حداکثر 1500
سلام
یک دوربین کامپکت با مبلغ 400 تا 500 میخوام بخرم لطفا راهنمایی کنید
با این قیمتهای که خیلی بالا رفته آیا دوربینهای زیر 400 عکسهای خوبی میشه گرفت چون نمی خوام زیاد هزینه کنم همین 500 هم برام زور داره
لطفا چند مدل که ارزش خرید دارد را معرفی کنید
دوستان لطفا راهنمایی کندی
من یه دوربین می خوام برای عکاسی از چهره به پس زمینه مات که کیفیت عکسش بالا باشه، زوم بالایی هم داشته باشه و بشه تنظیمات دستی هم روش انجام داد. پیشنها شما چیه؟
بودجه نهایتا یک میلیون و دویست هزار تومن
لطفا بعد از پیشنهاد خودتون بین مدل های زیر هم بگید کدوم بهتره و چرا؟
Canon G12 یا 15
Canon sx 260
canon s 100
من از s100 خوشم میاد اما به نظر زوم بالایی نداره.
ممنونم
سلام دوستان یه راهنمایی
یکی از اقوام میخواد دوربین کامپکت بگیره و نظرش فقط و فط از مدل های سامسونگ هست
تا 500 هزار تومن چه پیشنهادهای هست؟؟؟
بين دوربين هاي sx40 hs و sx50 hs كانن كدومشون از نظر كارايي و "كيفيت خروجي" بهتر هستن؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيدو اگه تاپيك مقايسه اي براي اين دوتا هست لينكش رو بزاريد واسم.
مرسي
با سلام به همه دوستان
یه سوال دارم که جوابش برام بسیار مهمه اونم اینه که با بودجه حداکثر 600000 تومان چه دوربینی بهتره بخرم؟ کاربریش هم خانگی هست و چیزی که در درجه اول اولویت و اهمیته کیفیت عکس هست. خودم بعد از مدتی تحقیق به canon sx220 hs رسیدم و البته فروشنده بهم canon ixus 240 hs رو پیشنهاد داد و گفت از sx220 بهتره. حالا واقعا نمی دونم چکار کنم. لطفا دوستانی که واردن راهنماییم کنند و اگه مدل دیگه ای مد نظرشونه که توی این رنج قیمت و یا پایین تر کیفیت عکس بهتری داره بهم معرفی کنند. اگر مدل دیگه ای با قیمت پایین تر اما با همین کیفیت یا بهتر سراغ دارید که کلی دعاتون می کنم![]()
شما بهتره بريد تو کار SX40 یا حتی SX50 براي پس زمينه مات، البته کيفيت عکس و کلا دوربين هاي سري G و S خيلي بهتر هستند
سلام
من فقط و فقط توصيه ميکنم سامسونگ نه :دي
سلام
بدون شک sx50 بهتر از sx40 هست ،ورژن جدیده و بروز رسانی شده
و با توجه به اختلاف کم قیمت خرید 50 منطقی تره
40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50
البته تاپیک نیست اما چیز های خوبی نوشته
سلام
بله 240 ورژن بروز شده 220 هست و پیشرفت خوبی هم داشته
متاسفانه گزینه ها زیادی نیست البته 240 دوربین بسیار خوبی هست که همه کارتون رو انجام میده
دوستان که قصد خرید دارند گارانتی اصلا اهمیت نداره ، اگه بیمه کنید بهتره
Last edited by ELSIN; 15-01-2013 at 22:17.
واقعا خیلی عجیبه نمیدونم چرا کسی نه این دوربینو معرفی میکنه و ازش حرفی میزنه.......منم که راهنمایی نکردید...
Fujifilm FinePix Z900EXRمشخصات کلی:دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 135 گرم و با باتری و کارت حافظه 151 گرممشخصات حسگر و تصویر:حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2 اینچفیلم:ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیهلنز:28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداریعکسبرداری:سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و (6400 در حالت تقویت شده) - فلاش داخلی با برد 3 متر - تکنولوژی تشخیص چهرهصفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی 3.5 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live Viewسایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه (SD / SDHC / SDXC (UHS-I - باتری یون لیتیوم استاندارد قیمت هم مفت .......................400 تومن (البته تو این گرونی مفده ها)
ممنونم از راهنمايي تون. يه سوال ديگه:
- با اين هزينه ميشه يه دوربينslr درحد مبتدي پيدا كرد؟ اگه ميشه لطفا مدلش رو واسم بنويسيد.![]()
سلام
از راهنماییتون بسیار ممنونم . یعنی نظر شما اینه که canon ixus 240 hs از canon sx 220 hs بهتره ؟ با وجود زوم اپتیک5x دوربین ixus240 و زوم اپتیک 16x دوربین sx220 hs????
من از کامنت های این سایت اینجوری حدس زدم که ممکنه ixus 240 hs زیاد چیز جالبی نباشه
جالبه که با اینکه ixus 240 hs محصول جدیدتری هست اما قیمتش توی این سایت 198.98 دلار هست اما قیمت sx220 hs توی این سایت 225.95 دلار هست!! آیا این دلیل بهتر بودنش نیست؟؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد آخه آماتور هستم و به خاطر بودجه ای که می خوان بهم بدن برام حیاتیه که بهترین دوربین رو انتخاب کنم.![]()
Last edited by ستاره آبی; 16-01-2013 at 11:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)