تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1408 از 1805 اولاول ... 408908130813581398140414051406140714081409141014111412141814581508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,071 به 14,080 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اپراتور 2020 هیچی سرش نمیشه
    به همون pdf اطمینان داشته باش

2. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای منم همینطور شده تازه تقسیم بندی لینک idm هشت قسمتی تنظیم شده که به زور تا چهار تا میره سه تاشو میگیره و اکثرا دو قسمتیه!
    جالب اینه که استارت میخوره سرعتش زیاد بعد افت پیدا میکنه!
    نمیدونم اینا مرض دارن میگن شبانه رایگان!؟ اگه میخوان این کار ها رو بکنن ندن بهتره.
    وگرنه من دیوانه که نیستم نت 2مگ بگیرم والا قبلم 128 کیلو داشتم 2مگ بود!من دو مگ رو گرفتم برا شبانه 256 بزنم تو رگ نه اینکه یک سریال 580 مگی رو به سه شب بگیرم !!!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

دوستان نزدیکای صبح اینترنت مخابرات کمی سرحالتره از بعد ظهر به بعد فشارش افت میکنه شبا هم که میترکه یه سایت apparat نمیتونه آنلاین پخش کنه هی لگ میزنه حتی اینترانت هم روش محدود میکنند دیگه حرفی واسه گفتن ندارم نگیرید اینترنت نگیرید نگید نگفیا نگیرررررررررررررررررررررر ررررر عزیز نگیر آقانگیر پولشو بدی خیریه ثوابش بیشتره

کاش فقط این مشکل شماها بود... دیگه کلا همه مشترکین این کمپین یا مخابرات برای شبانه افت شدید سرعت دارن
    علتش هم اینه که بسیاری از دانلودر ها برای دانلود فایل های سنگین خودشون به دلیل محدودیت ها و... که در شرکت های خصوصی داشتن حالا به این کمپین مخابرات هجوم اوردن که موجب افت سرعت برای همه
    حتی به اندازه ای تعداد مشترکین این کمپین زیاد شده مخابرات داره منفجر میشه که متاسفانه با بیشتر شدن کاربرها به مخابرات در اینده بد تر هم خواهد شد

خود منم همین مشکل رو دارم و از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره

4. 2 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان ...

بزرگواران یه راهنمایی بکنید ببینیم چه کاره ایم :

من طرح طلایی پاییزه ( 2 مگ ) با شبانه رایگان دارم ، دهن ما رو سرویس کرده ... قبل اونم بعثت داشتم که اونم سرعت نداشت ... حالا این طرح طلایی اولا که دیگه سرعت در روز هم مثل قبل نیست و نزدیک 300-400 هم نمی شه چه برسه به 1 !! شبانه هم که خیلی داغون شده ، می خوام بازی کنم فرت فرت می ندازه بیرون ... می خواستم ببینم کمپین 10 مگ که توی سامانه زده چطوریاست ؟ جهنم که شبانه نداره ، حداقل به کارمون برسیم دانلود بخوره تو سرمون ، کمتر دانلود می کنیم ... سرعت این 10 مگش چطوریاست عزیزان ؟ یه آمار دقیق می دید ؟ چون شبانه نداره روز و شب ثابته سرعت یا بازم شب باید سماق بمکیم ؟ سرعت دانلود با idm از سرور خارجی و ایرانی ؟ پینگ ؟ سرعت تک کانکشن ؟

ممنون می شم یکی یه توضیج کامل بده به ما ببینیم تکلیف چیه ...

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان ...

بزرگواران یه راهنمایی بکنید ببینیم چه کاره ایم :

من طرح طلایی پاییزه ( 2 مگ ) با شبانه رایگان دارم ، دهن ما رو سرویس کرده ... قبل اونم بعثت داشتم که اونم سرعت نداشت ... حالا این طرح طلایی اولا که دیگه سرعت در روز هم مثل قبل نیست و نزدیک 300-400 هم نمی شه چه برسه به 1 !! شبانه هم که خیلی داغون شده ، می خوام بازی کنم فرت فرت می ندازه بیرون ... می خواستم ببینم کمپین 10 مگ که توی سامانه زده چطوریاست ؟ جهنم که شبانه نداره ، حداقل به کارمون برسیم دانلود بخوره تو سرمون ، کمتر دانلود می کنیم ... سرعت این 10 مگش چطوریاست عزیزان ؟ یه آمار دقیق می دید ؟ چون شبانه نداره روز و شب ثابته سرعت یا بازم شب باید سماق بمکیم ؟ سرعت دانلود با idm از سرور خارجی و ایرانی ؟ پینگ ؟ سرعت تک کانکشن ؟

ممنون می شم یکی یه توضیج کامل بده به ما ببینیم تکلیف چیه ...

اصلا بهش فکر نکن که طرح عوض کنی و مشکلت حل میشه. سرویسی که فعلا داری باید به سرعت 8 مگ یا 1000 کیلوبایت برسی ولی وقتی از 400/300 بیشتر نمی رسی سرویس 10 مگ هم بگیری عمرن فرقی نمیکنه علتش اینه که مرکز مخابراتتون مشترکین زیادی داره و یا...
    برای بازی شاید اگه از مخابرات بری یک شرکت دیگه بهتر باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره
    ساعت رایگان شبانش مگه چند تا چنده؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ساعت رایگان شبانش مگه چند تا چنده؟
    1تا7
    از اینکه گفتم ساعت 4 سرعت نرمال میشه منظورم این بود که از اون ساعات به بعد کاربرا کم کم میرن میخوابن تا خلوت بشه سرعت هم بهتر میشه

9. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال! پست ها رو خوندم اکثر نارضایتی ها مربوط به شبانه بود
    دانلود روزانه چطوریاست؟ مخابرات یه طرح داره یک مگ ماهی 15 گیگ 21 تومن شبانه هم نداره (فقط باید قرداد یکساله ببندی و پولشو ماه ب ماه وایز کنی)
    میخواستم بدونم کسی داره؟ یا کلا سرعت روزانه ی دوستان یک مگی رو چنده؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرعت دانلود از لینک خارج
    داداش جون سیم خونه ی شما حتما مسی است و خوش به حالتون.از ما که فیبرنوری هستیم و مرکز امت لینک داخلی بیشتر ۲۵۰ نمی ره و لینک های خارجی از جمله آپلود بوی و رود فایل و جدیدا هم فورآپلود از ۳۰ بالاتر نمی ره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان شنیدم این طرح هایی که رو قبض میاد مثلن اگه ماهی 21 تومن هس بیشتر از این برات میاد یکی از فامیل ها میگف البته استان دیگه هس میگفت طرح داره 17 تومن باید میومده ولی هر ماه نزدیک 30-40 رو قبضش میاد؟
    این مخابرات خراسان هم اینطوریه؟؟؟ قضیه این پس پرداخت ها؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

برو و بچ بی زحمت سوال زیر رو جواب بدین
    سر بازکردن هر لینک مثل لینک زیر نزدیک15 مگ واسه هر پیچ میره اما پیج های عادی باشون مشکلی ندارم و مصرف مگ اونا عادیه
    سلام ایا راهی هست که ویدوئو هایی که در صفحات هست مانع از لود شدنشون بشیم؟؟؟؟ با یه بازکردن صفحه مثل لینک زیر کلی هر دفعه مگ صرف فیلم ها میشه
    تنظمیمات زیر اعمال کردم اما بازهم موقع بازکردن صفحاتی مشابه لینک زیر که حاوی ویدئو هستن حجم زیادی بابت ویدئو هاش کم میشه
    1- در chrome://plugins/ تمامی پلاگین ها رو Disable کردم
    2- در تنظمیات کروم content setting گزینه Do not load images تیک زدم
    3-در تنظمیات کروم content setting بخش plug in رو هم روی click to playگذاشتم اما با وحود تنظیمات بالا عکس زیر رو ببینید با اینکه فایله در حالت play نیس اما progress bare فیلم نشون میده هی لود میشه و کلیه سایت های این مدلی کلی حجم کم می کنن راه حل چی هست که این فیلم عا و ویدوئ هاش اصلا در بک گراند لود نشن؟؟؟؟
    مرسی
    برای مثال لینک مقابل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و عکسی از فیلم موجود در صفحه که به بعد از چند ثانیه باز کردن صفحه در حال لود شدنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •