تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1409 از 1849 اولاول ... 409909130913591399140514061407140814091410141114121413141914591509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,081 به 14,090 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان معذرت میخوام، من هنوز ۴ روز تا پایان دورم مونده و ترافیکم تموم شده، رفتم یه یه ماهه حداکثر ۱۶ مگ گرفتم، رفته تو سر برگ تخفیفام، ولی نمیتونم اعمالش کنم، میگه اول باید دوره فعلیت تموم شه، راهی نداره من این دوره رو ببندم و اونو اعمال کنم؟
    تست نکردم چیزیه ک خودشون نوشتن!
    گزینه «ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید»

برای مشاهده گزینه «ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید» شما بایستی حتماً از اینترنت های‌وب استفاده نمایید؛ بدین‌صورت که پس از وارد شدن به پنل، گزینه «خروج» را انتخاب می‌کنید، سپس با نام کاربری و کلمه عبور مجدداً وارد پنل کاربری می‌شوید، در این صورت این گزینه قابل‌مشاهده خواهد بود.
    درصورتی‌که از مدت‌زمان سرویس فعلی شما به هر میزانی، باقی‌مانده است و شما نیاز به تغییر سرویس و یا خرید مجدد همان سرویس فعلی را دارید، می‌توانید گزینه ابطال سرویس و خرید بسته جدید را انتخاب نمایید، اما دقت کنید که با انتخاب این گزینه زمان و حجم سرویس فعلی و همچنین خدمات خریداری‌شده روی آن صفر می‌گردد.

2. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای مشاهده گزینه «ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید» شما بایستی حتماً از اینترنت های‌وب استفاده نمایید؛ بدین‌صورت که پس از وارد شدن به پنل، گزینه «خروج» را انتخاب می‌کنید، سپس با نام کاربری و کلمه عبور مجدداً وارد پنل کاربری می‌شوید، در این صورت این گزینه قابل‌مشاهده خواهد بود.
    درصورتی‌که از مدت‌زمان سرویس فعلی شما به هر میزانی، باقی‌مانده است و شما نیاز به تغییر سرویس و یا خرید مجدد همان سرویس فعلی را دارید، می‌توانید گزینه ابطال سرویس و خرید بسته جدید را انتخاب نمایید، اما دقت کنید که با انتخاب این گزینه زمان و حجم سرویس فعلی و همچنین خدمات خریداری‌شده روی آن صفر می‌گردد.
    جواب داد، ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بله این طوری هم میشه در جا سرویس فعلی خودتو کنسل کرد و سرویس جدید گرفت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گزینه‌ایی هست که بشه فشفشه فعلی را متوقف کرد و یک فشفشه دیگر خرید و استفاده کرد و بعد فشفشه قبلی را ادامه داد؟ (من سرویس سه ماهه هر ماه یک فشفشه سی گیگی دارم و گاهی اوقات در یک روز میخواهم دو تا فشفشه 4 گیگی یک روزه بخرم و استفاده کنم اما انگار تا فشفشه قبلی را تمام نکنی نمیگذارد فشفشه دیگری اجرا کنی!)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این موقع ها فقط چراغ مودم روشنه و مثلا نت داریم هیچ کاری باهاش نمیشه کرد نه بازی نه تلگرام نه .....
    صاحب های وب هم نشسته داره به ریش کاربرا میخنده بجا اینکه پهنای باند اضافه کنه و تجهیزاتش عوض کنه

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گزینه‌ایی هست که بشه فشفشه فعلی را متوقف کرد و یک فشفشه دیگر خرید و استفاده کرد و بعد فشفشه قبلی را ادامه داد؟ (من سرویس سه ماهه هر ماه یک فشفشه سی گیگی دارم و گاهی اوقات در یک روز میخواهم دو تا فشفشه 4 گیگی یک روزه بخرم و استفاده کنم اما انگار تا فشفشه قبلی را تمام نکنی نمیگذارد فشفشه دیگری اجرا کنی!)
    نه. من که چنین چیزی ندیدم.

یک نکته ای، میگه وقتی فشفشه را فعال کردید، مودم را خاموش کنید و بعد صبر کنید و دوباره روشن کنید تا از حجم فشفشه حساب کنه نه حجم اصلی. یعنی وقتی فشفشه تمام شد باید دانلود متوقف بشه و از حجم اصلی کم نکنه. ولی این اتفاق نمیفته.
    برای شما هم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

دوستان سلام

ظاهرا قرار بود بعد از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات محاسبه میزان دانلود از سرورهای داخل ایران به صورت نصف حجم محاسبه بشه. توی خود سایت های وب چیزی ندیدم. دوستانی که مصرف نتشون رو به دقت کنترل می کنن اگه اتفاقی در این زمینه مشاهده کردن به ما هم اطلاع بدن؛ ممنون میشم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه. من که چنین چیزی ندیدم.

یک نکته ای، میگه وقتی فشفشه را فعال کردید، مودم را خاموش کنید و بعد صبر کنید و دوباره روشن کنید تا از حجم فشفشه حساب کنه نه حجم اصلی. یعنی وقتی فشفشه تمام شد باید دانلود متوقف بشه و از حجم اصلی کم نکنه. ولی این اتفاق نمیفته.
    برای شما هم همینطوره؟
    موقع فعالسازی فشفشه قدیم یادمه مودم خودش ریستار میشد که از فشفشه استفاده بشه بعضی وقتام نمیشه باید دستی خاموش روشن کرد اما موقع اتمام فشفشه خیر برای منم بارها اتفاق افتاده که فشفشه تموم شده اما داره از حجم اصلی میره اینم سیاست خود های وب هستش متاسفانه که حجم اصلی تموم بشه غافلگیر بشیم در واقع دزدی از روش غیر مستقیم. یعنی مرتب باید محاسبات کنیم که الان چقدر رفته پنل هم اپدیت نیست با تاخیر حجم مونده نشون میده.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

11. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Above's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان آنلاین یکی امکانش هست یه speedtest بگیره و قرار بده ببینم وضعیت الان چطوره ؟
    مرسی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان آنلاین یکی امکانش هست یه speedtest بگیره و قرار بده ببینم وضعیت الان چطوره ؟
    مرسی .

اینترنت 16 مگ های وب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •