تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1407 از 1783 اولاول ... 407907130713571397140314041405140614071408140914101411141714571507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,061 به 14,070 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی پررویی خیلی اصلا حالا که این طور شده هرجوری که از دستم بربیاد علیه شما تبلیغ میکنم دیگه هم نمیخواهم این جا ببینمت تو این انجمن دیگه نیا

به اون شرکت گدا تونم بگو به تک تک کار منداش بگو دفه بعد من زنگ زدم یا رفتم شرکت کسی اون جا خواست اذیت کنه مسخره کرد خندید نیشش شل بود یا بد حرف زد کارشو درست انجام نداد خلاصه بگم هر گونه پررویی کرد یا کاری کرد که من خوشم نیومد بدونه خودم بد جور از خجالتش در میام کاری میکنم که روش نشه دیگه پاشو تو شرکت بزاره من هیچی نمی گم هیچی نمیگم هیچ کاری نمیکنم به روی خودم نمیارم ولی یهو با کوچکترین عملی همچین داد رو میکشم سر طرف و کارای دیگه که پشت سرش انجام میدم که جاش نیست بگم چون تحدید حساب میشه و دوباره بن میشم رو انجام میدم تو یک هفته گذشته اینقدر ناراحت بودم که دلم میخواست کسایی که این قانون رو گذاشتن ریش ریش کنم
    به اون منشیه که تو شرکت جلوی خودم و جلوی دوتا دوستاش که بغل دستش بودن هم بگو دفه بعد حواسشو جمع کنه جمع اوری نزدیکه دلم میخواهد پاشو از گلیمش دراز تر کنه عمدا میرم سراغ همون شخص دلم میخواهد دفه بعد مسخره کنه یا دستم بندازه یا یه کاری بکنه که خوشم نیاد از خجالتش در میام
    امید وارم این پست باعث نشه که بن بشم همون طوری که هرکیو ریپورت کردیم هیچ برخوردی باهاش نشد البته بماند که طرف دختر بود و نازش میچربید .......... و تونست مارو بن کنه و پست های چرتو پرتش پاک نشد و هیچ اتفاقی براش نیوفتاد و فقط ما......
    حالا خودتو کنترل کن نیازی به کتک کاری و این چیزا نیست همین که مشتری های صبانت رو بپرونیم خودش بزرگترین ضربه هست به شرکت تا بفهمه اگه براش تبلیغ کردن کاربرا جوگیر نشه همه چیز رو خراب کنه

2. 7 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پستای دوستان رو که میخونم میبینم اکثریت بالای 5 و 6 سال مشترک این صبانت ملعون بوده و هستن .
    خود منم از سال 86 که اومدم صبا دیگه موندگار شدم تا امروز . یعنی میخوام بگم خاک بر سر شرکتی که بعد سالها , در اثر یک
    تصمیم غلط تبدیل به گاو 9 من شیر میشه و این سابقه و این مشتریا رو بهمین راحتی فراری میده .
    یعنی اگر تو امریکا یا جای دیگه ای بود همچین شرکتی رو رسوا میکردن محافل اقتصادی و مطبوعات . چنانکه مریل لینچ و بانک لمان و غیره رو
    از سال 2006 تا الان ول نکردن و ضرب المثل شدن. (تازه اونا سوتی شون باین شکل واضح نبوده !)

خوب دوستان , من دوتا انتخاب بیشتر ندارم : پارس و مخابرات .
    هردورور صحبت کردم دارن در باغ سبز نشون میدن . کدومشون رو بگیرم . یا فرقی نمیکنه ؟

4. 7 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پستای دوستان رو که میخونم میبینم اکثریت بالای 5 و 6 سال مشترک این صبانت ملعون بوده و هستن .
    خود منم از سال 86 که اومدم صبا دیگه موندگار شدم تا امروز . یعنی میخوام بگم خاک بر سر شرکتی که بعد سالها , در اثر یک
    تصمیم غلط تبدیل به گاو 9 من شیر میشه و این سابقه و این مشتریا رو بهمین راحتی فراری میده .
    یعنی اگر تو امریکا یا جای دیگه ای بود همچین شرکتی رو رسوا میکردن محافل اقتصادی و مطبوعات . چنانکه مریل لینچ و بانک لمان و غیره رو
    از سال 2006 تا الان ول نکردن و ضرب المثل شدن. (تازه اونا سوتی شون باین شکل واضح نبوده !)

خوب دوستان , من دوتا انتخاب بیشتر ندارم : پارس و مخابرات .
    هردورور صحبت کردم دارن در باغ سبز نشون میدن . کدومشون رو بگیرم . یا فرقی نمیکنه ؟
    من میگم مخابرات از همه بهتره فعلا حداقل این طوری زیر قراردادش نمیزنه

6. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AZ-Sabanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران اینترنت صبانت
    طی جلسات انجام شده خبری جدید از سرویس های شبانه رایگان و بدون محدودیت خبر دادند که قرار شد سرویس هایی با قیمت های متفاوت و با شبانه رایگان به لیست سرویس ها اضافه خواهد شد

در ضمن

سرویس های شبانه را نسبت به قیمت سرویس خود میتوانید استفاده نمایید
    128 شبانه 15 کیلوبایت
    512 شبانه 25 کیلوبایت
    1 مگابیت 50 کیلوبایت
    2 مگابیت 60 کیلوبایت
    4 مگابیت 75 کیلوبایت
    8 مگابیت 90 کیلوبایت
    12 مگابیت 110 کیلوبایت
    ====================================== به زودی اعمال خواهد شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از AZ-Sabanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AZ-Sabanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

با سلام احتراماً باتوجه به تغییرات اعمال گردیده برروی سرویس های نامحدود ،که طی هفته های گذشته از پنل فروش غیر فعال گردیده و جایگزین آنها سرویس های جدید اعمال گردیده ، به اطلاع می رساند پیرو مذاکرات انجام شده با سازمان تنظیم مقررات رادیویی مقررگردید سرویس های قبلی مجدداً فعال گردند. به همین منظور از مورخ 1393/06/29کلیه تعرفه های نامحدود قبلی فعال و تعرفه های نامحدود اقتصادی از پنل فروش غیرفعال گردید .

10. این کاربر از AZ-Sabanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نت من بعد از 8 ساعت قطعی هنوز وصل نشده مال شماها چطور ؟؟؟؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

طی جلسات انجام شده خبری جدید از سرویس های شبانه رایگان و بدون محدودیت خبر دادند که قرار شد سرویس هایی با قیمت های متفاوت و با شبانه رایگان به لیست سرویس ها اضافه خواهد شد

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
    512 شبانه 25 کیلوبایت
    1 مگابیت 50 کیلوبایت
    2 مگابیت 60 کیلوبایت
    4 مگابیت 75 کیلوبایت
    8 مگابیت 90 کیلوبایت
    12 مگابیت 110 کیلوبایت

قبل از دوران طلایی شبانه صبانت.یعنی تقریبا از فروردین به قبل من که 6 مگابیت بودم سرعت شبانه 150 کیلوبایت داشتم.شاهکار کردید به 12 مگابیتها سرعت 110 کیلوبایت دادید.به مرگ گرفتید که به تب راضی بشن.نمیدونم دوستان چقدر از اینکار راضی باشن ولی به نظر من کاری نکردند.فقط از قبلی یه نموره بهترهبعد بابت این کارتون تازه میخواهید قیمت سرویساتونم ببرید بالاتر.دیگه چی بگم.
    در ضمن یکبار هم که شده خودتونو شفاف معرفی کنید.منظورم سمتتون در صبانت تا بفهمیم چقدر حرفهاتون اعتبار داره.گرچه اگر کاملا معتبر هم باشید باز هم به خاطر سرویسهای گرونتری که میخواهید بدید گلی به سر مشترکینتون نزدید
    Last edited by david-ebi; 21-09-2014 at 00:08.

13. 6 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
    512 شبانه 25 کیلوبایت
    1 مگابیت 50 کیلوبایت
    2 مگابیت 60 کیلوبایت
    4 مگابیت 75 کیلوبایت
    8 مگابیت 90 کیلوبایت
    12 مگابیت 110 کیلوبایت

اینطور که بوش میاد صبا به ... خوردن افتاده ، هه هه خوبه ، کارتون خوب بود بچه ها... ولی من دیگه به یک شرکت موجی که اصلا معلوم نیست تصمیم بعدیش چیه برنمیگردم !!!!
    جالب این بود از نمایندگی مرکزی تهران به من زنگ زدن که چرا میخواین تخلیه کنین ، وقتی بهش گفتم شبانه ، یکم چونه زد ولی بعدش گفت اکی کاراتونو انجام میدم...
    در صورتی که هفته ی قبلش که زنگ زده بودن بهم یادآوری کنن که شارژت داره تموم میشه ، گفتم نمیخوام شارژ کنم و اپراتوره گفت مشکلتون رو پیگیری میکنم ، بعد همون موقع از تهران زنگ زدن یارو دقیقا 20 دقیقه فک میزد که این طرحشون خوبه و عدالته و از اینجور حرفا...
    خلاصه یعنی اینکه ملت اینقدر تخلیه کردن که براشون طبیعی شده...
    ولی به هرحال منو از دست دادن ، کسی که یک مشتری ثابت بود براشون به مدت 5 سال !
    5 نفر دیگه هم به پیشنهاد من صبا گرفته بودن چند سال پیش ، که تا الان 3 تاشون درخواست تخلیه دادن و رفتن پارس ، 2 تاشونم هنوز رو هوان!

15. 8 کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

110 کمه سرویس 12 مگ اگه سرعت دانلود از 200 کمتر نباشه و محدودیت هم نداشته باشه به نظر من خوبه

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من الان ساعت یک و نیم هست و این وضعیت ماست !
    پینگ : 449
    دانلود 0/08
    اپلود ارور داد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •