تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1406 از 3347 اولاول ... 40690613061356139614021403140414051406140714081409141014161456150619062406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,051 به 14,060 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناظر شبکه تهران
    26 سایت تا پوشش کامل تهران بزرگ فاصله داریم.
    یعنی با این 26 سایت کل دکل های تهران تجهیز میشن؟!
    پس با این تفاصیر نباید به پوشش کامل تهران زیاد امیدوار بود چون فرکانس 2100 (3G) پوششی کمتر از نصف فرکانس GSM داره. فرکانس 1800 (4G) هم نصف فرکانس GSM پوشش داره.
    نتیجه: در داخل ساختمانها باید شاهد ادامه پوشش ضعیف و مصرف باطری بالا و در فضای باز هم شاهد تغییر مکرر بین نسل 2 و 3 4 در گوشی باشیم.

2. 3 کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    آقا راضا داری شوخی میکنی؟ همراه اول کجا سنگ تموم گذاشته تو تبریز !!
    منقطه آخر عباسی از توانیر تا فهمیده داره با BTS گلپارک تغدیه میشه که آنتن دهی تو این مناطق بده !!( یا انتن نداره ) تو رشدیه و ولی امر آنتن دهی بده !!!
    میدان ستارخان آنتن بده
    سرعتش درسته 300-400 تاس ولی پینگش ابر افتزاحه !! چیه پینگ 300 !!
    ایرانسل کجا و همراه اول کجا !!
    در ضمن ورودی غرب تبریز تا نزدیکی های تراکتور سازی اصلا پوشش نسل 3 نداره !!!
    تو منطقه چایکنار نزدیک آبرسان و مجتع جواهر یه دونه BTS هست تا اون ور نزدیک بیمه یکی دیگه !!(مدرسه شاه حسین ولی ) حدا فاصل اینها آنتن خیلی بده !!
    سلام، اگه یادت باشه من یه مدت تبریز بودم، تو فرومش پست میزاشتم، دوست عزیز اوضاع تبریز در مقابل بقیه شهرا عالیه، کل چه از نظر adsl چه همراه! شاید باورت نشه، من که اطراف جمهوری تهران، با یک خط به 3g وصل میشم، دوستمون، همین آقا رضا، تو آذر گفتن تا 2-3 هفته دیگه پوشش داخلی هم درست میشه که تا خرداد امسال نشده! یا مثلا کرمانشاه، اطراف دانشگاه آزاد، من حتی پوشش داخلی 2 جی همراه اول ندارم! البته ایرانسل 2 جی داره ولی 3 جی باز کنار پنجره ای! خلاصه بهت بگم، اوضاع تبریز عالیه هرچند مردمش همیشه معترض، اما الان خودت با بقیه شهرا مقایسه کن

4. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام، اگه یادت باشه من یه مدت تبریز بودم، تو فرومش پست میزاشتم، دوست عزیز اوضاع تبریز در مقابل بقیه شهرا عالیه، کل چه از نظر adsl چه همراه! شاید باورت نشه، من که اطراف جمهوری تهران، با یک خط به 3g وصل میشم، دوستمون، همین آقا رضا، تو آذر گفتن تا 2-3 هفته دیگه پوشش داخلی هم درست میشه که تا خرداد امسال نشده! یا مثلا کرمانشاه، اطراف دانشگاه آزاد، من حتی پوشش داخلی 2 جی همراه اول ندارم! البته ایرانسل 2 جی داره ولی 3 جی باز کنار پنجره ای! خلاصه بهت بگم، اوضاع تبریز عالیه هرچند مردمش همیشه معترض، اما الان خودت با بقیه شهرا مقایسه کن
    بعله !! شما همیشه در ذهن و خاطر ما هستید

خوب عزیز من اگر وضعیت خوب باشه مرض نداریم که اعتراض کنیم !! بده که میگیم بده
    الان ایرانسل و رایتل خیلی بهتر از تنهای اوله !! بیخودی که نمیشه گفت این خوبه یا بده !!
    همین الانش خونه ما تنهای اول نسل 3 پوشش نداره !! رایتل آنتن -90 میده و ایرانسل -60
    خوب بیام الکی بگم تنهای اول عالیه
    خوب تبریز رو با بقیه کلانشهر ها مقایسه کن !! بعد ببین خوبه یا نه

6. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

اقا رضا تورو قرآن این قضیه 4g خرمشهرو پیگیری کن.
    تو کل شهر انتن میده ولی فقط تودو تا کوچه میشه بهش وصل شد

