تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1408 از 4105 اولاول ... 40890813081358139814041405140614071408140914101411141214181458150819082408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,071 به 14,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان این داداش گلمون اگه اشتباه نکنم آموزشی رو تو 01 (یا شایدم 02) گذروندن بخاطر همین فکر میکنن همه مراکز آموزشی مثل اونجا راحته!
    موفق باشی

2. 4 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

13 عجب !!!!

سلام
    متاسفانه کسی منو راهنمایی نکرد :(
    دوستان من کارای گرفتن مدرک لیسانسم داره تموم میشه.
    مجموع شماره چشمام 9 هست و معاف از رزم میشم.
    تک پسر هم هستم.
    به نظرتون چند درصد احتمال داره که من تهران بیفته سربازیم؟؟؟
    بعد من دفترچه رو آخر فروردین بفرستم اول تیر اعزام میشم یا بازم دیرتر میشه؟
    چون تک پسری جزو شرایط خاص حساب میشی و 100 درصد میفتی استان تهران .
    اعزامی بستگی به شلوغی و غیره داره . البته الان که سرباز کمه احتمالا همون 1 تیر اعزام میشید .

وحید جان این داداش گلمون اگه اشتباه نکنم آموزشی رو تو 01 (یا شایدم 02) گذروندن بخاطر همین فکر میکنن همه مراکز آموزشی مثل اونجا راحته!
    موفق باشی
    والا من 01 بودم ولی توی دوره کد نصف رفقا از 06 اومده بودند و خیلی از شرایط و امکانات راضی بودند . .در ضمن بنده عرض کردم دوره آموزشی نسبت به یگان اعزامی راحت تره .
    ببینید : اگه کد بخورید بهتون سردوشی میدن یعنی شما رو رسما سرباز دوره دیده حساب میکنن و از هیچ خطایی نمیگذرن . از طرفی چون درجه ندارید سرباز صفر هم ارشد شما حساب میشه که خیلی بده .
    در ضمن توی دوره کد و یگان تعداد نگهبانی ها 2 برابر دوره آموزش هستش . ما رو توی مرکز آموزش توپخانه اصفهان به عنوان نظافت چی و آشپز و باربر استفاده میکردند ضمن اینکه ما رو پاسداری هم میذاشتن . احتمالا شما ها ندونید فرق پاسداری با نگهبانی چیه . یه سوالی بکنید بهتون میگن فرقش چجوریه و چطوری پوست کنده میشه .
    توی دوره آموزشی کوچکترین بی احترامی بهتون نمیکنن و تنبیهات جنبه آموزشی و بدنسازی داره . به غذا مرتبا رسیدگی میشه و همیشه سر موقع میرسه و بساط چای همیشه براهه . توی یگان رسما فحش خواهر و مادر میدن به سرباز و هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه . توی آزمایش گردان ما هفته آخر اصلا شام نداشتیم و هیچکس نمیپرسید چرا غذا نیست . یه بار کره و عسل رو خالی خالی خوردم چون مثلا نون واسه صبحانه نداشتیم . یه دفعه اونجا ما رو 2 هفته یکشب در میان نگهبان میذاشتن واسه اینکه یه سرباز جرئت کرده بود به بازرسی شکایت بکنه . در ضمن توی یگان خدمت 24 ساعته هستش و اگه بخوان ، میذارن سر پایان تایم اداری بزنید بیرون و اگه نخوان ، دقیقا نگرتون میدارن .
    از همه بدتر اضافه خدمته که مثل نقل و نبات این بی وجدان ها به سرباز میزنن و عین خیالشونم نیست . یه بار رفتیم مسابقات توپخانه کالیبر سنگین . ما رو گذاشتن دیدبان . ما گرا و مسافت و سمت رو واسه مرکز هدایت آتش مخابره میکردیم ، اونا با ابزار های مخصوصی علایم نقشه ای ما رو به عناصر تیر تبدیل میکردن و به توپ مخابره میکردن . هر کدام از این سه قسمت یه داور داشت . ما کارمون رو انجام دادیم و از داور نمره 100 گرفتیم ولی دو گروه دیگه گند زدن و ما بین 5 تا تیم آخر شدیم . وقتی برگشتیم فهمیدیم فرمانده پادگان پرسیده بوده این شکست تقصیر کی بوده ، اونا هم دیدن فقط دیدبان ها وظیفه اند و بقیه کادری هستند . ما رو مقصر جلوه دادن و نفری 10 روز برامون اضاف زدن . من عین این ده روز رو کشیدم به ناحق !!!
    6 ماه بعد توی همون مسابقات ما اول شدیم ولی بهمون نفری 5 روز تشویقی دادن .

وقتی برید یگان و ببینید چه برخوردی با شما به عنوان یه افسر میکنن اونوقت معنی حرفای من رو میفهمید . منم آموزشی مثل شما فکر میکردم و از فرماندهانم بدم میومد . وقتی رفتم دوره کد دیدم اوه ، اینجا خیلی بدتره و موقعی که رفتم یگان چشمام به روی خدمت واقعی باز شد . الان به فرهنگ و شخصیت و روح فرمانده گروهان و فرمانده هنگ آموزشی درود میفرستم . تهران همه پادگاناش صاحاب داره و نمیتونن قوانین رو زیر پا بذارن ولی توی یگان دور افتاده پرت که سالی یه بار آدم ازش رد نمیشه هیچ صاحابی در کار نیست و خر تو خره . همه اش هم به ضرر سرباز .
    حالا خودتون تشریف میبرید و میبینید . . . .
    Last edited by PLAΨMID; 14-02-2013 at 03:43.

4. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hothatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من اینو از یکی از مسئولین شخصا شندیم: "به خاطر اینکه فرجه شده 1 ساله تقریبا میشه گفت تاریخ اعزام رو عقب نمیندازن"
    به نظر من بهتره درخواست معافیت بدی. اون وقت خود به خود دو ماه تاریخ اعزامت میفته عقب.

راستی دعا می کنم معاف بشی مثل ما بعد از 30 سالگی افسرده دنبال کار نگردی!

سلام بر دوستان گرامی

چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم .

مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده 11/30 تموم میشه .

1.کی باید دفترچه رو ارسال کنم ؟ تاریخ اعزامم حدودا کی می شه؟
    2.آزمون ارشد آزاد خرداد ماهه و نتایجش شهریور ماه اعلام میشه . با این تفاسیر ( تاریخ فراغت از تحصیل و ....) میتونم شرکت کنم ؟ میتونم تا اعلام نتایج اعزامم رو به تعویق بندازم (با یه ترفندی ، راهکاری ، چیزی)؟

تشکر از زحماتتون

ممنون .

راستی اگه الان برای اعزام اقدام کنم بعد میتونم تغییر وضعیت بدم؟ اونوقت تاریخ اعزامم دیرتر نمیافته؟ اصلن شدنی هست یا نه ؟
    Last edited by hothatan; 14-02-2013 at 18:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا خودتون تشریف میبرید و میبینید
    داداش گلم فکر کنم یه کوچولو منظور منو بد گرفتی ! منم منظورم این نبود شما تو رفاه و آسایش خدمت کردید! اتفاقا من خیلی از دوستام وقتی 01 و 02 بودن یگان رو جاهای ناجوری مثل حمیدیه و لشکر 92 زرهی دزفول افتادن(خودت که میدونی اونجا تبعیدگاهه)
    منظورم این بود که شما مرکز آموزشیت خوب بوده و اگه خدای نکرده میوفتادی عجب شیر(03) یا خاش (08) اون موقع نمیگفتی آموزشی نسبت به یگان راحته و به افسر احترام میذارن!
    در ضمن تمام اون توهین ها و بی احترامی هایی که گفتی تو یگان و دوره کد میکنن هم آمارشو خوب دارم و دیگه فرق پاسدار و نگهبان رو ندونم باید برم بمیرم ، در هر صورت کاملا حق با شماست ، اینشالا خدمت هم با کمترین سختی برای همه جوونا تموم بشه
    موفق باشی

7. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا من 01 بودم ولی توی دوره کد نصف رفقا از 06 اومده بودند و خیلی از شرایط و امکانات راضی بودند . .در ضمن بنده عرض کردم دوره آموزشی نسبت به یگان اعزامی راحت تره .
    ببینید : اگه کد بخورید بهتون سردوشی میدن یعنی شما رو رسما سرباز دوره دیده حساب میکنن و از هیچ خطایی نمیگذرن . از طرفی چون درجه ندارید سرباز صفر هم ارشد شما حساب میشه که خیلی بده .
    در ضمن توی دوره کد و یگان تعداد نگهبانی ها 2 برابر دوره آموزش هستش . ما رو توی مرکز آموزش توپخانه اصفهان به عنوان نظافت چی و آشپز و باربر استفاده میکردند ضمن اینکه ما رو پاسداری هم میذاشتن . احتمالا شما ها ندونید فرق پاسداری با نگهبانی چیه . یه سوالی بکنید بهتون میگن فرقش چجوریه و چطوری پوست کنده میشه .
    توی دوره آموزشی کوچکترین بی احترامی بهتون نمیکنن و تنبیهات جنبه آموزشی و بدنسازی داره . به غذا مرتبا رسیدگی میشه و همیشه سر موقع میرسه و بساط چای همیشه براهه . توی یگان رسما فحش خواهر و مادر میدن به سرباز و هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه . توی آزمایش گردان ما هفته آخر اصلا شام نداشتیم و هیچکس نمیپرسید چرا غذا نیست . یه بار کره و عسل رو خالی خالی خوردم چون مثلا نون واسه صبحانه نداشتیم . یه دفعه اونجا ما رو 2 هفته یکشب در میان نگهبان میذاشتن واسه اینکه یه سرباز جرئت کرده بود به بازرسی شکایت بکنه . در ضمن توی یگان خدمت 24 ساعته هستش و اگه بخوان ، میذارن سر پایان تایم اداری بزنید بیرون و اگه نخوان ، دقیقا نگرتون میدارن .
    از همه بدتر اضافه خدمته که مثل نقل و نبات این بی وجدان ها به سرباز میزنن و عین خیالشونم نیست . یه بار رفتیم مسابقات توپخانه کالیبر سنگین . ما رو گذاشتن دیدبان . ما گرا و مسافت و سمت رو واسه مرکز هدایت آتش مخابره میکردیم ، اونا با ابزار های مخصوصی علایم نقشه ای ما رو به عناصر تیر تبدیل میکردن و به توپ مخابره میکردن . هر کدام از این سه قسمت یه داور داشت . ما کارمون رو انجام دادیم و از داور نمره 100 گرفتیم ولی دو گروه دیگه گند زدن و ما بین 5 تا تیم آخر شدیم . وقتی برگشتیم فهمیدیم فرمانده پادگان پرسیده بوده این شکست تقصیر کی بوده ، اونا هم دیدن فقط دیدبان ها وظیفه اند و بقیه کادری هستند . ما رو مقصر جلوه دادن و نفری 10 روز برامون اضاف زدن . من عین این ده روز رو کشیدم به ناحق !!!
    6 ماه بعد توی همون مسابقات ما اول شدیم ولی بهمون نفری 5 روز تشویقی دادن .

وقتی برید یگان و ببینید چه برخوردی با شما به عنوان یه افسر میکنن اونوقت معنی حرفای من رو میفهمید . منم آموزشی مثل شما فکر میکردم و از فرماندهانم بدم میومد . وقتی رفتم دوره کد دیدم اوه ، اینجا خیلی بدتره و موقعی که رفتم یگان چشمام به روی خدمت واقعی باز شد . الان به فرهنگ و شخصیت و روح فرمانده گروهان و فرمانده هنگ آموزشی درود میفرستم . تهران همه پادگاناش صاحاب داره و نمیتونن قوانین رو زیر پا بذارن ولی توی یگان دور افتاده پرت که سالی یه بار آدم ازش رد نمیشه هیچ صاحابی در کار نیست و خر تو خره . همه اش هم به ضرر سرباز .
    حالا خودتون تشریف میبرید و میبینید . . . .
    داداش من فکر نمیکنم به جز مراکز اموزشی تهران جایه دیگه اینطوری باشه !!!
    من اگر بخوام از اموزشیم بگم فکر نکنم دیگه کسی خدمت بره
    فقط این رو بدونید که تا شب سوم از گروهان 180 نفره ما نزدیک به 80 نفر فرار کردند
    به خاطر دو تا پاکت سیگار مارو از ساعت 9 شب تا 12 شب در دمای زیر صفر دی ماه به صورت کاملا لخت خبر دار نگه داشتند
    حالا شاید بگی از بی عرضه گی خودتون بوده و میرفتی بازرسی و غیره. نه داداش من باید اونجا حضور پیدا میکردید تا معنی با عرضه بودن رو می فهمیدید

9. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از اساتید کسی نیست جواب ما رو هم بده ؟
    والا ارتش نمیدونم چطوریه ولی ما تو آموزشی داشتیم کسایی که حتی یگان هم خدمت کرده بودن و بعد رفته بودن دانشگاه ولی دوباره 1ماه آموزشی خدمت کردن.فکر کنم شما باید حد اقل 1 ماه آموزشی خدمت کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من برج 2 خوردم
    اگه بخوام 12 برم چیکار کنم؟ میشه؟
    اگه صبح 1.12 برم محل اعزام سربازا میفرستندم؟
    سریعا برو پلیس+10 درخواست تعجیل بده 3روزه جوابش میاد

12. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    متاسفانه کسی منو راهنمایی نکرد :(
    دوستان من کارای گرفتن مدرک لیسانسم داره تموم میشه.
    مجموع شماره چشمام 9 هست و معاف از رزم میشم.
    تک پسر هم هستم.
    به نظرتون چند درصد احتمال داره که من تهران بیفته سربازیم؟؟؟
    بعد من دفترچه رو آخر فروردین بفرستم اول تیر اعزام میشم یا بازم دیرتر میشه؟
    دوست من قانونا کسانی که تک پسر هستند باید بیفتن استان محل سکونت حالا اگه خود تهران نیفتادی حتما استان تهران باید بیفتی این یه قانون هست.ولی معمولا تو آموزشی مدرک تک فرزندی را ثبت نمیکنن بنابر این اگر دیدی تهران نیفتادی نامه تکفرزندی را ببر نظام وظیفه بده برات ثبت کنن تا بیفتی تهران پس از این بابت خیالت راحت.اینم که تو آموزشی میگن تک پسری دیگه تاثیر نداره دروغه محضه شما برو مدرکت رو خود نظام وظیفه ثبت کن 100٪ درست میشه.در مورد تاریخ اعزام هم مهم نیست کی بخوره مهم اینه که شما کی دوست داری بری؟اگه دوست داری زودتر بری برو درخواست تعجیل بده اصلا اردیبهشت برو خدمت.به علت کمبود سرباز سریعا موافقت میکنن

14. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

11

داداش گلم فکر کنم یه کوچولو منظور منو بد گرفتی ! منم منظورم این نبود شما تو رفاه و آسایش خدمت کردید! اتفاقا من خیلی از دوستام وقتی 01 و 02 بودن یگان رو جاهای ناجوری مثل حمیدیه و لشکر 92 زرهی دزفول افتادن(خودت که میدونی اونجا تبعیدگاهه)
    منظورم این بود که شما مرکز آموزشیت خوب بوده و اگه خدای نکرده میوفتادی عجب شیر(03) یا خاش (08) اون موقع نمیگفتی آموزشی نسبت به یگان راحته و به افسر احترام میذارن!
    در ضمن تمام اون توهین ها و بی احترامی هایی که گفتی تو یگان و دوره کد میکنن هم آمارشو خوب دارم و دیگه فرق پاسدار و نگهبان رو ندونم باید برم بمیرم ، در هر صورت کاملا حق با شماست ، اینشالا خدمت هم با کمترین سختی برای همه جوونا تموم بشه
    موفق باشی
    خاش یا عجب شیر کمتر به لیسانسه ها میخوره . اکثر لیسانسه ها ( توی ارتش ، من در مورد ناجا و سپاه چیزی نمیدونم) میفتن تهران . تهران هم همونطوری که عرض کردم سرو صاحابی داره . یگان اعزامیم هم گردان 318 توپخانه تیپ 3 لشگر 92 زرهی اهواز بود . ( همون حمیدیه معروووووووف ) . بعدشم اگه شما قراره 1 اسفند اعزام بشی یعنی هنوز سرباز نشدی . پس بهتره زود نتیجه گیری نکنی . چون شنیدن کی بود مانند دیدن !!
    در ضمن بنده اصلا و هیچوقت قصد جسارت یا بی احترامی به کسی رو نداشته و ندارم . پس شما هم به دل نگیرید . . . .

داداش من فکر نمیکنم به جز مراکز اموزشی تهران جایه دیگه اینطوری باشه !!!
    من اگر بخوام از اموزشیم بگم فکر نکنم دیگه کسی خدمت بره
    فقط این رو بدونید که تا شب سوم از گروهان 180 نفره ما نزدیک به 80 نفر فرار کردند
    به خاطر دو تا پاکت سیگار مارو از ساعت 9 شب تا 12 شب در دمای زیر صفر دی ماه به صورت کاملا لخت خبر دار نگه داشتند
    حالا شاید بگی از بی عرضه گی خودتون بوده و میرفتی بازرسی و غیره. نه داداش من باید اونجا حضور پیدا میکردید تا معنی با عرضه بودن رو می فهمیدید
    همونطوری که عرض کردم من فقط در مورد ارتش اطلاعات دارم و ناجا هم حتما شرایط و سیستمی واسه خودش داره .
    در مورد ما یه شب توی اردوگاه آموزشی تلو (تهران) ساعت 1 شب توی تاریکی مطلق ما رو مجبور کردن پوتین هامونو در بیاریم و روی سنگ و خار رژه بریم !! این تنبیه تا 4 صبح ادامه پیدا کرد .
    در مورد بازرسی هم قبلا گفتم که : اگه جای خوبی مثل شهر های بزرگ افتاده باشین ممکنه به درد بخورن وگرنه توی بیابون لب مرز هیچ غلطی نمیکنن و دستشون با کادر ها توی یه کاسه است . . .

16. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست من قانونا کسانی که تک پسر هستند باید بیفتن استان محل سکونت حالا اگه خود تهران نیفتادی حتما استان تهران باید بیفتی این یه قانون هست.ولی معمولا تو آموزشی مدرک تک فرزندی را ثبت نمیکنن بنابر این اگر دیدی تهران نیفتادی نامه تکفرزندی را ببر نظام وظیفه بده برات ثبت کنن تا بیفتی تهران پس از این بابت خیالت راحت.اینم که تو آموزشی میگن تک پسری دیگه تاثیر نداره دروغه محضه شما برو مدرکت رو خود نظام وظیفه ثبت کن 100٪ درست میشه.در مورد تاریخ اعزام هم مهم نیست کی بخوره مهم اینه که شما کی دوست داری بری؟اگه دوست داری زودتر بری برو درخواست تعجیل بده اصلا اردیبهشت برو خدمت.به علت کمبود سرباز سریعا موافقت میکنن
    این سوال منم هست
    توی اموزشی برم تک پسری را ثبت کنم نظام وظیفه یا قبل از اموزشی؟بعد اموزشی که اگه شهر خودمون نیفتادم مگه میشه جابه جا شد؟
    نامه تک پسری چیه؟باید برم ثبت احوال؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •