تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1409 از 3195 اولاول ... 40990913091359139914051406140714081409141014111412141314191459150919092409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,081 به 14,090 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

سلام دوستان.من بالاخره بعد از کلی تحقیق بالاخره تصمیم گرفتم Xbox بگیرم.البته هنوز هم خیلی دودلم بین xbox و ps3.
    میخواستم ببینم الان بگیرم یا صبر کنم یکی دوماه دیگه بگیرم؟؟؟ از سه چراغ شدن و این مشکلات احتکالی در Xbox هم خیلی میترسم.
    و سوال مهمتر که دارم اینکه به نظرتون کدوم مدل رو بگیرم.از نظر مالی مشکلی نیست میخوام ببینم این لیمیتد ادیشن ها که هارد 250 داره با دسته بهتره یا Elite .منظورم از بهتره اینه که بیشتر به کار میاد.آرکید که فکر نمیکنم جالب باشه درسته؟؟؟ البته من هارد اکیترنال دارم و انگار میشه بعنوان هارد Xbox ازش استفاده کرد.نظرتون راجه به مدل و اینکه کی بخرم چیه؟؟؟
    ممنون.
    سلام دوست عزيز اگه تصميمتون واسه خريدن xbox قطعي تا اخر ماه بريد بخريد چون از خرداد به بعد ممكن قيمت ها بره بالا ( به علت تعطيلي مدارس و اكثر دانشگاه ها ) و اما جواب سوال مهمترتون اينكه اگه از نظر مالي مشكلي نداري اگه ميتوني حتما ليميتد اديشن بگير كه يك هارد 250 و دو دسته بازي و يه بازي ارجينال و يك هدست و... روش هست - قضيه ليميتد اديشن ها اينه كه سفارشي ميزنند پس خرابي كمتري دارند ( به قول خودمون جنس درجه يك ) --هيچ فرقي بين اليت و اركيد نداره و فقط فرقشون تو رنگ و وسايل جانبي شون هست -- اگر هم خواستيد اركيد بگيريد و هارد اكسترنال تون و بهش وصل كنيد فقط 32 گيگ برا كنسول قابل شناسايي هست به هر حال تصميم با خودتون موفق باشيد
    Last edited by orgimagi; 12-05-2010 at 15:36.

2. این کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز اگه تصميمتون واسه خريدن xbox قطعي تا اخر ماه بريد بخريد چون از خرداد به بعد ممكن قيمت ها بره بالا ( به علت تعطيلي مدارس و اكثر دانشگاه ها ) و اما جواب سوال مهمترتون اينكه اگه از نظر مالي مشكلي نداري اگه ميتوني حتما ليميتد اديشن بگير كه يك هارد 250 و دو دسته بازي و يه بازي ارجينال و يك هدست و... روش هست - قضيه ليميتد اديشن ها اينه كه سفارشي ميزنند پس خرابي كمتري دارند ( به قول خودمون جنس درجه يك ) --هيچ فرقي بين اليت و اكيد نداره و فقط فرقشون تو وسايل جانبي شون هست -- اگر هم خواستيد اركيد بگيريد و هارد اكسترنال تون و بهش وصل كنيد فقط 32 گيگ برا كنسول قابل شناسايي هست به هر حال تصميم با خودتون موفق باشيد
    دوست عزيز كيفيت ساخت LIMITED EDITION و ELITE يكي هست و دليل نداره كه يكي زودتر يا ديرتر خراب بشه.

این LT 1.1 با 1.6.1 چه فرقی داره ؟
    دوست عزيز
    1) 1.61‌فقط توانايي اجراي wave هاي 1 تا 5 رو داره ولي LT1.1 هر نوع wave‌ اي رو اجرا ميكنه.
    2) با 1.61 اگه تو LIVE بري بن ميشي ولي با LT1.1 با رعايت نكات اشاره شده بن نميشي.

رفیق تلویزیون یا مانیتورت HD هست یا نه؟
    منم دیروز رفتم گرفتم با کابل سه فیش زدم به تلویزیون اصلاً کیفیت خوبی نداره همه چیز ریزه
    به مانیتور هم که انگار نمیشه وصل کرد.
    من مشکلمو اینجا مطرح کردم اما...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز شما براي اينك كيفيت خوب( با فونت بزرگ) بگيري بايد به يك LCD يا LED كه بايد FULL HD باشه وصل كني.

اقا یکی دقیقا میگه LIMITED EDITION چه چیزایی داره؟ و ELITE چه چیزایی داره ؟قیمت هر کدومشم اگه بگین ممنون
    خوب يه هارد 250 گيگي + 2 دسته (يه دسته ي اضافي نسبت به الايت)+ يه بازي كه مرتبط با باندل عرضه شده است باشه + بقيه ي مخلفات الايت(البته به جاي هارد 120 گيگي الايت همون طوري كه گفته بودم هارد 250 گيگي داره)
    Last edited by 1987msb; 12-05-2010 at 15:22.

4. 3 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا یکی دقیقا میگه LIMITED EDITION چه چیزایی داره؟ و ELITE چه چیزایی داره ؟قیمت هر کدومشم اگه بگین ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

لیمیتد یعنی محدود.(منظور تولید شده به تعداد محدود هستش.)
    لیمیتد ادیتشن یه سری باندل هستند برای طرفدارای بازی ها ساخته میشن به همراه بازی اورجینال و بعضی مواقع یه سری چیز میز اضافی. فرقی درتکنولوژی ساخت و غیره ندارن بعضی مواقع هارد بیشتر دارند یا رنگ آمیزی متفاوت.
    قبلا به همشون میگفتن باندل الان واسه بازار و سود سوپرادتشن و این اسما رو هم میزاران روش

محتوای مخفی: یه سری باندل مختلف 

7. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

limited edition : اين نوع 250 گيك هارد -- دو عدد دسته ---يك هدست -- يه بازي ارجينال - كابل كامپوزيت - يه كاور(عكس) هك شده از بازي رو دستگاه قيمت 430-435تومان

elite : اين نوع 120 گيگ هارد ---يك دسته بازي -- يك هدست ---كابل كامپوزيت قيمت 350 تومان

9. 2 کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

1) 1.61‌فقط توانايي اجراي wave هاي 1 تا 5 رو داره ولي LT1.1 هر نوع wave‌ اي رو اجرا ميكنه.
    2) با 1.61 اگه تو LIVE بري بن ميشي ولي با LT1.1 با رعايت نكات اشاره شده بن نميشي.
    یعنی باید بریم بدیم Lt 1.1 بریزن روش ؟!!!

قاعدتا ورژن بالاتر یه نرم افزار کارایی بیشتری باید داشته باشه چجوریه که 1.1 بهتر از 1.6 هست ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا باز من اومدو با سوال کلی قاطی کردم اقا این مدل halo چیه ؟این driver هاش چی مثلا سامسونگ داره ال جی داره کدوم بهتره؟بعد برد فالکون جدیدتره یا جاسپر ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

یعنی باید بریم بدیم Lt 1.1 بریزن روش ؟!!!

قاعدتا ورژن بالاتر یه نرم افزار کارایی بیشتری باید داشته باشه چجوریه که 1.1 بهتر از 1.6 هست ؟!!
    بله در حال حاضر بهترين كار هست، هم اگه بخواي LIVE بازي كني البته با رعايت شرط هايي كه گفته شده و هم wave هاي جديد رو هم اجرا مي كنه.
    100% همينطوره. LT امضاي ديجيتال مايكروسافت رو جعل كرده و مايكروسافت قادر به شناسايي اون نيست!
    و هم مي تونه همه ي Wave ها و بازي هاي Wave patch رو بخونه و هم مشكل بن شدن رو برطرف كرده.

اقا باز من اومدو با سوال کلی قاطی کردم اقا این مدل halo چیه ؟این driver هاش چی مثلا سامسونگ داره ال جی داره کدوم بهتره؟بعد برد فالکون جدیدتره یا جاسپر ؟
    خوب يه باندل هست كه اين بازي رو داشته، اگه اشتباه نكنممال 2، 3 سال پيش بود. سامسونگ اون اولا بود، فكر كنم هيتاچي يا بنكو بوده(دقيقا اطلاع ندارم) 1000% بورد جاسپر بهتر از فالكون چون CPU و GPU ‌هردو تا 65 نانومتري شده و گرماي كمتري توليد مي كنن و فالكون هم بد نيست ، بعضي از بجه هاي همين تايپك فالكون داشته و حتي 12 يا 20 ساعت هم باهاش بازي كردن و كنسولشون هم آخ نگفته!(دوستاي عزيزم سعيد جان، يحيي جان، پدرام جان).
    Last edited by 1987msb; 12-05-2010 at 16:30.

13. 3 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

با قیمت 320 چه تلویزیونی واسه بازی مناسبه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

با قیمت 320 چه تلویزیونی واسه بازی مناسبه؟
    دوست عزيز اينجا جاي اين سوال نيست.
    لطفا به لينك زير مراجعه فرماييد. با تشكر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان فرقه تصویر تو HDTV با این TV معمولیا ( قدیمیا ) در چه حده؟ خیلی زیاده؟
    بله سينا جان زمين تا آسمان.
    تلويزيون هاي قديمي تا 480p اگه اشتباه نكنم تصوير ميده ولي hdtv ها تا 1080p هم ميتونن تصوير بدن كه خيلي بالا تر از تلويزيون هاي قديمي هست.
    Last edited by 1987msb; 12-05-2010 at 18:47. دليل: ببخشيد من يه لحظه اشتباها اين تايپك رو با تايپك نحوه ي اتصال 360 به مانيتور اشتباه گرفته بودم!

16. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •