سلام
یه پخش kenwood model:KDC-U3053
و 2 تا باند اینفینیتی میخواستم بگیرم
زیاد نمیخوام خرج کنم
دو ستان موارد بالا رو تایید میکنند؟
سلام
یه پخش kenwood model:KDC-U3053
و 2 تا باند اینفینیتی میخواستم بگیرم
زیاد نمیخوام خرج کنم
دو ستان موارد بالا رو تایید میکنند؟
سلام دوست عزیز. این برند هنوز نمایندگیهاش اونقدر گسترده نیستند.لذا من برای دوستان تهیه و با تی پاکس یا از طریق اتوبوس براشون ارسال میکنم.اگر مایل بودید بفرمائید.
در مورد برند.آدیو سیستم و گلیدن هر دو یکی هستند.این مدل هم سریه اولش آدیو سیستم بود سری بعد که M-Line هست گلیدن شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادت دارم علی جان.خیلی کم پیدا شدی کجائی؟
بیرون که مسلما جائی نداره. داخل اطاق هم بعید میدونم فضائی داشته باشه برای ساب.زیر صندلی هم برای سابهای اکتیو فکر نمیکنم جا داشته باشه.باز هم باید دید.
آلپاین spg-69c3 میتونید بردارید.160 تومن.ضمنا توجه داشته باشید، چون پخش قادر به خروجی توان بالا نمی باشد مجبور به استفاده از اسپیکرهای ضعیف با توان پائین هستید.
اینفی رو مراقب باش اورجینال بهتون بدم.
بهترین پخشهای زیر 300 تومن را معرفی میکنید ؟
داشتن سی دی رام مهم نیست
دوستان برند های MTX و HERTZ چقدر معتبر هستند؟
یعنی در حد پایونر و JVC و KENWOOD هستند؟
خیلی متشکر از راهنماییتون دوست عزیز فقط یه سوال دیگه که پیش اومده اینه که اگر بخوام کنارش یه آمپ هم اضافه کنم کیفیت این باندی که معرفی کردید راضی کنندس ؟؟
اگر ممکنه یه آمپ مناسب رو هم پیشنهاد بدیددر ضمن اگر باند ها کیفیت بالایی رو ارائه نمی دن چه پیشنهاد دیگه ای دارید ؟؟؟
با تشکر![]()
حمید جان MX12 ویبره نمی زنه صندوقو بلرزونه اعصاب خورد کن باشه؟یه کلیپ ازش دیدم تو youtube آهنگ Bass I Love u رو کمی ویبره می زد.
سلام گل محمدي جان.
ديگه 300 تومن چيه كه بهترين هم داشته باشه گلم.
اگر فقط مديا پلير لازم داريد كن وود U156 يا U256 رو تهيه كنيد.
هر دو برند اگر اورجينالشون باشه 100% مورد تائيد هستند. MTX اصالتا آمريكائي و Hertz نيز محصول ايتاليا مي باشند.
ولي متاسفانه به صورت بسيار گسترده فيك شون تو بازار دردسترس هست با قيمتهاي پائين
آمپ دو كانال كن وود M526 با قيمت 170 تومن يا پايونير 3602 با قيمت 150 تومن ميتونيد استفاده كنيد.البته كلا بدون آمپ هم ميتونيد نصب كنيد.به قول معروف خيلي آمپ خور نيست.
به نظر من اين اسپيكرها جزو پائينترين سري هستند. چقدر شما ميتونيد هزينه كنيد.
ضمنا اين نكته رو هم در نظر داشته باشيد اسپيكر بهتر امپ بهتر هم لازم داره و لذا هزينهتون افزايش پيدا ميكنه.
SQ مخخف Sound Quality يا همان سيستم كيفيتي هست
SPL مخفف Sound Pressure Level يا سطح فشار صدا هست.
تو SPL بيشتر بحث قدرت و ركورد زدن و مسابقات مطرح هست
SQ بيشتر براي مصارف كيفيتي و موزيكال استفاده ميشه.
اميد جان رفتار هر ساب ووفري بر ميگرده به نوع استفاده و باكسي كه براش طراحي ميشه.اين ساب طراحي نشده براي اين كار. اتفاقا جزو رده ساب ووفرهاي كيفيتي هست.منتها اگر شما باكس بزرگ و پورتد با تيون پائين براش بسازيد بله به سمت Low Bass ميره.
اگر دنبال كيفيت بالا هستيد همانطور كه قبلا هم عرض كردم يه باكس سيلد 32-35 ليتري كاملا مناسب هست.
خیلی ممنون بابت راهنمایی![]()
من میتونم تا 300 تومن برای باند هزینه کنم . الان باند توی این رنج قیمت که بتونن با این آمپ هایی که گفتید ست بشن چه مدلی هست ؟؟
حمید جان به خاطر اینکه فعلا قصد دارم از باندهای فابریک استفاده کنم نمیخوام بیشتر هزینه کنم
به هر حال درسته 300 کمه ولی خواستم بهترین را بگیرم
برا من فقط پخش از مموری اس دی یا فلش مهمه
و امکانات عادی
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)