اگه سرعت 18 19 باشه فک کنم هر 1 دقیقه 1MB .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه سرعت 18 19 باشه فک کنم هر 1 دقیقه 1MB .
سرعت شما تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما تو هر ثانیه
سرعت دانلود رو که ول کنید.من الان 3 4 روزه حتی صفحه بزور باز میشه.به جان هر کی بگین قسم میخورم دایل اپ سرعتش خیلی از سرعت صفحه باز کردن 256 من بیشتره.
دیشب یک 15 باری افت پهنای باند رو گزارش دادم و نوشتم خدا لعنتتون کنه.برام پیغام فرستادن اشکال از مخابراته.صبر بفرمایید.
واقعا دهنه هر چی شاتله ........
این دیگه چه شرکته گندیه من رفتم ازش خط گرفتم.جمعش کنن برن پی کارشون .....![]()
تا 2 یا 3 ماه قبل تقریبا من تنها کسی بودم که سرویس دهی اسف بار شاتل شاکی بودم
اما الان میبینم شمارش از دست در رفته
2 حالت پیش میاد
اول تسکین درد که تو این مشکل تنها نیستم
دوم ناراحتی از این که باقی دوستان هم به درد من دچار و شاکی هستن
نمیدونم قراره به کجا بی انجامه این وضع
من که 40 روزی میشه 12:30 شب pc رو خاموش میکنم ( حیف پول برق و فشار رو سیستم با این اوضاع ) یعنی رسما شبانه رو بیخیال شدم
روزانش هم که اینطوریه دیگه اصلا تا اسم پشتیبانی و توضیح دادن تکراری مشکل میاد , تهوع میگیرم اساسی
بد بختی اینه با رانژه شدن خطم سرعت dial up هم کمتر از قبل شده وگرنه خدایی برمشگتم به همون dial up
میگم باید مثل سری های قبل دست به ارسال نامه های هماهنگ بزنیم
مشتركان گرامی
،
به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)
در مراکز منتخب تهران و شهرهای تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرما ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان, مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل,ا اک
مشتركين فعلي سرويسهاي اكو، در صورت خريد 1 پكيج 1 گيگ، از 2 گيگ ترافيك رايگان برخوردار خواهند شد
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
چه خوبمشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)واس من zyxel هستش ! ولی چه فاییده که ...
واقعا جالبه
عوض اینکه به مطالبات و مشکلات اسف بار این همه مشتری شاکی رسیدگی کنن , همش دارن تبلیغ میکنن برای جذب مشتری بیشتر
اونم دقیقا تو همین مراکزی که همین الان bandwidth نداره و داره زور میزنه
برای رد کردن مودم های باد کرده رو دستشون هم ترفند جالبی زدن
من همین الان 40 دقیقه قطعی داشتم !
بايد IP استاتيك از خود شاتل سفارش بديد.
قبلاً براي هر ماه، 15000 تومان ميگرفت.
IP استاتيك به چه كاريتون مياد؟
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)