اشتباه شد منظور چند هسته ای بود![]()
اشتباه شد منظور چند هسته ای بود![]()
اگه مادبرد چند تا سوكت داشته باشه بله
مثل مادبردهاي سرور
Last edited by MicroSystem; 03-07-2008 at 10:45.
در مورد سیستم های توضیع شده اطلاعاتی داری؟
مثلا اگه دوتا کیس رو با هم شبکه کنیم میشه به نتیجه خوبی رسید؟
فرض کنیم برا کارای محاسباتی مثل رندر
خب خودم دارم همين كار رو ميكنم
اما اينكار فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه شما برنامتون پردازش موازي انجام بده مثلا هر قسمت از كار رو بتونه به يك هسته پردازنده بده
مثلا برنامه من جوريه كه 7 تا معادله بايد همزمان حل بشند ميتونم دو تا كيس با پردازه هاي 4 هسته اي رو شبكه كنم هر كدوم از اين 7 تا رو بدم يك هسته حل كنه و آخرين هسته هم وظيفه مديريت بين اين معادلات و انتقال و تحليل اونها رو به عهده بگيره.
اگه دقت كرده باشدي در مورد محاسبات هواشناسي هم چندين كامپيوتر رو پارالل ميكنند سه مولفه سرعت- فشار - دو معادله جريان آشفتگي - رطوبت هوا اينها بايد توي يك هندسه بزرگ كه كره زمين هست حل بشند.
Last edited by MicroSystem; 03-07-2008 at 13:06.
پس اگه برنامه توانایی این رو داشته باشه و 2 تا سیستم 4 هسته ایی رو شبکه کنیم تو انجام محاسبات خیلی موثره درسته؟
حالا اگه یه سیستم 4 هسته ایی رو با یه سیستم ضعیف مثل celeron 2.8 و کلا یه سیستم رده پایین شبکه کنیم چه اتفاقی می افته؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین،آخه من از سخت افزار زیاد سر در نمیارم
یه سوال دیگه هم داشتم:
کدوم مارک سی پی یو بهتر جواب میده؟
نميشه به اين شكل بيان كرد من خودم برنامه مينويسم پس راحت ميتونم مديريت كنم مثلا اگه يه سيستم از رده خارج رو هم پارالل كنم محاسباتي ميزارم سر اون كه نسبت به بقيه ساده تر هست و زمان كمتري ميبره
كلا پارالل كردن چند كامپيوتر واسه نرم افزارهاي موجود مثلا تبديل فيلم و ... صحيح نيست. و فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه خودت برنامه بنويسي
Last edited by MicroSystem; 03-07-2008 at 15:43.
اولا بگو چه گرافیکی روی سیستمت نصب کردی
![]()
در حال حاضر اينتل پردازنده هاي بهتري داره قدرت اوركلاكشون هم كه معركه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)