با کدوم سرور امتحان کردی ؟
با کدوم سرور امتحان کردی ؟
نت من 8 ساعت و نیمه که قطعه کلا مال شما وصل شده یا قطع بودش ؟؟
امروز اصلا قطع نشد ... شما کجا هستید ؟
تو که دوباره پیدات شد نگفتم پیدات نشه برو بیرون از این انجمن برو بیرون میفهمی من سال دیگه تمدید نخواهم کرد حالا جمع کن کاسه کوزه رو و برو بیرون از این انجمن مثل این که .....
اجب غلطی کردیم اسم انجمن بردیم تو بحث هامون که این پیداش بشه برو بیرون از این جا بزارید این جا راحت باشم
یک مشت ادم پررو این درومده میگه تجدید نظر کردن تو نمیفهمی که من بیشتر پول دادم که سرویسم شبانه داشته باشه نفهم تو نمیفهمی من اگر شبانه نمیخواستم میتونستم ۱۲۸ بگیرم ۱۵۰ هزار نه ۲ مگ با قیمت ۲۷۰ هزار تومان میفهمی۱۲۰ هزار تومان کم نیست برای این اینترنت ذغالی و این پشتیانی بیشعورش که ادم رو مسخره میکنه شعور داری اگر داری گشو بیرون اگرم نداره اینجا پست بده این قدر پررو باشه ادم تاحالا این طوریشو ندیده بودم برو بیرو از این انجمن تا یه کاری نکردم که بن بشم دوباره برو پشت سرتم نگاه نکن اگر دسته تو هست یا نیست برو دیگه هم پست نده جایی من اینجا انلاینم میبینم نمیخواهم ببینمت دوباره موقع تخلیه هم اگر ازم پرسیدین چرا فحش میدم هرچی هم دلم خواست میگم هرچی دلم خواست هر که که ای هم خواستید ........
حالا که دیدن مردم دارن میرن از شرکت اومد میگن که ما تصمیم رفتیم که شما بیشتر دانلود کنید حق مضلوما چی شد ما دانلود کنیم پهنای باند کم میاد برو شیرشو ببند که پولشو بگیری شما هم غلط کردید که برای ما تصمیم میگیرید کی ما دانلود کنیم کی نکنیم کی اینترنت داشته باشیم کی نداشته باشیم هر جوری هم میخواهید هم میتونید چک کنید ادم رو همکارتون بدون اجاره من رو سیستمم برام صفحه باز میکنه میفهمی چه حالی داشتم وقتی این کار رو کرد تا قانون جدید رو نشونم بده که روسایت گذاشتن بعد از بحث کردن با شرکت گوشیم پشت سر هم ۱۰-۱۵ بار زنگ خورد ولی نمیشد جواب بدم زنگ میزدم به شماره ای که افتاده بود ولی شماره وجود نداشت تو شبکه این یعنی چی اقای کارشناس شما میدونی وقتی زنگیدم به نمایندگی تهران بدون این که اسمم رو بپرسه و شماره یا هیچ گونه مشخصاتی ازم بگیره فامیل منو میدونست اینم جالب بود نه تموم این اتفاقات هم که برام افتاده رو برای همه میگم به خدا اگر یکیش دروغ باشه
Last edited by 1376MAXIMUM; 21-09-2014 at 01:01.
دادا بدجور داغ کردی , خوب نیست . برای سلامت خودت میگم ارزش نداره
یه اینترنت بقول خودت ذغالی انقدر حرص خوردن نداره. انجمنم همینه دیگه هرکی نظرشو میگه نمیشه دهن شونو چسب زد.
باید سعی کنی ندید بگیری. اصن پستاشا نخون اینجوری خیلی راحتتری . والا
احتمال زیاد مشکل خط شماست. سراسری نیست .
چراغ استاتوس ثابته ؟ یک بارم سیم شون از امدی اف مرکز شل شده بود برای خط من و سه روز پیگیری لازم داشت تا وصلش کنن .
عجب بد بختی داریما
این قانون جدید که داره صبا میزاره چیه؟ من فردا قراره پیک پارس آنلاین قرارداد بیارهههههههههههه یعنی صبا الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟
یکی بهم لطفا سریع بگه سرعت من چقدر میشه با این قانون جدید؟ من 6 مگ دارم
اون قانون دو برابره حجم خریداری شده یعنی رفت؟
ای بابااااااااااا زودتر میگفتی دیگه مسئولللللللللل![]()
.... تو این شانس رو نیم بها هستم سرعتم روی سرعت اسمی هست ۲ مگ ۲۲۰-۲۳۰ تا هم دریافتم هست مستر کار شناس میدونی ۲ مگ نیم بها ۴۸ گیگ یک ساله تو خرداد چقدر بود و شبانه رایگان چقدر؟
بعدشم چرا من بخ سرور های عربی وصل میشم موقع تست چرا مثل قبل به سرور های ایرانی و تو اصفهان وصل نمیشم همش میره روی کویت و عربستان و سرور های عراق
Last edited by 1376MAXIMUM; 21-09-2014 at 01:20.
هنوز در حد حرفه , اونم از طرف نمایندگی فروش شون در یکی از شهرستانها !
نگران نباش ضرری نکردی , منم دارم پشت سرت میام همین مسیرو .
و اما مدیریت دمدمی مزاج صبانت :
بد نگفتی , اما هم کم بود و هم یکم دیر !
حرف آخر من و گمونم اکثریت کاربران در حال خروج اینه :
- سرعتهایی که زدی رو دو برابر کن (حداقل)
- توی همون سایت خودتون رسما اعلام کن حداقل تا یکسال باین شرایط دیگه دست نمی زنید . ( "مشتری مدار" بازی در نمیارید!)
اون وقت راجعش فکر میکنم .
والسلام.
*(هرچند بنظرم دوبرابر هم بازم کمه , نه ؟ 12 مگ بگیری 210 ک ؟ )
Last edited by gigaht; 21-09-2014 at 01:34.
آقا گول حرفای ایشون رو نخورید.ایشون که به حساب از طرف صبانت حرف میزنه که هیچکس اصالتشو نمیدونه(اصلا چه پستی دارن و در کدوم جلسه و در کجا و در چه تاریخی این تصمیمات گرفته شده).بعدشم اگر راست باشه اصلا معلوم نیست کی اجرا کنن.سوما اگر زودم اجرا کنن دیدی که گفته میخواهن قیمتا رو ببرن بالا.مطمئن باش تو isp های دیگه با قیمت کمتر و سرعت شبانه بیشتر گیرت میاد.اومده دیده همه دارن میرن گفته یک چیزی بگم(بدون سند و مدرک معتبر)فعلا نگهشون دارم.کسایی مثل شما هم حرف ایشون رو باور کردید.دیگه شما که باید با اینا آشنا شده باشی آخه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)