تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1406 از 1805 اولاول ... 406906130613561396140214031404140514061407140814091410141614561506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,051 به 14,060 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این طرح های پاییزیش کسی گرفته؟چون الان 2مگا رو با 5 گیگ میده 17500 که با مخلفاتش میشه 20 تومان که شبانه رایگان هم داره
    اگر کسی گرفته که به منم راهنمایی کنه چون محدود منم داره فن اوا تموم میشه با 41 تومان اصلا صرف نداره اونجا وایسم
    من سه روزه گرفتم(2 MB پهنای باند .3 GB حجم ماهیانه . یکساله 180 تومن + مودم ) . شب اول از 1 تا 7 تقریبا 4.5 G دانلود شد ! اما چه فایده الان دوشبه شبی 1 G بیشتر نمیگیره اگه بخواد اینطور باشه که افتضاحه . اینم بگم الان که محدودیت حجمی داره دارم با سرعت 380 KB از سافت 98 که سرورش داخل ایرانه دانلود میکنم اما خب شبا ساعت 1 به بعد فکر کنم یکی رو گداشتن پای سیستم سرعت هارو یک سوم میکنه . ضریب اشتراک طبق حرف خودشون 1 به 8 . شبا میشه 1 به 50 . مادر مملکت
    Last edited by ™...; 13-11-2014 at 13:26.

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

گول شبانه مخابراتو نخورید اولین قدم کیفیت اینترنت و پشتیبانی است . الویتهای بعدی شبانه یا هر چیز رایگان دیگست...

اینم از سرعت شاتل که دارم گور بابای مخابرات
    سلام میشه یک تست خارجی هم بگیرید ؟
    ممنون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این طرح های پاییزیش کسی گرفته؟چون الان 2مگا رو با 5 گیگ میده 17500 که با مخلفاتش میشه 20 تومان که شبانه رایگان هم داره
    اگر کسی گرفته که به منم راهنمایی کنه چون محدود منم داره فن اوا تموم میشه با 41 تومان اصلا صرف نداره اونجا وایسم
    همین دیگه منم الان دو شبه گرفتم شب اول خوب بود و 3.5 گیگ گرفت اما دیشب 300 مگ توی IDM گرفت ولی توی ریز کارکرد زده 800 مگ .

نمیدونم چرا واسه من اینطوری زده . از ساعت 1 تا 2.5 همش 300 مگ گرفت که توی IDM هم همون مقدار دانلود شده . ولی بعد dc شده و تا ساعت 7 صبح 500 مگ گرفته . توی IDM فقط 4 تا فایل 100 مگی دانلود شده که چهارمی فقط 10% رفته و بقیه فایلها اصلا دانلود نشدن . اون 500 مگ از کجا تا صبح دانلود شده من نمیدونم . هر چند قبلا هم این سامانه اعتبار درست حسابی نداشت و اشتب زیاد میزد .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    باو زیاد سخت نگیرید...بره ما 20 روز خوبه 10 روز اذیت میکنه...
    از سایت داخلی لینک بزارین برا دان شبانه...
    ........................................
    تجربه ثابت کرده هرکسی اینجا اعلام رضایت کرده فرداش پشیمون شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من طرح دو مگ دارم با سرور خارجی سرعتم رو ببینین چقدر عالیه ،مخابرات خراسان رضوی نوش جونت تا وقتی ما باج میدیم تو هم تا میتونی بچاپ
    Last edited by arian007; 13-11-2014 at 22:06.

8. این کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

داداش شما یه سرویس idownload بخر تا سرعت لینک خارجیت عالی شه
    ماهی 20 تومان واسه اینترنت زغالی ...
    ماهی چند تومان هم واسه وی P ان .
    ماهی هم چندین تومان واسه اکانت idownload
    ماهی هم چندین هزار تومان بابت اکانت های پریمیوم سایت های لیچ
    و ...
    به نظرم آخر برج چیزی واسم نمونه ...
    بازم خدا رو شکـــرت

داداش برای ما هم همیجوریه سایتای خارجی اصلا باز نمیشه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    بله در جریان هستم ... چه فیبر چه کابل مسی ها همه و همه کلا سرور های خارجی به فنا رفتن ...
    مطمئن هم هستم که از طرف خود مخابرات داریم به شدت محدود میشیم .

مگه بای وب شبانه نداش؟
    چرا داشت ...
    سرویس 1 مگ از ساعت 4 تا 7 صبح شبانه داشت .
    که بنده خام شدم و گفتم بدرد نمیخوره اون بازه زمانی .
    در صورتی که در همون 3 ساعت اگر میذاشتم دانلود با اون سرعت 450 کیلوبایت به راحتی تا 4 گیگ رو میتونستم دانلود کنم .

نمیدونم دیشب چش بود . من الان تازه دو شبه که تازه برگشتم به مخابرات . لااقل میذاشتن از راه برسیم بعد اذیتهاشون رو شروع کنن .
    سه ماه طعم اینترنت نامحدود رو چشیدم و فقط به خاطر قیمت دوباره برگشتم مخابرات وگرنه فن اوا واقعا کیفیت سرویسهاش خوبه و لاقل اذیت نمیکنه .
    من هم اولش میخوستم از فن آوا بگیرم . متاسفانه در لحظه آخر که میخواستم پول رو واریز کنم , بنا به دلایلی منصرف شدم .

در کل اینکه کاملا اشتباه کردم از اینکه با اینکه کابل مسی هستم و دوباره اومدم زیر سایه مخابرات .
    شرکت های خصوصی اگر هم شبانه رایگان نداشته باشند ولی بازم شرایط عالی دارن.
    مثلا همون های وب . یک سرویس به نام فشفشه داشت که 15 گیگ با 3 روز فکر کنم رو میداد به 9 هزار تومان .اصلا با لبات بازی میکرد .

10. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من سه روزه گرفتم(2 MB پهنای باند .3 GB حجم ماهیانه . یکساله 180 تومن + مودم ) . شب اول از 1 تا 7 تقریبا 4.5 G دانلود شد ! اما چه فایده الان دوشبه شبی 1 G بیشتر نمیگیره اگه بخواد اینطور باشه که افتضاحه . اینم بگم الان که محدودیت حجمی داره دارم با سرعت 380 KB از سافت 98 که سرورش داخل ایرانه دانلود میکنم اما خب شبا ساعت 1 به بعد فکر کنم یکی رو گداشتن پای سیستم سرعت هارو یک سوم میکنه . ضریب اشتراک طبق حرف خودشون 1 به 8 . شبا میشه 1 به 50 . مادر مملکت
    بلانصبت دوستان , چیزی هم که زیاده توی مملکت ما همون بیکارها هستن .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان سایت لیچر داخلی خوبی هست که بشه با خرید اکانت پرمیوم ، فایلهای مثلا رود فایل یا مدیافایر رو توش لیچ کرد و محدودیت نباشه ؟ این اکسپرس لیچ هم که الان عوض شده خوبه اما ایا لیچر هم هست یا فقط ریموت اپلود داره ؟

چون من خیلی از مدیا فایر و رودفایل دانلود میکنم . خوبی نامحدود به همین بود محدودیت سرعت داشتی اما محدودیت حجم و زمان نداشتی واسه دانلود . که دقیقا مشکل ما ها هم همینه الان . یعنی ساعت رایگان چه خود ISP ها و چه خود اپلودسنترها محدود میکنن سرعت رو . حداقل واسه کاربرای غیر پرمیوم . قطعیهای پیاپی هم که روش بزار تا شب نشه از سایتهایی مثل مدیافایر یا رودفایل دانلود کنی .
    Last edited by Gregar; 14-11-2014 at 11:50.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان سایت لیچر داخلی خوبی هست که بشه با خرید اکانت پرمیوم ، فایلهای مثلا رود فایل یا مدیافایر رو توش لیچ کرد و محدودیت نباشه ؟ این اکسپرس لیچ هم که الان عوض شده خوبه اما ایا لیچر هم هست یا فقط ریموت اپلود داره ؟

چون من خیلی از مدیا فایر و رودفایل دانلود میکنم . خوبی نامحدود به همین بود محدودیت سرعت داشتی اما محدودیت حجم و زمان نداشتی واسه دانلود . که دقیقا مشکل ما ها هم همینه الان . یعنی ساعت رایگان چه خود ISP ها و چه خود اپلودسنترها محدود میکنن سرعت رو . حداقل واسه کاربرای غیر پرمیوم . قطعیهای پیاپی هم که روش بزار تا شب نشه از سایتهایی مثل مدیافایر یا رودفایل دانلود کنی .
    والا من که همون طرح 2 M جدید پاییزه رو دارم از filegir که یک لیچر هستش و ایرانیه شب اول با سرعت حدود 250 دانلود میکردم اما شبهای بعد شد 50 !!!!. همون شب اول خوب بود فقط سرعت !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام میشه یک تست خارجی هم بگیرید ؟
    ممنون
    سلام این هم تست سرور خارج

15. این کاربر از takdns بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •