تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1407 از 2199 اولاول ... 4079071307135713971403140414051406140714081409141014111417145715071907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,061 به 14,070 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ،2روزی میشه البته با این تفاوت که واسه من صفر میشه ولی دیگه به حلت عادی بر نمیگرده مگه ایمکه ریست کنم که باز همون آشه و همون کاسه....
    من از آخر هفته ی قبل به این مشکل دچار شدم ... سند و ریسیو یهو صفر میشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

چند تا سوال درباره شبانه دارم:

1.اگه مثلا یه فیلمی رو داریم قبل از ساعت 2 شب دانلود میکنیم به محض اینکه به دو برسه خود به خود مجانی حساب میکنه یا نه باید یه بار دانلود رو قطع کنیم و دوباره ادامه بدیم؟
    2.راه حلی وجود داره که کامپیوتر خودش ساعت 2 شروع کنه به دانلود و قبل از 8 صبح خود به خود قطع بشه یا کامپیوتر خاموش بشه؟(اگه هست چطوری؟؟)

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چند تا سوال درباره شبانه دارم:

1.اگه مثلا یه فیلمی رو داریم قبل از ساعت 2 شب دانلود میکنیم به محض اینکه به دو برسه خود به خود مجانی حساب میکنه یا نه باید یه بار دانلود رو قطع کنیم و دوباره ادامه بدیم؟
    2.راه حلی وجود داره که کامپیوتر خودش ساعت 2 شروع کنه به دانلود و قبل از 8 صبح خود به خود قطع بشه یا کامپیوتر خاموش بشه؟(اگه هست چطوری؟؟)
    1- مشکلی پیش نمیاد ولی شده که بعضی وقت ها شبانه رو هم حساب کنه (ولی خیلی به ندرت)

2- با دانلود منیجر ها مثل IDM

باید بری به بخش زمانبندی شون(schedule)

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

1- مشکلی پیش نمیاد ولی شده که بعضی وقت ها شبانه رو هم حساب کنه (ولی خیلی به ندرت)

2- با دانلود منیجر ها مثل IDM

باید بری به بخش زمانبندی شون(schedule)

مرسی
    پس اگه از 1 بزارم برا دانلود برم بخوابم تا قبل از 2 عادی حساب میشه بعد از 2 مجانی درسته؟(بدون قطع و وصل کردن)

راستی سرعت من برا 512 کم نیست:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستي پايين همين صفحه هم فقط يه قسمت مربوط به آپلود Certificate هست..كه مربوط به كار من نميشه
    من ميخوام فقط وقتي كه از طريق كابل Lan , كسي ميخواد به مودم وصل بشه, تا URI و Password را نزنه, نتونه از اينترنت استفاده كنه..و يا اينكه اصلا از طريق كابل Lan كسي نتونه بره تو اينترنت
    ولي ميخوام از طريق وايرلس كه وصل ميشيم, بدون احتياج به URI و Password وايمكس وارد بشه(چون رمز و امنيت وايرلس رو بالا بردم و همون براي حالت وايرلس كفايت ميكنه)

متاسفانه شرکت تایوانی سازنده مودم شما بخش پشتیبانی و عملاً چیزی برای راهنمایی نداره و هر چی گشتم فایل راهنمای کامل براش پیدا نکردم. اینجاست که باید گفت باز صد رحمت به مودمهای هواووی.
    اما در کل سیستمهایی که تابحال دیدم، برعکس درخواست شما عمل می‌کنن. یعنی می‌شه کاری کرد که دسترسی وایرلس یا همون WiFi محدود یا حتی قطع بشه، اما برای دسترسی از طریق سیم شبکه محدودیت خاصی نمی‌شه گذاشت جز تعیین اولویت در دانلود که البته بعضی از مودمهای هواووی دارن و نمی‌دونم مال شما هم داره یا نه. البته منطقی هم هست چون احتمال هـــک از طریق وایرلس هست و نه از طریق سیم شبکه که مصرف‌کننده اون نزدیک مودم هست و قاعدتاً بایستی صاحب مودم باشه.
    Last edited by ninipc; 28-02-2013 at 12:53.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی
    پس اگه از 1 بزارم برا دانلود برم بخوابم تا قبل از 2 عادی حساب میشه بعد از 2 مجانی درسته؟(بدون قطع و وصل کردن)

کلاً تا حالا دیدم که سرعت توی مبین‌نت خیلی حساب و کتاب نداره. الان سرعت دانلود شما یک چهارم سرعت تعیین شده هست، اما مال من جالبتر هست که سرعت آپلودم یک دهم اون سرعتی هست که قولش رو دادن و تازه پینگ نسبتاً خوبی هم داده.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرسی

دو نکته هست:
    ۱− اگر از ۲ تا ۸ صبح فایل شما دانلود میشه؛ نیازی نیست که از ۱ بگذارید. کامپیوتر را روشن کنید و دانلود منیجر را برای ۲ تا ۸ تنظیم کنید.
    ۲− متإسفانه مبین نت یک مرضی داره که حدود ساعت ۳ تا۴ آیپی را عوض میکنه و دانلود شما قطع میشه. یعنی باید بیدار باشید تا مودم را روشن و خاموش کنید.
    البته برای بعضیها انگار اینطور نیست.

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

کلاً تا حالا دیدم که سرعت توی مبین‌نت خیلی حساب و کتاب نداره. الان سرعت دانلود شما یک چهارم سرعت تعیین شده هست، اما مال من جالبتر هست که سرعت آپلودم یک دهم اون سرعتی هست که قولش رو دادن و تازه پینگ نسبتاً خوبی هم داده.

سایت خودشون فک نکنم درست نشون بده این برا منه :

ولی اسپید تست یه چیزه دیگه نشون میده!!

13. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سایت خودشون فک نکنم درست نشون بده این برا منه :

ولی اسپید تست یه چیزه دیگه نشون میده!!
    بله. دقیقا. اسپید تست سایتشون هم کلاه برداریه. این هم مال من:

15. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

متاسفانه شرکت تایوانی سازنده مودم شما بخش پشتیبانی و عملاً چیزی برای راهنمایی نداره و هر چی گشتم فایل راهنمای کامل براش پیدا نکردم. اینجاست که باید گفت باز صد رحمت به مودمهای هواووی.
    اما در کل سیستمهایی که تابحال دیدم، برعکس درخواست شما عمل می‌کنن. یعنی می‌شه کاری کرد که دسترسی وایرلس یا همون WiFi محدود یا حتی قطع بشه، اما برای دسترسی از طریق سیم شبکه محدودیت خاصی نمی‌شه گذاشت جز تعیین اولویت در دانلود که البته بعضی از مودمهای هواووی دارن و نمی‌دونم مال شما هم داره یا نه. البته منطقی هم هست چون احتمال -- از طریق وایرلس هست و نه از طریق سیم شبکه که مصرف‌کننده اون نزدیک مودم هست و قاعدتاً بایستی صاحب مودم باشه.
    لطفا بگيد, مودم من ساخت كدوم شركت هست؟سايتش رو هم بدين بي زحمت
    در ضمن تنظيمات زيادي تو قسمت هاي ديگه مودم من هست..اگر خواستيد اون قسمت ها رو هم عكس ميگيرم ميزارم.
    و اينكه من مودم رو چون اتاق خودم, سيگنال كافي نميداد, مجبور شدم يه جايي دورتر از اتاق خودم بزارم, و با وايرلس اينترنت بگيرم..ولي ميخوام زمانيكه نيستم, كسي نتونه با استفاده از كابل Lan از اينترنتش استفاده كنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •