عملا مشکلی نیست. وقتی اینترنت مورد استفاده قرار میگیره که چراغ اینترنت و یکی از چراغهای لن یا وایرلس روی موم چشمک زن باشن. و اینکه وقتی کامپیوتر خاموشه و سه چراغ مودم روشن میمونه جای نگرانی نداره. مال خودم همینطوریه : دی
عملا مشکلی نیست. وقتی اینترنت مورد استفاده قرار میگیره که چراغ اینترنت و یکی از چراغهای لن یا وایرلس روی موم چشمک زن باشن. و اینکه وقتی کامپیوتر خاموشه و سه چراغ مودم روشن میمونه جای نگرانی نداره. مال خودم همینطوریه : دی
حق با شماست وجای نگرانی ندارد وتقریبا مال همه اینطوری است ولی می خواهم بدانم چطور می توان به صورت قبل تنظیم کرد. جون در فاصله خاموش بودن کامپیوتر با وجود روشن بودن مودم ارتباطش با isp قطع می شد.و من اینو می خواهم.
در هر صورت متشکرم
پایین ترین سطح امنیت رو در پسورد WEP داره .
و بهترین حالت WPA 2- PSK هست . رمز وایرلس رو از ترکیب کاراکتر های مختلف استفاده کنید
و پسورد پیشفرض مودم رو از admin تغییر بدید به هر چیزه دیگه ای .
در مورد هر کدوم سوالی / مشکلی بود در خدمتم .
زمانی که کامپیوتر خاموشه مودم ازتباطشو با ISP از دست نداده و مرتب feedback میگیره . اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش میشد . و هیچ مشکلی هم نداره اگه غیر از این باشه غیر عادیه .حق با شماست وجای نگرانی ندارد وتقریبا مال همه اینطوری است ولی می خواهم بدانم چطور می توان به صورت قبل تنظیم کرد. جون در فاصله خاموش بودن کامپیوتر با وجود روشن بودن مودم ارتباطش با isp قطع می شد.و من اینو می خواهم.
در هر صورت متشکرم
Last edited by hermione; 01-12-2012 at 21:29.
حذف شود ........................
ممنون از شما
درسته بالاترین سطح امنیتی اون چیزیه که شما گفتین ولی تا جایی که من دیدم تو این مدل مودمی که دوستمون گفت امکان انتخاب همچین گزینه ای نداره. فقط میتونه 64 بیت یا 128 بیت بودن رمز رو انتخاب کن و تعداد لایه های پسوردشو که چنتا باشه.
تو حالت 64 بیت میتونه یه عدد 10 رقمی یا یه کلمه 5 حرفی انتخاب کنه و تو حالت 128 بیت یه عدد 26 رقمی یا یه کلمه 13 حرفی. البته خودم همچین مودمی ندارم که بخوام دقیق تر بگم.
دوست عزیز فکر می کنم سوال منو با دقت نخوندی می دانم که مشکلی وجود نداره واینو در سوال ذکر کرده ام . " (در ارتباط مشکلی نیست) "
و اینکه گفته ای "اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد " اتفاقا در سوال تاکید کرده ام در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد .
به هر حال با فرض اینکه در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و با توجه به شرایط ذکر شده که چراغ خاموش می شده ؛ خوشحال می شوم اگر می توانی در زمینه تنظیم مودم به حالت قبل
کمک کنی .
سوال را یکبار دیگه مطرح می کنم :
مودم من linksys و اینترنت صبا و ارتباط اتوماتیک است pppoe .
تا حالا کانفیگ مودم من طوری بود که اگر به هر دلیلی (sleep-shutdown-hiber-disconnect ) قطع ارتباط میکردم چراغ اینترنت خاموش می شد و زمانی که کامپیوتر را فعال می کردم روباره چراغ روشن میشد وآماده کار .(چراغ شبکه و رانژه همیشه روشن) ودر این فاصله ارتباط مودم وisp قطع بود.
به دلیلی مجبور به ریست و تنظیم مجدد مودم شدم ولی دیگر نمی توانم مودم را به صورت قبل تنظیم کنم وهر سه چراغ همیشه روشن هستند وچون تنظیم قبلی مال 2 سال قبل است یادم نیست چه کارکرده بودم. (در ارتباط مشکلی نیست)
کسی می تواند راهنمایی کند چطور مودم به حالت قبل تنظیم شود ؟
بله من هم عرض کردمبا این حال احتمال میدم مودمتون قبلا توی حالت bridge بوده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته همین جاست که در حالت bridge نبوده چون در این حالت باید با کانکشن وارد شوی وبا روشن شدن کامپیوتر به صورت اتومات وارد نمی شوی ؛ در حالی که من کانکشن نداشتم وبه صورت اتومات وارد اینترنت می شدم (حدود دو سال ) پس
ارتباط من pppoe بود یا pppoa که با توجه به استاندارد isp ها قاعدتا باید pppoe می بوده.
موفق باشی
سلام
من یه مودم td 8811 دارم-وقتی که داخل مودم به صورت ppoe تنظیمش میکنم راحت میتونم روی کامپیوتر به پورت udp وصل بشم(کانکشن l2tp) -ولی وقتی مودم را به حالت bridge در میارم و از طریق کانکشن داخل ویندوز Broadband Connection وصل میشم دیگه به پورت udp وصل نمیشم-تنظیمات فایروال را هم غیر فعال کردم حل نشد-فکر کنم داخل مودم اجازه دسترسی به پورت udp را ندارم-لطفا اگه کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه-ممنون
دوست عزیز، مودمهای Linksys یه قابلیت دارن، که میتونی تنظیم کنی اگر در یک فاصلهی زمانی خاص از اینترنت استفاده نشد، اتوماتیک اینترنت رو برات قطع کنه، و وقتی دوباره درخواست ارتباط با اینترنت داشتی، برات متصلش کنه، احتمالا اون قابلیت برای شما قبلا فعال بوده، و بعد از ریست مودم، دیگه تنظیمش کردی که همیشه متصل بمونه...
من الان به مودم Linksys دسترسی ندارم که بت بگم دقیقا اسمش چیبود، اما تا اونجا که یادمه تو صفحه ی اصلیش، همونجا که تنظیمات ADSL و یوزر و پسورد رو وارد میکنی این امکان هم وجود داره...
ویرایش: آهان پیداش کردم، اسمش Connect on demand هست، که یک زمان Idle از شما میگیره، و اگر تو این مدت زمان(به ثانیه) از اینترنت استفاده نشه، به صورت خودکار ارتباط شما رو قطع میکنه و به محض اینکه دوباره درخواست باز کردن صفحه داشته باشید، ارتباط رو کانکت میکنه...
Last edited by vista_66; 03-12-2012 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)