تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1409 از 4105 اولاول ... 40990913091359139914051406140714081409141014111412141314191459150919092409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,081 به 14,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستانی که آموزشی قبلا 01 بودن میشه لطف کنن و بگن روز اول چه چیزایی با خودمون ببریم؟ تو پست اول خیلی وسایل هست میخواستم ببینم برای 01 رفتن هم همه اینا لازمه یا نه؟ من خودم تهران هستم
    من لیسانس کامپیوتر دارم و میگن تو ارتش اکثر لیسانسه ها دوره کد میخورن. راهی هست بشه این دوره کد رو پیچوند؟؟

تا چند روز پیش همه داشتن از خوبی های 01 میگفتن، حالا کم کم داره تنبیه هاش هم مشخص میشه

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستانی که آموزشی قبلا 01 بودن میشه لطف کنن و بگن روز اول چه چیزایی با خودمون ببریم؟ تو پست اول خیلی وسایل هست میخواستم ببینم برای 01 رفتن هم همه اینا لازمه یا نه؟ من خودم تهران هستم
    من لیسانس کامپیوتر دارم و میگن تو ارتش اکثر لیسانسه ها دوره کد میخورن. راهی هست بشه این دوره کد رو پیچوند؟؟

تا چند روز پیش همه داشتن از خوبی های 01 میگفتن، حالا کم کم داره تنبیه هاش هم مشخص میشه
    آقا دارین میرین خدمت میخاین چهار تا تنبیه هم نشین؟! خداوکیلی این 01 و 02 و ... سربازا رو تنبل و پررو کرده (شوخی) بیاین پادگان ما تا دلتون از دنیا سیا شه

3. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آقا دارین میرین خدمت میخاین چهار تا تنبیه هم نشین؟! خداوکیلی این 01 و 02 و ... سربازا رو تنبل و پررو کرده (شوخی) بیاین پادگان ما تا دلتون از دنیا سیا شه
    نه بابا اینو دیگه همه میدونن که این تنبیه ها روال عادیه برنامه است ولی انقدر بچه ها از خوبی هاش گفته بودن که دیگه همه فکر میکردن ما داریم میریم تفریح
    اتفاقا خیلی خوبه که از تنبیه ها گفته شد تا حداقل یه پیش زمینه ای دربارشون داشته باشیم
    اشکال نداره داداش به جاش شما بیشتر از ما مرد میشی

جواب اون سوال ها هم یکی بده ممنون میشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام كرد: مطابق قانون وظيفه عمومي كليه مشمولاني كه به واسطه معافيت هاي كفالت، ايثارگران، مددجويان و موارد خاص (غير از معافيت پزشكي) از خدمت دوره ضرورت معاف مي شوند صرفا در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي مي توانند كارت معافيت دريافت نمايند.
    درراستاي مصوبه فوق، براي مشمولاني كه از تاريخ 12/9/91 از خدمت معاف شده اند (غير ازمعافيت پزشكي) و پرونده آنان در مرحله معرفي براي صدوركارت قرار گرفته، در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي و دريافت گواهي مربوط، كارت معافيت صادر مي شود.
    مشمولاني كه حين تحصيل براي معافيت هاي مذكور اقدام نموده اند و از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند بايد دوره آموزش نظامي را در فصل تابستان طي نمايند.
    همچنين آن دسته از مشمولاني كه از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند و قبلا آموزش نظامي را در يكي از نيروهاي مسلح گذرانده و يا داراي گواهي دوره آموزش تكميلي بسيج مي باشند نيازي به گذراندن مجدد دوره آموزشي نداشته و با ارائه اصل گواهي مذكوربه دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مي توانند درخواست معافيت از خدمت نمايند.
    سربازان وظيفه كه درحين خدمت، براي معافيت از خدمت سربازي(به جز معافيت تحصيلي و پزشكي) اقدام نموده اند تنها پس ازگذراندن دوره آموزش نظامي از خدمت ترخيص خواهند شد.
    source:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از ali1449 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یکی از دوستام اونجا بوده. سربازیش تازه تموم شده. میگه روز اول ازشون پذیرایی هم کردن. 3-4 ساعت معطلی داشت. بعدش مرخصی دادن. کلا توصیه می کرد که چیزی با خودتون نبرین چون لنگر میشه براتون. به خصوص اینکه ساکن تهران هم هستین می تونین بعدا چیزی اگه لازم داشتین با خودتون ببرین. برای روز اول نیاز به چیز خاصی ندارین.

8. این کاربر از ali1449 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

وقتی برید یگان و ببینید چه برخوردی با شما به عنوان یه افسر میکنن اونوقت معنی حرفای من رو میفهمید . منم آموزشی مثل شما فکر میکردم و از فرماندهانم بدم میومد . وقتی رفتم دوره کد دیدم اوه ، اینجا خیلی بدتره و موقعی که رفتم یگان چشمام به روی خدمت واقعی باز شد . الان به فرهنگ و شخصیت و روح فرمانده گروهان و فرمانده هنگ آموزشی درود میفرستم . تهران همه پادگاناش صاحاب داره و نمیتونن قوانین رو زیر پا بذارن ولی توی یگان دور افتاده پرت که سالی یه بار آدم ازش رد نمیشه هیچ صاحابی در کار نیست و خر تو خره . همه اش هم به ضرر سرباز .
    حالا خودتون تشریف میبرید و میبینید . . . .

هیچکس خوشش نمیاد 2 بار بره خدمت

خدمت رفتم سال 88 ناجا....والا اونی که ما دیدیم با تعریفات شما 180 درجه متفاوته

البته بستگی به مکانی داره که میوفتی....

10. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خوب کم کم آخرهای دوره هست، گرچه این آخرها کمی پست های مسخره به من خورد ولی به هر حال 11 برگ از دفترچه رو استفاده کردیم و 12 رو اگه خدا بخواد ساعتی میگیرم.

دوشنبه 30 بهمن دوره 40 مرکز ولیعصر تبریز (ناجا) هم تموم میشه و انشالله طی این هفته یه گزارش از مسایلی که میشه نوشت و بعدا دوستان استفاده کنن مینویسم.

12. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان 4 روز دیگه مونده تا اعزام من به 02 تهران لطفا هرکدوم از دوستان هر پیشنهادی دارن بدن برای شروع کار ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم راهی هست که بشه در نزدیکی شهر خودم(استان مازندران هستم و میخوام شهرهای اطراف ساری خدمت کنم) بیفتم؟
    البته اینا شرایطم هست :
    مشکل جسمی یا روحی خاصی ندارم
    امکان ازدواج ندارم
    مهندسی صنایع خوندم و با معدل 13 تقریبا! فارغ التحصیل شدم
    مهم نیست کدوم ارگان بیفتم فقط میخوام نزدیک یا دقیقا شهر خودم باشم!
    حاضزم مجانی واسشون کار کنم یا هر خدمتی که معمولا انجام میدن...

در پایان اگه راهی وجود نداره می خواستم بدونم معمولا امثال ماها(لیسانس ) رو کجاها میفرستن؟
    کسی نظری نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من خودم هم مثل شما مازندرانیم. 60% مازندرانی ها رو میفرستن شهید ادیبی مرزن آباد تقسیماتشم مرزیه. شما دعا کن فقط اونجا نیفتی. البیته اگر زرنگ باشی و بگی کامپیوتر بلدی تو ستاد فرماندهی ها ازت استفاده میکنن.

16. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •