تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
راست مي گي!! اون اوليه خيلي بهتره!حاجی اینا برا سرباز بهتره:
والا منم نمي دونم!! در مورد ساخت و ساز كه قرار تا مشنگ لباس بخره فوندر كلاب شهر رو بسازه!! در مورد اتحاد شهر با سيلور، مثل چيزي كه خيلي وقت پيش بود اسم سيلور فورت رو به عناون Private Alliance يا همچين چيزي مي نويسيم!!تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
ميمونه مسائل جزئي كه اونا هم با صبر و حوصله و ... حل ميشه!!
کجا میری بیا اینجا بینیم باو !! توی یاهو که نیستی بزار حد اقل اینجا زیارتت کنیم !!!![]()
برنامه پاس اوت كردن چي ميشه؟؟!!! و ..حق با شماست حاجی .
هادی هم دید داره ازش سوء استفاده میشه رفت منم همین کار رو میکنم تا جمعتون بهم نخوره .
یا علی
عجب اوضاعيه!!!
نتیجه:
مرگ بر سیلور مرگ بر.......
پس اون موقع تمام پست ها را نخوندی برو بخون بعد بیا 2 روز قبل به خیار پیغام اومد که چرا یک شهری که اعضا نداره را با فورت join کردی منم زود زمد از فورت dissmis کردم الانم ویتامین بیابونه و پول می ده می خوابهاون زمانی که اونجا بود از سیلوری ها کسی گفت چرا برای راحتی خودت از یه کارگر لول بالا استفاده میکنی ؟
مشنگم بیرونه چون کار می کنه تا بتونه لباسا را بخره اگه به اینونطوره اون کارگری که برای کوروش اومده نگاه کنی می بینی ست لباسه کارگر پیا هست چون می خواهم دقیقا همون ها را بخرم
من نگفتم حتما این کار را بکنند یا اون کار را فقط پیشنهاد دادم که به جای اینکه با لیبور خیلی زیاد کارای پر تجربه را انجام بده می تونه با کمترین لیبورم اون کار را انجام بده چون اگه دقت کنی کارای پر تجربه ای که ممد و یا من انجام می دهم هیچ کدوم برای پول به دست آوردن مناسب نیستد و لیبور فقط برای به دست آوردن پول زیاد و کاهش خطر اون کار است به جای بی مصرف موندن اسکیلاش می تونه به اسکیلایی بزاره که به دردش بخوره حالا اگه بازم دقت کنی من نگفتم فقط به این اسکیل بزاره گفتم می تونه به شوتینگ و ایم و رزیستانس و اپرنس بزاره اگه بازم دقت کنی کل اسکیلای دوئل را نام بردم حالا انتخاب برای خودشه که کدوم به دردش بخورهتو داری تو تاپیک به اشتباه آنالیز میکنی و به اشتباه ملت رو راهنمایی میکنی !
منم گفتم فعلا دوئل نمی خواهم بکنمچند صفحه پیش هم گفتم برو تو یه شهر عضو شو یه دوئل می کنیم یه چند تا دوئلر هم من میفرستم سراغت بعد بهت میگم آنالیزات در چه حدی هستن .ولی خیلی می خواهم بهت آتاک بدم
ضمنا در هیچ کدوم پستام نگفتم که می تونم ببرمت گفتم اگه بتونم ببرمت و یا خیلی بدونم چه طور می شه یعنی نگفتم می برمت
اینم از اون کارای آرش بود که از روی احساساتش و سن کمش انجام داد بعدش فهمید و همه چی روبه راه شددر آخر هم برای اینکه بگو مگو نشه من اصلا از روی پست های شما رد میشم و جواب هم نمیدم .
تو بازی هم من شما رو به عنوان دوست قبول ندارم و با هم هیچگونه همکاری نخواهیم داشت حتی اگه مجبور بشم با ایرانی ها نباشم
انشاالله تو هم درک کنی که این فقط یک بازی هست اونی که مهمه اینه که بیاییم باهم حرف بزنیمو خوش باشیم
====================================
در مورد ضد حالم بگم ما دیروز مسالمون را باهم حل کردیم البته ضدحال یک حرفی زده بود که به نظر خودش یک معنای دیگه داشت ولی من اونجوری که اون معنا می کرد معنا نمی کردم فعلا همه چی روبراهه می خواهم بیاد به جمعمون مثل قبلیا
=============
از آرش صبح خواهش کردم دیگه مسائل سیاسی را در تاپیک بیان نکنه چون جو تاپیک به هم می خوره![]()
بس كنيد اين حرف ها رو!!
من نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!
چاقال ما منتظریم یالا
چاقال ما منتظریم یالا
همه زیر سر این سیلور ها هستمن نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!
الانم که ادمینش چینی هست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)