تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1407 از 1903 اولاول ... 407907130713571397140314041405140614071408140914101411141714571507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,061 به 14,070 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

حاجی اینا برا سرباز بهتره:
    راست مي گي!! اون اوليه خيلي بهتره!
    تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
    والا منم نمي دونم!! در مورد ساخت و ساز كه قرار تا مشنگ لباس بخره فوندر كلاب شهر رو بسازه!! در مورد اتحاد شهر با سيلور، مثل چيزي كه خيلي وقت پيش بود اسم سيلور فورت رو به عناون Private Alliance يا همچين چيزي مي نويسيم!!
    ميمونه مسائل جزئي كه اونا هم با صبر و حوصله و ... حل ميشه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

حق با شماست حاجی .
    هادی هم دید داره ازش سوء استفاده میشه رفت منم همین کار رو میکنم تا جمعتون بهم نخوره .
    یا علی

کجا میری بیا اینجا بینیم باو !! توی یاهو که نیستی بزار حد اقل اینجا زیارتت کنیم !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

يه كوئست زدم پرميوم اوتميشن داد!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

حق با شماست حاجی .
    هادی هم دید داره ازش سوء استفاده میشه رفت منم همین کار رو میکنم تا جمعتون بهم نخوره .
    یا علی
    برنامه پاس اوت كردن چي ميشه؟؟!!! و ..
    عجب اوضاعيه!!!

آخر فروم باز Soldier Pose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

نتیجه:
    مرگ بر سیلور مرگ بر.......

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چرا خودتو میزنی به اون راه !!
    اون زمانی که اونجا بود از سیلوری ها کسی گفت چرا برای راحتی خودت از یه کارگر لول بالا استفاده میکنی ؟
    هر کاری دوست داری بکن . من بشخصه حتی نیم درصد هم روی کمک تو حساب نمیکنم .

تو داری تو تاپیک به اشتباه آنالیز میکنی و به اشتباه ملت رو راهنمایی میکنی !
    چند صفحه پیش هم گفتم برو تو یه شهر عضو شو یه دوئل می کنیم یه چند تا دوئلر هم من میفرستم سراغت بعد بهت میگم آنالیزات در چه حدی هستن .

در آخر هم برای اینکه بگو مگو نشه من اصلا از روی پست های شما رد میشم و جواب هم نمیدم .
    تو بازی هم من شما رو به عنوان دوست قبول ندارم و با هم هیچگونه همکاری نخواهیم داشت حتی اگه مجبور بشم با ایرانی ها نباشم .
    اون زمانی که اونجا بود از سیلوری ها کسی گفت چرا برای راحتی خودت از یه کارگر لول بالا استفاده میکنی ؟
    پس اون موقع تمام پست ها را نخوندی برو بخون بعد بیا 2 روز قبل به خیار پیغام اومد که چرا یک شهری که اعضا نداره را با فورت join کردی منم زود زمد از فورت dissmis کردم الانم ویتامین بیابونه و پول می ده می خوابه
    مشنگم بیرونه چون کار می کنه تا بتونه لباسا را بخره اگه به اینونطوره اون کارگری که برای کوروش اومده نگاه کنی می بینی ست لباسه کارگر پیا هست چون می خواهم دقیقا همون ها را بخرم
    تو داری تو تاپیک به اشتباه آنالیز میکنی و به اشتباه ملت رو راهنمایی میکنی !
    من نگفتم حتما این کار را بکنند یا اون کار را فقط پیشنهاد دادم که به جای اینکه با لیبور خیلی زیاد کارای پر تجربه را انجام بده می تونه با کمترین لیبورم اون کار را انجام بده چون اگه دقت کنی کارای پر تجربه ای که ممد و یا من انجام می دهم هیچ کدوم برای پول به دست آوردن مناسب نیستد و لیبور فقط برای به دست آوردن پول زیاد و کاهش خطر اون کار است به جای بی مصرف موندن اسکیلاش می تونه به اسکیلایی بزاره که به دردش بخوره حالا اگه بازم دقت کنی من نگفتم فقط به این اسکیل بزاره گفتم می تونه به شوتینگ و ایم و رزیستانس و اپرنس بزاره اگه بازم دقت کنی کل اسکیلای دوئل را نام بردم حالا انتخاب برای خودشه که کدوم به دردش بخوره
    چند صفحه پیش هم گفتم برو تو یه شهر عضو شو یه دوئل می کنیم یه چند تا دوئلر هم من میفرستم سراغت بعد بهت میگم آنالیزات در چه حدی هستن .
    منم گفتم فعلا دوئل نمی خواهم بکنم ولی خیلی می خواهم بهت آتاک بدم ضمنا در هیچ کدوم پستام نگفتم که می تونم ببرمت گفتم اگه بتونم ببرمت و یا خیلی بدونم چه طور می شه یعنی نگفتم می برمت
    در آخر هم برای اینکه بگو مگو نشه من اصلا از روی پست های شما رد میشم و جواب هم نمیدم .
    تو بازی هم من شما رو به عنوان دوست قبول ندارم و با هم هیچگونه همکاری نخواهیم داشت حتی اگه مجبور بشم با ایرانی ها نباشم
    اینم از اون کارای آرش بود که از روی احساساتش و سن کمش انجام داد بعدش فهمید و همه چی روبه راه شد
    انشاالله تو هم درک کنی که این فقط یک بازی هست اونی که مهمه اینه که بیاییم باهم حرف بزنیمو خوش باشیم
    ====================================
    در مورد ضد حالم بگم ما دیروز مسالمون را باهم حل کردیم البته ضدحال یک حرفی زده بود که به نظر خودش یک معنای دیگه داشت ولی من اونجوری که اون معنا می کرد معنا نمی کردم فعلا همه چی روبراهه می خواهم بیاد به جمعمون مثل قبلیا
    =============
    از آرش صبح خواهش کردم دیگه مسائل سیاسی را در تاپیک بیان نکنه چون جو تاپیک به هم می خوره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

بس كنيد اين حرف ها رو!!
    من نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

چاقال ما منتظریم یالا
    چاقال ما منتظریم یالا

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

من نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!
    همه زیر سر این سیلور ها هست
    الانم که ادمینش چینی هست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •