صبانت هم خوبه منطقتون سرویس نمیده ؟!
صبانت هم خوبه منطقتون سرویس نمیده ؟!
342 هزار برای یه سال پول بدم؟!مگه دیوونه شدم؟من همین 30 گیگ رو نمی دونم چکار کنم تو میگی هر ماه 50 گیگ فشفشه بگیر؟همین عصر؟پول این دو ماه چی میشه؟اگه کامل می گیرن تا آخر ماه صبر می کنم.بعد که درخواست تخلیه دادم برم سایت های وب برای طوفان استعلام کنم؟کد معرف چیه؟اگه بزنم جایزه داره برام؟
چه سرویسی می گیری؟
سرعتش که خوبه.پینگ رو با run سیستمت بگیری بهتره فکر کنم
اولی از خارج کشور پینگ گرفته دومی داخل کشور
- - - Updated - - -
نه............................
خیر .![]()
با من بودی در مورد سرعت؟؟ اگه با منی که قبلا گفتم تو صفحات قبل . 16 مگ های وب . کم تر یک هفته هست گرفتم .
خب با این حساب که دیگه تایم رایگان نداریم ، من بیچاره میشم که ! یه عالمه پول حجم باس بدم ؟ :|
فرق سرویس حجمیش با غیر حجمیش چیه؟
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 133ms, Maximum = 143ms, Average = 137ms
سرویس طوفان فقط 12 ماهه هست ماهی 22 هزار در میاد یعنی کل سال 260 270 تومن
اگه پول رو قبض میاد و شما از طرح مودم رایگان مخابرات اسفتاده نکرده باشید دیگه 2 ماه بعد اصولا نباید پولی روی قبض بیاد
کد معرف برای اون کسی که معرفیت کرده خوبه و بهش پول میدن
بعد از تخلیه شماه رو استعلام کن بعدش ثبت نام و باقی موارد
در ضمن اگه شما سرویس تند باد 12 گیگ + فشفشه 50 گیگ بخرید بهتره یه حساب سر انگشتی :
بسته تند باد 12 هزار تومن + فشفشه 20 گیگ 30 روز
11 تا فشفشه 50 گیگ روی هم میشه 350 هزار ماهی میشه 30 31 هزار ( با مالیات و .... )
20 گیگ حجم بیشتر فقط 10 هزار تومن بنظرم ارزشش رو داره
در ضمن اگه بسته طوفان بخرید در صورتی که 6 ماه دیگه بخواید تخلیه کنید کلی ضرر می کنید ولی تند باد کلا 12 هزار خریدید و دیگه ضرری نمی کنید
نه من چند روز پیش زنگ زدم گفتن شبانه دیگه نداریم و چیزی هم در مورد این که بعدا دوباره اضافه میشه نگفت
چندتا کار میتونی بکنی که در همه موارد باید تخلیه کنی
1. شاتل بگیری شاتل لند استفاده کنی
2.صبحانت صبانت رو بخری
3.سرویس جدید پارس رو بخری که گرونه و 3 ساعت شبانه داره البته در مورد سرعت و محدود کردن اطلاعی در دسترس نیست![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)