سیصد مگ مونده بود دانلود تموم شه از ظهر گیر کرده بود الان ری استارت کردم حالا میخاد از اول دانلود کنه
نمیشه افلاین اپدیت کرد ؟؟
نمیشه هرسری ویندوز عوض کنیم اینقد اپدیت کنیم که .
سیصد مگ مونده بود دانلود تموم شه از ظهر گیر کرده بود الان ری استارت کردم حالا میخاد از اول دانلود کنه
نمیشه افلاین اپدیت کرد ؟؟
نمیشه هرسری ویندوز عوض کنیم اینقد اپدیت کنیم که .
بعد از هر بازی یک کپی از لیگ تو هارد اکسترنال بریز تا اگر ویندوز عوض کردی کپی رو بریزی تو هارد کامپیوتر تا در مورد اپدیت راحت شی
اپدیت سیصد مگی هم معمولا هر یک ماه یا دوماه میاد
ممنون خب پس اینجوری باشه باید اپدیت افلاینش باشه دیگه. پس چرا نیست ؟؟
بابا بازی رو تو درایو C میریزین بعد ویندوز بازی سرویس میشه ؟والا هر ماه یه ویندوز میزنم بازی تکون نمیخوره نمیدونم شما چیکار میکنید
![]()
خب منکه هنوز نریختم بازیو اصلا ، تازشم تو درایو دی ریختم
خب نمیشه فایلای اپدیتونو یه جا اپلود کنید من دانلود کنم ؟؟؟
الان سه روزه میخام اپدیت کنم همش گیر میکنه . اون اپدیت 4گیگ هم گرفتم گپی کردم ولی باز اپدیت میخاد
Last edited by roya.rashidi; 20-09-2014 at 06:10.
واقعا اینی که میگن خانواده خیلی مهمه واسه رسیدن به موفقیت راسته الان این مادر Faker هست اونم برادرشه رو پاش
بنده خدا چنان غرق شده تو League of Legends که اگه بچشو وردارن برن نمیفهمه قشنگ نگاه کنید Faker رو میبینید که داره از مامانش بازی یاد میگیره
![]()
Last edited by GL & HF; 20-09-2014 at 06:17.
بازی که کلا نصبی نیست یعنی با COpy paste هم میشه اجراش کرد اما تو ساپورته بازی نوشته بود نسخه نصبی خیلی بهتره بعد من نیدونم شما فایل هایه 4 گیگ رو کجا ریختین ( منظورم همون پوشه مخصوص هست Rads) بعد.... کلا حجمه پوشه بازی چقدره ؟
اره همون پوشه رادس بود چهار گیگ . الانم کل حجمه فلدرم 6.54 .
مشکلم فقط با این اپدیتس . شبا خوبه ، قشنگ با اخرین سرعت اپدیت میشه ولی صبح که میشه خیلی کند میشه ظهرم کلا وای میسه دیگه . اگه یه ذره یه ذره هم دانلود میکرد باز خوب بود .
ببین رو لانچر سرور رو تغیر بده گذاشتی رو Euw فک کنم واسه همینه این سرور euw یکم شلوغه واسه همین کند میشه Eu nordic & east رو امتحان کن البته نه واسه بازی کردن چون پره تروله(شوخی)
اره خیلی بهتر شد ممنون
تروله چیه ؟؟
وسط اپدیت سرور رو تغییر بدم میشه ؟؟ مثلا گیر کرد عوضش کنم .
چه عکسه باحالیه
![]()
Last edited by roya.rashidi; 20-09-2014 at 06:46.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)