میشه سیو بازیهارو از هارد انتقال داد به فلش ؟؟؟ ( یکی از دوستان دهنه مارو سرویس کرده که سیو الن ویک رو بدم بهش![]()
)
میشه سیو بازیهارو از هارد انتقال داد به فلش ؟؟؟ ( یکی از دوستان دهنه مارو سرویس کرده که سیو الن ویک رو بدم بهش![]()
)
بله میشه ... در واقع مثل یک memory unit عمل میکنه !!!
خوب حالا که این جوریه تاپیکی چیزی نیست واسه نصبه LT?؟
اینجا که نیست ... شما فکر کردی براحتی آپدیت داشبورده LT ریختن ؟؟؟
اگه اینجوری بود که همه ...
خوب من چه خاکی به سرم کنمتا ابد نباید برم لایو؟
![]()
هر Save به نام پروفایل Gameri که بازی کرده ذخیره میشه . فکر نکنم تو پروفایل دیگه ای کار کنه . البته گفتم فکر نکنم ! شاید بشه
دوستان عزیز توضیح بدن که اگر بازی رو کنسول نصب بشه منظورم xbox هستش
راهی داره مقدار ظرفیت اشغال شدش رو روی هارد ببینیم یا نه در ضمن به همون
مقداری که حجم dvd توی هارد ریخته میشه یا نه.![]()
سلام دوستان.من بالاخره بعد از کلی تحقیق بالاخره تصمیم گرفتم Xbox بگیرم.البته هنوز هم خیلی دودلم بین xbox و ps3.
میخواستم ببینم الان بگیرم یا صبر کنم یکی دوماه دیگه بگیرم؟؟؟ از سه چراغ شدن و این مشکلات احتکالی در Xbox هم خیلی میترسم.
و سوال مهمتر که دارم اینکه به نظرتون کدوم مدل رو بگیرم.از نظر مالی مشکلی نیست میخوام ببینم این لیمیتد ادیشن ها که هارد 250 داره با دسته بهتره یا Elite .منظورم از بهتره اینه که بیشتر به کار میاد.آرکید که فکر نمیکنم جالب باشه درسته؟؟؟ البته من هارد اکیترنال دارم و انگار میشه بعنوان هارد Xbox ازش استفاده کرد.نظرتون راجه به مدل و اینکه کی بخرم چیه؟؟؟
ممنون.
رفیق تلویزیون یا مانیتورت HD هست یا نه؟
منم دیروز رفتم گرفتم با کابل سه فیش زدم به تلویزیون اصلاً کیفیت خوبی نداره همه چیز ریزه
به مانیتور هم که انگار نمیشه وصل کرد.
من مشکلمو اینجا مطرح کردم اما...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)