فكر نكنيد قضيه تاپيك برونفكني رو يادم رفته ها منتظرم بچه ها بيشتر نظراتشون رو اعلام كنند و بعد اقدام مي كنم.
فكر نكنيد قضيه تاپيك برونفكني رو يادم رفته ها منتظرم بچه ها بيشتر نظراتشون رو اعلام كنند و بعد اقدام مي كنم.
با سلام
من زند هستم عضو جديد انجمن وعلاقمند به مسائل ماوراءالطبيعه، خواهشمند است در صورتي كه از كارلوس كاستاندا ودون خوان كتابي داريد براي من بفرستيد ويا آدرس انرا بدهيد
عجب.که اینطور.
والا ما یه زمانی خفن تو فکر این جور چیزا بودیم و اگر هم تو تاپیک های قبلی هم نگاه کنید در این زمینه ها مطلب زیاده ولی هیچ کسی تا بحال اینجا بنوده که چنین کاری کرده باشه.پس من فکر میکنم مطالب شما هم نمیتونه زیاد درست باشه.(البته با عرض معذرت).من این سوال رو در مورد بقیه دوستان که همچین ادعائی میکردن هم بیان کردم ولی اونا هیچ جوابی نداشتن.ولی شما که کارت درسته میشه جواب منو بدی؟سوال اینه که اگه شما چنین قدرتی داری میتونی بیای و ببینی من خونم کجاست و چی تو اتاقم دارم؟یعنی منظورم اینه که با استفاده از فنون برونفکنی
بیای و ببینی که تو اتاق من چه چیزی مثلا کنار کامپیوترم هست؟
اگه شما موفق شدی همچین کاری بکنی اونوقت من نه تنها تا آخر تو تاپیک شما خواهم موند بلکه به همه دوستانم هم میگم بیان تو تاپیک شما.منتظرم.یا علی.
با سلام به دوستان
من فكر ميكنم برون فكني كامل كار أسوني نيست و به سالها تمرين نياز داره من تا حالا حدود شصت هفتاد بار برونفكني كردم ولي بجز دو مورد همش ناقص بوده هميشه هم اتاق هاي مجاور را بررسي ميكنم و بعد از بيدار شدن ميبينم با واقعيت منطبق نبوده در اون دو مورد هم تا اومدم به خودم بجنبم انر<يم تموم شد و دجار همون گردباده شدم علتش هم دقيقا ميدونم كمبود هوشياريه و اگاهي دفعات اول كه انسان برونفكني انجام ميده ميزان هوشياري بسيار كم و توهمات بالاست ممكنه انسان بدنش رو ببينه ولي با توهم همراهه و واقعيت كامل نداره البته همينطورش هم خيلي لذتبخشه هميشه در اين حالت انگار روي يه قالي پرنده نشستي هر جا دلت خواست ميري نميدونم چرا در اين حالت نميتونم رو زمين بايستم هميشه حدود يه متر از زمين فاصله دارم زير پا رو كه نگا ميكنم يه حالي بهم دست ميده
اولا: كه مطالب من نيست.بلكه شايد تجربيات من هم خيلي ناقص باشه.اين مطالب رو مي تواني در مقالات علمي بخوني. مقالاتي كه به آزمابيشهاي علمي متصلند.گاهي هم تجربيات افراد رو مي تواني بخواني .براي اين كار در گوگل كلمه OBE را جستجو كن.(مي تواني out of body experience را هم جستجو كني)![]()
ثانيا: اينكه گفتم همه ما هم به برونفكني موفق شديم بي دليل نبوده.همه ما اين تجربه رو داريم و بزرگان اين علم هم تأييدش كردند. كه اين حالت تجربه ضعيف برونكني است.
ثالثا: برونفكني من آيا دليل مي شه كه برم خونه اين و اون تا ببينم اسباب اثاثيشون كجاست؟!!خودم اون قدر كار برا خودم دارم كه وقت اين كارا رو نداشته باشم. در برونفكني حريم افراد بايد محفوظ بماند.(ناراحت نشي آآ ولي خوش به غيرتت)
بعضي فكر مي كنند كه با جدا شدن از بدن برنفكني را ياد گرقتند ولي اگر تو ياد گرفتي كه چطور بر اوضاع كاملا مسلط باشي و فوت و فنهاي بعد از برونفكني را ياد گرفتي اون درسته!
رابعا :برونفكني است .علم غيب كه نيست من بفهمم خونه شما كجاست.توقع داري بگم برم خونه مِما؟!!بعد هم حيّ و حاضر تو پذيرايي خونتون حاضر بشم؟
![]()
سعي كنيم از افرادي كه در يك زمينه تحقيقات زياد كردند استفاده كنيم.نه بهشون گير بديم.من اگر تجربه بالايي ندارم ولي از لحاظ تئوري قوي ام.:
موفق باشي.
Last edited by saeedaziz123; 07-02-2007 at 17:10.
سالها تمرين؟!! برونفكني تنها زود شايد با تمرين يك ماه طول مي كشه .ماكسيمومش رو گفتم.
عجباینی که گفتی خیلی جالبه داداش.
میشه یه لطفی بکنی و بگی چطور 1 متر رفتی تو آسمون.خیلی دلم میخواد منم این کارو بکنم.
![]()
یعنی میشه منم اینجوری بشم؟![]()
چطوری این کارو میکنی عزیز.طلبه شدم.البته اگه کمتر از 1 ماه هستا.
جرا كه نشه داداش؟ 1-تمرين2-پشتكار3- پشتكار ....1000- پشتكار
ادوست عزيز برونفكني (كامل) رو عرض كردم كه هيج توهمي توش نباشه ! واقعيت محض رو ببيني اين به حد اقل 3 سال كار نياز داره من حدود يكساله ونيم تمرينم نتايج عملي تو اين مدت :
برونفكني تو بيداري كامل امكان نداره تا اينكه توي خواب تسلط كامل پيدا بشه در بيداري فقط قرص هاي توهم زا يا دود و دم اساسي به حال اغما يا هر چيزي كه هوشياري رو كم كنه كه فكر نكنم كسي اينجا اهل اين مسايل باشه بنابراين تاكيد ميكنم اول توي خواب بايد تسلط پيدا بشه بنابراين توي بيداري زور نزنين كه روح رو ازبدن جدا كنين كه هيج فايده اي نداره
بعد از هر بار برونفكني حداقل تا دو روز به هيج وجه نميشه برونفكني كرد براي من كه اينجور بوده ! تا اينكه انر>ي ذحيره كنين انر>ي رو حروم نكنيد فعاليت جنسي بشدت از ميزان انر>ي كم ميكنه
براي برونفكني در خواب بايد اول در خواب هوشيار شد و اين تنها با يادداشت خواب امكان داره
روش من : موقعي كه خيلي خسته هستين به رختخواب برين و سعي كنين بر خواب غلبه كنين با تصور يه منظره در ذهن شايد لازم باشه دفعات اول تا يكي دو ساعت با خواب بجنگين! چشمها بايد بسته باشه وتمركزروي اجنا
دفعات اول انتظار موفقيت نداشته باشيد ولي تكانه هايي احساس ميكنين يا يه احساسي مانند لحظه پرواز هواپيما كه ديدين ته دل ادم خالي ميشه دقيقا همون احساس دفعات بعدي در همون حال كه با خواب ميجنگين در يه لحظه بدن قفل ميشه (هنگ ميكنه) كه اين لحظه موعوده كه روح از قسمت بالا تنه در ابتدا جدا شده اينجا ديگه نبايد بترسين ! هيج تقلايي نبايد بكنين و روح رو ازاد بزارين كه پرواز كنه اينجا يه صدايي مثل باد ممكنه بشنوين تاكيد ميكن اصلا نبايد بترسين كه همه زحمات بباد ميره و بايد تا فرصت بعدي صبر كنين !جلوتون در اين لحظه سياهه و يه مرتبه روشن ميشه و اتاقي كه توش خوابيدين رو ميينين بسته به ميزان انر>ي كيفيت تصوير ي كه مي بينين فرق ميكنه بعضي مواقع كيفيت تصوير كه ميبينم از حالت بيداري هم بالاتره البته قابل توصيف نيست و بايد ديد!
ابته يواش يواش تصوير تار ميشه و روح خود بخود به بدن بر مي كرده بعد از بيدار شدن احساس كرختي در بدن ميكنين و اانگار يه پارچ اب يخ ريختن روتون
Last edited by m_s20; 07-02-2007 at 22:47.
ممنون از توضيحاتتون ولي يه سوال داشتم هنگام برونفكني شما كالبد اختريتون رو به چه رنگي ميبينيد چون من اين رو از چند نفر پرسيدم و متفاوت بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)