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

8. این کاربر از alish78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام آقا رضا
    چه خبر از پوشش 4G در شیراز؟
    یک ماه پیش گفتید سایت چهارراه ملاصدرا مشکل لینک دهی داره و مجبورا از سایت دورتر ماکرو نصب کنن ولی متاسفانه هنوز هیچ کاری نکردن
    آقا رضا توی خونه 2G ایرانسل 60- انتن دهی داره و این یعنی دکل نزدیک خونمون هس دقیقا کوچه 37 قصردشت که دو کوچه با چهارراه ملاصدرا فاصله داره ولی متاسفانه پوشش نسل سوم و چهارم افتضاح هست اینجا و مطمنم از دکل دورتر 3g و 4G میگیرم چون هر دو یه انتن داخل خونه میدن اونم لب پنجره و بیای داخلتر قطع میشه.
    آقا رضا تو رو خدا این چهارراه ملاصدرا که مرکز شهر و بالاشهر شیراز هست رو پیگیری کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بعله !! شما همیشه در ذهن و خاطر ما هستید خوب عزیز من اگر وضعیت خوب باشه مرض نداریم که اعتراض کنیم !! بده که میگیم بده الان ایرانسل و رایتل خیلی بهتر از تنهای اوله !! بیخودی که نمیشه گفت این خوبه یا بده !!همین الانش خونه ما تنهای اول نسل 3 پوشش نداره !! رایتل آنتن -90 میده و ایرانسل -60خوب بیام الکی بگم تنهای اول عالیه خوب تبریز رو با بقیه کلانشهر ها مقایسه کن !! بعد ببین خوبه یا نه
    حدس یزنم رشتت به این موضوع مربوطه که اینقدر لا علاقه پیگیری میکنی، درسته وضعیت جالبی نیست، الان من خودم از هر دو اپراتور ایرانسل و همراه اول رو یه گوشی استفاده میکنم آنتن دهی 2 جی همراه اول راضی کننده نیست چه برسه به 3 جی! گوشیمم هر دو سیم کارت gsm only تنظیم شده، اما پارسال یکی دو ماه اینترنت گوشی استفاده میکردم، شاید باورت نشه یه بار کل شمال به جنوب کرمانشاه رو گشتم که یه نقطه درست حسابی پیدا کنم که سرعت همراه اول خوب باشه اما سرعت بالای 40 پیدا نشد! اگثر نقاط هم کلا 0 بود! در مورد وضعیت کلانشهر صحبت کردی، کرمانشاهم کلانشهر ه، وضعیت ایرانسل خوبه اما همراه اول کلا افتضاحه! رایتل نداشتم که بخوام توضیحی بدم. پ.ن : دوستان من از هر مرور گر گوشیی که استفاده میکنم با این فرووم مشکل داره، فقط uc ورژن قدیمی کار میکنه که نه میشه برگردی عقب ویرایش کنی نه تایپ خودتو میبینی، اگه مرورگر بدون مشکی رو میشناسید لطفا معرفی کنید!

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

لطفا شرایط تعویض سیم معمولی با 4 جی رو اعلام کنید! هنوز رایگانه!؟ کارت ملی صاحب سیم رو ببرم، عوض میکنن؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام آقا رضا خسته نباشید.میخواستم ببینم همراه اول تو رشت نسل چهارمش راه افتاده یا نه.رایتل نمیخواد نسل چهار ارایه بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا رضا چرا همراه اول واسه هر سکتور یک rru نصب کرده.واسه ایرانسل پشت هر 3 تا هست
    آقا رضا لطفا جواب منو میدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقا رضا
    میخواستم بپرسم که در حال حاضر 3G برای هر سه اوپراتور ایرانسل و همراه اول و رایتل روی چه فرکانسی هست؟
    طبق مطالبی که اینجا خوندم،گویا هر سه اوپراتور روی 2100 هستن ولی من با یکی از پیمانکاران که در حال نصب دکل رایتل بودن سوال کردم گفتن که 3G رایتل هم روی 900 هست و هم روی 2100.میشه توضیح بدید که قضیه چیه؟؟
    آیا اوپراتورهای دیگه هم مثل رایتل روی 900 هم 3G دارن یا فقط روی 2100 هستن؟
    برای 4G دقیقا چه فرکانسهایی دارن هر سه اوپراتور؟
    ممنون میشم اگر در این مورد توضیح بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •