پووووووووووووووف هرچی پهنا باند فک کنم دارن میدن ایرانسل و همراه اول !! حدود 1 ماه هست که اینجوری شده باز هم مخابرات هم شاتل این ساعتا تعطیل
پووووووووووووووف هرچی پهنا باند فک کنم دارن میدن ایرانسل و همراه اول !! حدود 1 ماه هست که اینجوری شده باز هم مخابرات هم شاتل این ساعتا تعطیل
Last edited by isbn; 24-11-2014 at 19:21.
داره ولی خیلی داغونه هر 5 6 روز یکبار بروز میکنه !
معلوم نمی شه چقدر مصرف کردی![]()
فکر کنم شبانه رایگان برای هر منطقه متفاوت باشه اینجا من پرسیدم گفتن 1 تا 7 رایگانه
سرعت بالاتر از 2 مگ رو فقط با جواز کسب - کارت دانشجویی و.... میدن
من که از مخابرات اصلاً راضی نیستم. افتضاح اندر افتضاحه.... یعنی ادمو به ...خوری میندازه..... امشب داشتم گزینه های پیش رومو بررسی میکردم. وایمکس ایرانسل و موبین نت که خط نمیده و هزینش بالاست. پارس آنلاین، شاتل، فن آوا و سپنتا. توس همه اینها سپنتا از نظر قیمت مناسبتر به نظر میاد. کسی اینجا تجربه سپنتارو نداره؟
اﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻡ ﺑﺎ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺗﻤﺎﺱ
ﺑﮕﯿﺮﻡ
ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﺶ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻃﻊ ﻣﯽ ﺷﻪ ؟ |
ﮔﻔﺖ :
.
.
.
.
ﺍﮔﻪ ﻣﺎ ﻗﻃﻊ ﻧﮑﻨﯿﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﯽ ﻣﯿﺮﯼ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ؟
ﮐﯽ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ؟
ﮐﯽ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﯽ ؟
ﻛﻲ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﻣﻴﺨﻮﻧﻲ ؟
ﮐﺎﻣﻼ ﻗﺎﻧﻊ ﺷﺪﻡ
ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻗﺪﺭ ﺩﺍﻧﯽ ﺭﻭ دﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﻓﮑﺮﻣﻮﻧﻦ،،،،![]()
دوستان خواهشا یه همکاری لطفا. بقول ببعی جون مادرت کمک کن بدجور گیرم
این مخابرات سرویس نامحدودش مثلا برای 512 چقدر میشه رو 64 کیلو دانلود حساب باز کرد؟ عشقیه یا میده همین سرعتو؟
کسی مرکز پیام نور پونک نیست؟
همین سرعت رو معمولا ثابت میده مگر اینکه مشکلی چیزی باشه
ممنون آقا شایان
تجریه ی شخصیتون هست این سرعت؟
میتونم منطقه مخابراتیتون رو بپرسم؟
من از مرکز لطیفی دارم. اولاً که از سرورهای خارجی افتضاحه.... یعنی سرور خارجی از اینترنت DialUp هم ضعیف تره....... اما سرور داخلی در 80% مواقع (از ساعت 8-9 صبح تا 9-10 شب) سرعتش خوبه البته نزدیک دو هفتست که شبا سرعت سرورهای داخلی هم افتضاح میشه. من تست سرعت از سرور داخلی عدد 50 کیلیوبیتو داشتم.......... کیلوبیت نه کیلو بایت.
سرعت پینگ از داخل حدود 15 تا 25 میلی ثانیه متغییره. و سرور خارجی هم از 230-40 به بالاست.
پشتیبانی هم زیرصفر. اولاً هیچکس هیچی حالیش نیستو دوماً فقط در حد اینکه مودمو چطور نصب کنی و ... بتونن کمک کنن. سوماً برای هر بار تماس حد اقل 10 دقیقه باید منتظر بشی. من زمان انتظار 20 دقیقه هم داشتم....
پنل کاربری و اینکه چقدر مصرف کردی و ... هم که داغون..... خودشون میبرن و خودشون میدوزن. حجمت تموم بشه خووشون حجم برات میخرن ...... حجم خریداری شده هم فقط برای همون ماه استفاده میشه... مثلاً اگه توی یو دوره تصمیم بگیری بری مسافرت نمیتونه حجم اون مدتو توی دوره بعدی استفاده کنی.........
خلاصه خود دانی......
قیمتاش تحریک کننده هست. ولی به نظر من با این کیفیتی که ارائه میکنه اصلا ارزش نداره.
من قبلاً صبانت داشتم. نزدیک 7 سال باهاش بودم و همیشه هم رازی بودم. سرعت ثبت نامیم 128 کیلوبیت بود اما در واقع سرعت 1 مگابیت را بهم میداد.
اینم از تجربه شخصی بنده.....
ممنون دوست عزیز
شما سرعت تک کانکشن رو میفرمایید یا دانلود با منیجر
ممکنه در مورد دانلود با دانلود منیجر و تورنت هم تجربه تون رو بفرمایید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)