی که عکس متعلق به آن هست را هم خیلی دوست دارم.اما چون شخص دیگه ای از این عکس استفاده می کردند و مایل هم نبودند بنده نیز استفاده کنم و مژگان خانوم هم ید طولانی در سریش شدن دارد،ایشون این عکس را پیدا کردند و به من دادند و من هم با کمال میل استفاده می کنم.
درباره فعالیت هم نظر لطفتون است.همه تلاش من این هست که فعالیتم مفید باشه.
درباره استقلال هم...
سلام
محمد جان ممنون از توجهت.
اره خوب..قبل از همکار شدن وقت آزاد بیشتری داشتم،اما الان رسیدگی به انجمن و تهیه مطلب وقتم را خیلی می گیره و البته گرفتاری های دنیا واقعی هم بیشتر شده.
ضمن اینکه آقایی هااااا
سلام
ممنونم اشکان جان
خوبی خودت هست.شنیدن چنین حرفی از کسی که خودش سابقه درخشانی در سایت داشته خوشحال کننده است.
من هم امیدوارم شما همیشه موفق وسربلند و پیروز باشی.
به به
سلام فرانک خانومی.
عزیزم ممنون از توجهت.
جوار همنشین و همسایه بهم اثر کرده.
سلام واحد جان
ممنونم از توجهت
درسته الان به خاطر رسیدگی به انجمن و تهیه مطلب کمتر می تونم به انجمن زبان که بسیار هم بهش علاقه دارم سر بزنم.
ضمن اینکه در یکی از پستهای تاپیک ترجمه من سوالی ازت کرده بودم که فکر کنم لحنم جوری بود که باعث سوء تفاهم شده بود(ازت پرسیده بودم معنی یک اصطلاح را از کجا پیدا کردی).الان موقعیت را غنیمت می شمارم و اگر ناراحت شدی ازت عذر خواهی می کنم.و می گم که قصدم توهین یا جسارت نبوده.
موفق و پیروز باشی.