تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1406 از 1783 اولاول ... 406906130613561396140214031404140514061407140814091410141614561506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,051 به 14,060 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری است
    اتفاقا مال صبانت هست شما دیگه شوت ترین نمایندگی هستید که حتی این رو هم نمی دونید!!! صبانت توی بعضی از ساعات روز آیپی می ده که با 155 شروغ می شه در بقیه ساعات آیپی با 188 شروع می شه البته دلم می خواد تبلیغ منفی کنم تا چشم تو یکی در بیاد

2. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟

شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟

من از اصفم

4. 2 کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لطفا از بحث خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .
    مدیر عزیز می شه لطفا مرز مسائل حاشیه ای رو مشخص کنید؟ یک نمایندگی از صبانت اومده با کمال پررویی می گه چرا از شرکت تشکر نمی کنید که دانلود شبانه شده زیر خط فقر!! بعد هم می گه تبلیغ منفی نکنید اصلا نیازی به تبلیغ منفی نیست دانلود شبانه الان خودش تبلیغه

6. 10 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟

شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟

من از اصفم
    سراسریه واسه همه شرکتاس. باز انگار دارن کرم میریزن

8. 7 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از حاظرین تاپیک دعوت میشود اسپید تست های خودشون رو در زمان محدودیت در این تاپیک به اشتراک بذارند
    و در اخر کمترین سرعت دانلود به عنوان امضا انتخاب کنیم
    هرچی شرکت کننده بیشتر باشه بیشتر خوش خواهد گذشت
    شب میزارم حتما میزارم البته نمیدونم چرا پیشنهاد من استقبال نشد ازش
    یه خورده بچه ها پخش هستن و هرکسی یه سازی میزنه
    بچه ها لطفا شرکت کنید یه خورده متحد باشید نگید خوب من حالشو ندارم بقیه هم همینو میگن میشه از هم گسیختگی و پر رویی گدا گستر صبا البته کم کم میشه ثبا با هم نیستیم برای همین هر کسی هر قری میخواهد سرمون میاد

10. 6 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ببین دوست عزیز من الان دو روزه که اومدم فن آوا 512 نا محدود گرفتم بدون قر و فر راحت روزی 4 گیگ میگیرم. 6 سال صبانتی بودم ولی تا حالا اینطور ندیده بودم صبانت توهین به کاربرا بکنه.(هر سرعتی باشی محدود شی به 128)
    حالا شما میشه بفرمائید ادامه این وضع صبانت چه جذابیتی داره دوباره بیام سمتش؟

اگر صبانت دوباره مثل سابق سرویس داد (منظورم این اخیرا نیست که شبی 20 گیگ میداد؛ بلکه همون حد تعادله که همیشه داشت) شما مطمئن باش دوباره مثل سابق میشه که پورت کم بیارید.ولی با این روند فعلی باید به فکر رد کردن پورتهاتون باشید
    شما مشهد هستی برادر ؟
    از کجا رفتی سرویس گرفتی ؟ چقدر طول کشید وصل شد ؟ چه مقدار هزینه دادی و سرعت دانلودت چطوری است ؟
    من کارم با نت هست یک دقیقه قطع باشه کلی ضرر میکنم چقدر طول کشید وصل شد ؟
    ===
    دوستان بنده بارها با فراز و نشیب های این شرکت همراه بودم پول اضافی حتی دادم ولی این دفعه بعد این همه سال چیزی نزدیک به 8 سال کم نیست دیگه جاضر نیستم حتی یک دقیقه تحملشون کنم
    هرکس هر سرویس دهنده دیگری مد نظر داره که به صرفه باشه و توی مشهد باشه به من بگه
    هم کیفیت پشتیبانی و سرعت رانژه کردن خط است چون همونطور که گفتم این فاکتورها بی نهایت برام مهم است نظیر هر شخص دیگری

12. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما مشهد هستی برادر ؟
    از کجا رفتی سرویس گرفتی ؟ چقدر طول کشید وصل شد ؟ چه مقدار هزینه دادی و سرعت دانلودت چطوری است ؟
    من کارم با نت هست یک دقیقه قطع باشه کلی ضرر میکنم چقدر طول کشید وصل شد ؟
    ===
    دوستان بنده بارها با فراز و نشیب های این شرکت همراه بودم پول اضافی حتی دادم ولی این دفعه بعد این همه سال چیزی نزدیک به 8 سال کم نیست دیگه جاضر نیستم حتی یک دقیقه تحملشون کنم
    هرکس هر سرویس دهنده دیگری مد نظر داره که به صرفه باشه و توی مشهد باشه به من بگه
    هم کیفیت پشتیبانی و سرعت رانژه کردن خط است چون همونطور که گفتم این فاکتورها بی نهایت برام مهم است نظیر هر شخص دیگری
    وصل شدن به مکز مخاابراتی ربط داره
    مرکز انقلاب مشهد حداقل 5 روز کاری طول میکشه
    پارس دارم راضیم اکثرا حول حوش سرعت اسمی برام
    امروز ولی از صبح خراب شده به زحمت یه 250 میرسه

فن اوا
    های وب
    پارس
    مخابرات
    این چهارتا در نظر داشته باش

14. 4 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

وصل شدن به مکز مخاابراتی ربط داره
    مرکز انقلاب مشهد حداقل 5 روز کاری طول میکشه
    پارس دارم راضیم اکثرا حول حوش سرعت اسمی برام
    امروز ولی از صبح خراب شده به زحمت یه 250 میرسه

فن اوا
    های وب
    پارس
    مخابرات
    این چهارتا در نظر داشته باش
    شما البته فکر کنم زیاد هزینه میکنی درسته ؟
    من فکر نکنم به اندازه شما بتونم هزینه کنم شما چقدر هزینه میدی سرعت شبانه و همچنین سرویست چه سرویسی است ؟

16. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما البته فکر کنم زیاد هزینه میکنی درسته ؟
    من فکر نکنم به اندازه شما بتونم هزینه کنم شما چقدر هزینه میدی سرعت شبانه و همچنین سرویست چه سرویسی است ؟
    نه اتفاقا
    خیلی وبگردی دارم که هزینه بر باید ترک کنم!
    از جشنواره پارس گرفتم دو ماه 6 گیگ 20 هزار تومن

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان هر کجا برید باز هم برمیگردید صبانت مطمئن باشید
    خیلی پررویی خیلی اصلا حالا که این طور شده هرجوری که از دستم بربیاد علیه شما تبلیغ میکنم دیگه هم نمیخواهم این جا ببینمت تو این انجمن دیگه نیا

به اون شرکت گدا تونم بگو به تک تک کار منداش بگو دفه بعد من زنگ زدم یا رفتم شرکت کسی اون جا خواست اذیت کنه مسخره کرد خندید نیشش شل بود یا بد حرف زد کارشو درست انجام نداد خلاصه بگم هر گونه پررویی کرد یا کاری کرد که من خوشم نیومد بدونه خودم بد جور از خجالتش در میام کاری میکنم که روش نشه دیگه پاشو تو شرکت بزاره من هیچی نمی گم هیچی نمیگم هیچ کاری نمیکنم به روی خودم نمیارم ولی یهو با کوچکترین عملی همچین داد رو میکشم سر طرف و کارای دیگه که پشت سرش انجام میدم که جاش نیست بگم چون تحدید حساب میشه و دوباره بن میشم رو انجام میدم تو یک هفته گذشته اینقدر ناراحت بودم که دلم میخواست کسایی که این قانون رو گذاشتن ریش ریش کنم
    به اون منشیه که تو شرکت جلوی خودم و جلوی دوتا دوستاش که بغل دستش بودن هم بگو دفه بعد حواسشو جمع کنه جمع اوری نزدیکه دلم میخواهد پاشو از گلیمش دراز تر کنه عمدا میرم سراغ همون شخص دلم میخواهد دفه بعد مسخره کنه یا دستم بندازه یا یه کاری بکنه که خوشم نیاد از خجالتش در میام
    امید وارم این پست باعث نشه که بن بشم همون طوری که هرکیو ریپورت کردیم هیچ برخوردی باهاش نشد البته بماند که طرف دختر بود و نازش میچربید .......... و تونست مارو بن کنه و پست های چرتو پرتش پاک نشد و هیچ اتفاقی براش نیوفتاد و فقط ما......

19. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •