تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 641 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!
    HELP! HELP! HELP!

داره خودمونی میشه Ashilis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض سلام خدمت دوستان عزیز

سلام خدمت دوستان عزیز

من یه گوشی P990 دارم و روی گوشی پسورد گذاشتم پسورد رو هم فراموش کردم هر وقت روشن می کنم از من پسورد می خواد حالا باید چکار کنم راهی رمز کدی چیزی نیست که اینو غیر فعال کنه

تا اونجاي كه من خودم ميدونم يا بايد باتري پشتيبان رو باز كني كه دردسر زياد داره يا گوشي فلش بشه اما چون اين گوشي سيستم عامل سيمبين 9 داره شايد كد 12345 روش جواب بده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!
    HELP! HELP! HELP!
    از قول من ميشنوي بدون گارانتي بگير چون گارانتي موبايل يه چيز الكيه كه فقط بايد پول بيشتر بدي و اگه رجيستر اصلي هم پيدا نكردي خيالي نيست چون مخابرات بي خيال رجيستر شده ولي فقط فرانسه بگير

مباركت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

HELP! HELP! HELP!
    مشکل همینجاست دیگه اگه گوشی خراب شد اونوقت گارانتی متفرقه چکار می خواد بکنه ؟
    بنظر من یا بدون گارانتی ترجیحا فرانسه بگیر یا اگه می خوای با گارانتی بگیری حتما اصل باشه .

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

آقا به دادم برسید .
    من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
    1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
    2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
    لطفا زود کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی قیمت جدیدی از پی 910 نداره؟
    مخلصیم
    بين 318 تا 335 بون گارانتي موجود مي باشه با گارانتي بالاي 480 هزار تومن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

با سلام اگه ممکنه در مورد تنظیمات مربوط به وایرلس توضیح بدید با تشکر.
    اون وايرلس لن به كارت كم مياد براي انتقال داده از كامپيوتر به گوشي كه بايد بين كامپيوتر و موبايلت يه acces point وجود داشته باشه اونوقت برو قسمت كانكت موبايلت و برو روي وايرس لن كليك كن بعد اكسس پوينت رو پيدا ميكنه بعد هم برو حالشو ببر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

آموزش كامل فارسي سازي و فارسي نويسي در P990

خود من يكي از هواداران سرسخت گوشي با زبان فارسي هستم كه سرانجام اين مشگل حل گرديد و انشاءالله اگر در آينده
    شركت سوني اريكسون زبان فارسي را در گوشي گنجانيد ديگر نيازي به اين تغييرات دستي نخواهد بود.

1- طريقه فارسي نمودن مسيجها و دفترچه تلفن :
    انجام اينكار بسيار راحت است. سوكت را به ته گوشي وصل نموده و وارد درايو مموري خارجي گوشي شما فايل آماده زير را از حالت زيپ شده خارج و در يك قسمت مموري كپي كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا يكبار گوشيتان را خاموش و روشن كنيد.

اكنون گوشي شما قادر به خواندن زبان فارسي است

- طريقه فارسي نويسي در P990:
    اين فايل كيبورد را پس از آنزيپ كردن در پوشه ترجيحا در قسمت Other گوشيتان كپي كنيد.

حالا با قلم به قسمت contact يا دفترچه تلفن خود رفته شماره مورد نظرتان را انتخاب و از منوي Contactبالاي صفحه گزينه
    Edit contact را انتخاب حالاروي نام مورد نظر خود كه بزبان انگليسي است كليك نموده و آنرا پاك كنيد.

بعد بدون خارج شدن به زير صفحه رفته و با قلم روي چهار دايره كوچك پائين صفحه ال سي دي كليك نموده و file manager
    را انتخاب نموده و داخل همان قسمت Other شده كه فايل كيبورد را در آنجا كپي نموديد و روي آن كليك نموده و گزينه open
    را زده تا صفحه كيبورد فارسي باز شود.

نكته مهم :
    قبل از تايپ فارسي با قلم يكبار دگمه فاصله را فشار دهيد تا متن شما برعكس نوشته نشود.

حالا متن مورد نظر را بزبان فارسي نوشته و به آرامي بدون آنكه پاك شود با قلم روي آنرا هاي لايت ( سايه ) بزنيد.
    بعد از گزينه بالاي صفحه web داخل قسمت edit شده و گزينه copy را انتخاب نمائيد. بعد بدرون قسمت contact رفته حالا روي اسم مورد نظر كليك نموده از قسمت first name گزينه paste را انتخاب نمائيد.
    حالا مشاهده خواهيد نمود كه اسم مخاطب شما فارسي شده سپس آنرا save نموده و بهمين طريق نيز قادر خواهيد بود كه مسيجهايتان را نيز فارسي نوشته منتهي بجاي كپي نمودن در دفترچه تلفن آنرا در قسمت new massage كپي نمائيد.

عكسهاي مربوطه :

داداش فايل اولي كار نكرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

آقا به دادم برسید .
    من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
    1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
    2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
    لطفا زود کمکم کنید.
    كمي بگردي پيدا ميكني اگه پيدا نكردي دوباره بگو

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

سلام مجدد .
    تایمر مکالمات رو پیدا کردم. ولی کنتور مسیج رو نتونستم لطفا کمک کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •