تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1408 از 1759 اولاول ... 408908130813581398140414051406140714081409141014111412141814581508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,071 به 14,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    مودم من linksys و اینترنت صبا و ارتباط اتوماتیک است pppoe .
    تا حالا کانفیگ مودم من طوری بود که اگر به هر دلیلی (sleep-shutdown-hiber-disconnect ) قطع ارتباط میکردم چراغ اینترنت
    خاموش می شد و زمانی که کامپیوتر را فعال می کردم روباره چراغ روشن میشد وآماده کار .(چراغ شبکه و رانژه همیشه روشن) ودر این فاصله ارتباط مودم وisp قطع بود.
    به دلیلی مجبور به ریست و تنظیم مجدد مودم شدم ولی دیگر نمی توانم مودم را به صورت قبل تنظیم کنم وهر سه چراغ همیشه روشن هستند وچون تنظیم قبلی مال 2 سال قبل است یادم نیست چه کارکرده بودم. (در ارتباط مشکلی نیست)
    کسی می تواند راهنمایی کند چطور مودم به حالت قبل تنظیم شود ؟
    عملا مشکلی نیست. وقتی اینترنت مورد استفاده قرار میگیره که چراغ اینترنت و یکی از چراغهای لن یا وایرلس روی موم چشمک زن باشن. و اینکه وقتی کامپیوتر خاموشه و سه چراغ مودم روشن میمونه جای نگرانی نداره. مال خودم همینطوریه : دی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عملا مشکلی نیست. وقتی اینترنت مورد استفاده قرار میگیره که چراغ اینترنت و یکی از چراغهای لن یا وایرلس روی موم چشمک زن باشن. و اینکه وقتی کامپیوتر خاموشه و سه چراغ مودم روشن میمونه جای نگرانی نداره. مال خودم همینطوریه : دی
    حق با شماست وجای نگرانی ندارد وتقریبا مال همه اینطوری است ولی می خواهم بدانم چطور می توان به صورت قبل تنظیم کرد. جون در فاصله خاموش بودن کامپیوتر با وجود روشن بودن مودم ارتباطش با isp قطع می شد.و من اینو می خواهم.
    در هر صورت متشکرم

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام.

حالا برای عوض کردن رمز مودم هم اینکارو انجام بده.
    تو مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد میکنی. یوزر نیم و پسورد رو admin میزنی. وارد صفحه تنظیم مودم میشی. سمت راست صفحه وارد منوی wireless میشی. صفحه اول رو تنظیماتشو تغییر نمیدی دکمه save/apply رو میزنی. تو صفحه بعد که ظاهر میشه (Security) میتونی تنظیمات امنیتی مودمتو انجام بدی.
    برای این کار باید گزینه wep encryption رو enable کنی. و به صفحه بعدی میری. تو صفحه بعد encryption strength رو یا روی 64 بیت یا 128 بیت قرار میدی. اگه بخای پسورد قوی تر و طولانی تری داشته باشی 128 بیت قرار بده. بعد از اون گزینه current network key رو روی 1 تنظیم میکنی. و در زیر اون پسوردتو رو تو قسمت network key 1 وارد میکنی. و save میکنی تنظیماتتو.
    .
    پایین ترین سطح امنیت رو در پسورد WEP داره .
    و بهترین حالت WPA 2- PSK هست . رمز وایرلس رو از ترکیب کاراکتر های مختلف استفاده کنید
    و پسورد پیشفرض مودم رو از admin تغییر بدید به هر چیزه دیگه ای .

در مورد هر کدوم سوالی / مشکلی بود در خدمتم .

حق با شماست وجای نگرانی ندارد وتقریبا مال همه اینطوری است ولی می خواهم بدانم چطور می توان به صورت قبل تنظیم کرد. جون در فاصله خاموش بودن کامپیوتر با وجود روشن بودن مودم ارتباطش با isp قطع می شد.و من اینو می خواهم.
    در هر صورت متشکرم
    زمانی که کامپیوتر خاموشه مودم ازتباطشو با ISP از دست نداده و مرتب feedback میگیره . اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش میشد . و هیچ مشکلی هم نداره اگه غیر از این باشه غیر عادیه .
    Last edited by hermione; 01-12-2012 at 21:29.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

حذف شود ........................

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

پایین ترین سطح امنیت رو در پسورد WEP داره .
    و بهترین حالت WPA 2- PSK هست . رمز وایرلس رو از ترکیب کاراکتر های مختلف استفاده کنید
    و پسورد پیشفرض مودم رو از admin تغییر بدید به هر چیزه دیگه ای .

در مورد هر کدوم سوالی / مشکلی بود در خدمتم .

ممنون از شما
    درسته بالاترین سطح امنیتی اون چیزیه که شما گفتین ولی تا جایی که من دیدم تو این مدل مودمی که دوستمون گفت امکان انتخاب همچین گزینه ای نداره. فقط میتونه 64 بیت یا 128 بیت بودن رمز رو انتخاب کن و تعداد لایه های پسوردشو که چنتا باشه.
    تو حالت 64 بیت میتونه یه عدد 10 رقمی یا یه کلمه 5 حرفی انتخاب کنه و تو حالت 128 بیت یه عدد 26 رقمی یا یه کلمه 13 حرفی. البته خودم همچین مودمی ندارم که بخوام دقیق تر بگم.

6. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

زمانی که کامپیوتر خاموشه مودم ازتباطشو با ISP از دست نداده و مرتب feedback میگیره . اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش میشد . و هیچ مشکلی هم نداره اگه غیر از این باشه غیر عادیه .
    دوست عزیز فکر می کنم سوال منو با دقت نخوندی می دانم که مشکلی وجود نداره واینو در سوال ذکر کرده ام . " (در ارتباط مشکلی نیست) "
    و اینکه گفته ای "اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد " اتفاقا در سوال تاکید کرده ام در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد .
    به هر حال با فرض اینکه در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و با توجه به شرایط ذکر شده که چراغ خاموش می شده ؛ خوشحال می شوم اگر می توانی در زمینه تنظیم مودم به حالت قبل
    کمک کنی .

سوال را یکبار دیگه مطرح می کنم :

تا حالا کانفیگ مودم من طوری بود که اگر به هر دلیلی (sleep-shutdown-hiber-disconnect ) قطع ارتباط میکردم چراغ اینترنت
    خاموش می شد و زمانی که کامپیوتر را فعال می کردم روباره چراغ روشن میشد وآماده کار .(چراغ شبکه و رانژه همیشه روشن) ودر این فاصله ارتباط مودم وisp قطع بود.
    به دلیلی مجبور به ریست و تنظیم مجدد مودم شدم ولی دیگر نمی توانم مودم را به صورت قبل تنظیم کنم وهر سه چراغ همیشه روشن هستند وچون تنظیم قبلی مال 2 سال قبل است یادم نیست چه کارکرده بودم. (در ارتباط مشکلی نیست)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوست عزیز فکر می کنم سوال منو با دقت نخوندی می دانم که مشکلی وجود نداره واینو در سوال ذکر کرده ام . " (در ارتباط مشکلی نیست) "
    و اینکه گفته ای "اگه اینطور بود در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد " اتفاقا در سوال تاکید کرده ام در زمان خاموشی کامپیوتر چراغ اینترنت خاموش می شد .
    به هر حال با فرض اینکه در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و با توجه به شرایط ذکر شده که چراغ خاموش می شده ؛ خوشحال می شوم اگر می توانی در زمینه تنظیم مودم به حالت قبل
    کمک کنی .

سوال را یکبار دیگه مطرح می کنم :

بله من هم عرض کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این حال احتمال میدم مودمتون قبلا توی حالت bridge بوده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ب

با این حال احتمال میدم مودمتون قبلا توی حالت bridge بوده .
    نکته همین جاست که در حالت bridge نبوده چون در این حالت باید با کانکشن وارد شوی وبا روشن شدن کامپیوتر به صورت اتومات وارد نمی شوی ؛ در حالی که من کانکشن نداشتم وبه صورت اتومات وارد اینترنت می شدم (حدود دو سال ) پس
    ارتباط من pppoe بود یا pppoa که با توجه به استاندارد isp ها قاعدتا باید pppoe می بوده.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مودم td 8811 دارم-وقتی که داخل مودم به صورت ppoe تنظیمش میکنم راحت میتونم روی کامپیوتر به پورت udp وصل بشم(کانکشن l2tp) -ولی وقتی مودم را به حالت bridge در میارم و از طریق کانکشن داخل ویندوز Broadband Connection وصل میشم دیگه به پورت udp وصل نمیشم-تنظیمات فایروال را هم غیر فعال کردم حل نشد-فکر کنم داخل مودم اجازه دسترسی به پورت udp را ندارم-لطفا اگه کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه-ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نکته همین جاست که در حالت bridge نبوده چون در این حالت باید با کانکشن وارد شوی وبا روشن شدن کامپیوتر به صورت اتومات وارد نمی شوی ؛ در حالی که من کانکشن نداشتم وبه صورت اتومات وارد اینترنت می شدم (حدود دو سال ) پس
    ارتباط من pppoe بود یا pppoa که با توجه به استاندارد isp ها قاعدتا باید pppoe می بوده.
    موفق باشی
    دوست عزیز، مودم‌های Linksys یه قابلیت دارن، که می‌تونی تنظیم کنی اگر در یک فاصله‌ی زمانی خاص از اینترنت استفاده نشد، اتوماتیک اینترنت رو برات قطع کنه، و وقتی دوباره درخواست ارتباط با اینترنت داشتی، برات متصلش کنه، احتمالا اون قابلیت برای شما قبلا فعال بوده، و بعد از ریست مودم، دیگه تنظیمش کردی که همیشه متصل بمونه...
    من الان به مودم Linksys دسترسی ندارم که بت بگم دقیقا اسمش چی‌بود، اما تا اونجا که یادمه تو صفحه‌ ی اصلیش، همونجا که تنظیمات ADSL و یوزر و پسورد رو وارد می‌کنی این امکان هم وجود داره...
    ویرایش: آهان پیداش کردم، اسمش Connect on demand هست، که یک زمان Idle از شما می‌گیره، و اگر تو این مدت زمان(به ثانیه) از اینترنت استفاده نشه، به صورت خودکار ارتباط شما رو قطع می‌کنه و به محض اینکه دوباره درخواست باز کردن صفحه داشته باشید، ارتباط رو کانکت می‌کنه...
    Last edited by vista_66; 03-12-2012 at 00:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •