man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!![]()
HELP! HELP! HELP!
man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!![]()
HELP! HELP! HELP!
تا اونجاي كه من خودم ميدونم يا بايد باتري پشتيبان رو باز كني كه دردسر زياد داره يا گوشي فلش بشه اما چون اين گوشي سيستم عامل سيمبين 9 داره شايد كد 12345 روش جواب بده
از قول من ميشنوي بدون گارانتي بگير چون گارانتي موبايل يه چيز الكيه كه فقط بايد پول بيشتر بدي و اگه رجيستر اصلي هم پيدا نكردي خيالي نيست چون مخابرات بي خيال رجيستر شده ولي فقط فرانسه بگير
مباركت باشه
مشکل همینجاست دیگه اگه گوشی خراب شد اونوقت گارانتی متفرقه چکار می خواد بکنه ؟
بنظر من یا بدون گارانتی ترجیحا فرانسه بگیر یا اگه می خوای با گارانتی بگیری حتما اصل باشه .
آقا به دادم برسید .
من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
لطفا زود کمکم کنید.
بين 318 تا 335 بون گارانتي موجود مي باشه با گارانتي بالاي 480 هزار تومن![]()
اون وايرلس لن به كارت كم مياد براي انتقال داده از كامپيوتر به گوشي كه بايد بين كامپيوتر و موبايلت يه acces point وجود داشته باشه اونوقت برو قسمت كانكت موبايلت و برو روي وايرس لن كليك كن بعد اكسس پوينت رو پيدا ميكنه بعد هم برو حالشو ببر![]()
داداش فايل اولي كار نكرد![]()
كمي بگردي پيدا ميكني اگه پيدا نكردي دوباره بگو![]()
سلام مجدد .
تایمر مکالمات رو پیدا کردم. ولی کنتور مسیج رو نتونستم لطفا کمک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)