نميدونم خوب كاري كردي يا نه اينو بايد از اقا جاويد بپرسي كه الان كه كرنال 1.5 اومده ديگه ميشه به 3.71 اپگريد كرد يا نه ؟
نميدونم خوب كاري كردي يا نه اينو بايد از اقا جاويد بپرسي كه الان كه كرنال 1.5 اومده ديگه ميشه به 3.71 اپگريد كرد يا نه ؟
ميدونم ولي شايد يكي نتونست برنامه ir shell رو بگيره چه گناهي كرده شايدم از ir shell خوشش نيومد اونيم كه نوشته ريسك من خودم ريسكشو به جان خريدم و ريختمش چون خيلي به كارم ميومد با اين برنامه ميشه فايلهاي psp رو مخفي كرد با تغير پسوند اونا هر وقت هم خاستي ميتوني پسوندشون رو به حالت اول برگردوني تا فايل به نمايش در بياد اين ريسك روهم خودم خونده بودم ولي فكر نكنم به فلش دستگاه كاري داشته باشه.
ولي چرا مثل اينكه با فلاش دستگاه هم كار داره اينو تا زه خوندم.
Last edited by rassool; 04-10-2007 at 20:42.
مشكلات زيادي رفع شده ولي به نظر من هنوز نصبش زوده !نميدونم خوب كاري كردي يا نه اينو بايد از اقا جاويد بپرسي كه الان كه كرنال 1.5 اومده ديگه ميشه به 3.71 اپگريد كرد يا نه ؟
اين ريسك رو تو اكثر برنامه ها نوشتن چون اين برنامه ها خونگي هستن و مورد تاييد سوني نيستن و ممكن به دستگاه صدمه وارد كنن ولي در كل خطر آنچناني ندارن كه بخواين بترسين !ميدونم ولي شايد يكي نتونست برنامه ir shell رو بگيره چه گناهي كرده شايدم از ir shell خوشش نيومد اونيم كه نوشته ريسك من خودم ريسكشو به جان خريدم و ريختمش چون خيلي به كارم ميومد با اين برنامه ميشه فايلهاي psp رو مخفي كرد با تغير پسوند اونا هر وقت هم خاستي ميتوني پسوندشون رو به حالت اول برگردوني تا فايل به نمايش در بياد اين ريسك روهم خودم خونده بودم ولي فكر نكنم به فلش دستگاه كاري داشته باشه.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آقا رسول ورژن دوشم اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ها چه قدر براي firmware بيرون دادن عجله دارن ........!
من كه فعلا با 3.52ئ33 4 كار ميكنم خوبه .....
سلام
این Psp جدیدا تو ایران اومده.اگه اومده قیمتش چنده.
سایت پرتو 3 رنگشو میده 220
ww.partogame.com
manzooret ine ke psp taze oomade too iran ya slim amade too iran?سلام
این Psp جدیدا تو ایران اومده.اگه اومده قیمتش چنده.
agar intore slim yek 4-5 roozi mishe ke amade.ama az gheymatesh khabari nadaram. bayad 40-50 toman geroontar bashe.
bekhoda rast migi. nemidoonam chera injoori mikonan. albate mofid ham hast chon too har framware ghabeliat haye jadidi ezafe mishe. ama man ke hanooz be 3.52 ham tabdil nakardam.اين ها چه قدر براي firmware بيرون دادن عجله دارن ........!
من كه فعلا با 3.52ئ33 4 كار ميكنم خوبه .....
الان psp slime 220 هست اونم کپی خور شدش به اخرین ورژن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)