اتفاقا مال صبانت هست شما دیگه شوت ترین نمایندگی هستید که حتی این رو هم نمی دونید!!! صبانت توی بعضی از ساعات روز آیپی می ده که با 155 شروغ می شه در بقیه ساعات آیپی با 188 شروع می شه البته دلم می خواد تبلیغ منفی کنم تا چشم تو یکی در بیاد![]()
اتفاقا مال صبانت هست شما دیگه شوت ترین نمایندگی هستید که حتی این رو هم نمی دونید!!! صبانت توی بعضی از ساعات روز آیپی می ده که با 155 شروغ می شه در بقیه ساعات آیپی با 188 شروع می شه البته دلم می خواد تبلیغ منفی کنم تا چشم تو یکی در بیاد![]()
سلام دوستان
اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟
شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟
من از اصفم
مدیر عزیز می شه لطفا مرز مسائل حاشیه ای رو مشخص کنید؟ یک نمایندگی از صبانت اومده با کمال پررویی می گه چرا از شرکت تشکر نمی کنید که دانلود شبانه شده زیر خط فقر!! بعد هم می گه تبلیغ منفی نکنید اصلا نیازی به تبلیغ منفی نیست دانلود شبانه الان خودش تبلیغه![]()
سراسریه واسه همه شرکتاس. باز انگار دارن کرم میریزن
شب میزارم حتما میزارم البته نمیدونم چرا پیشنهاد من استقبال نشد ازش
یه خورده بچه ها پخش هستن و هرکسی یه سازی میزنه
بچه ها لطفا شرکت کنید یه خورده متحد باشید نگید خوب من حالشو ندارم بقیه هم همینو میگن میشه از هم گسیختگی و پر رویی گدا گستر صبا البته کم کم میشه ثبا با هم نیستیم برای همین هر کسی هر قری میخواهد سرمون میاد
شما مشهد هستی برادر ؟
از کجا رفتی سرویس گرفتی ؟ چقدر طول کشید وصل شد ؟ چه مقدار هزینه دادی و سرعت دانلودت چطوری است ؟
من کارم با نت هست یک دقیقه قطع باشه کلی ضرر میکنم چقدر طول کشید وصل شد ؟
===
دوستان بنده بارها با فراز و نشیب های این شرکت همراه بودم پول اضافی حتی دادم ولی این دفعه بعد این همه سال چیزی نزدیک به 8 سال کم نیست دیگه جاضر نیستم حتی یک دقیقه تحملشون کنم
هرکس هر سرویس دهنده دیگری مد نظر داره که به صرفه باشه و توی مشهد باشه به من بگه
هم کیفیت پشتیبانی و سرعت رانژه کردن خط است چون همونطور که گفتم این فاکتورها بی نهایت برام مهم است نظیر هر شخص دیگری
وصل شدن به مکز مخاابراتی ربط داره
مرکز انقلاب مشهد حداقل 5 روز کاری طول میکشه
پارس دارم راضیم اکثرا حول حوش سرعت اسمی برام
امروز ولی از صبح خراب شده به زحمت یه 250 میرسه
فن اوا
های وب
پارس
مخابرات
این چهارتا در نظر داشته باش
شما البته فکر کنم زیاد هزینه میکنی درسته ؟
من فکر نکنم به اندازه شما بتونم هزینه کنم شما چقدر هزینه میدی سرعت شبانه و همچنین سرویست چه سرویسی است ؟
نه اتفاقا
خیلی وبگردی دارم که هزینه بر باید ترک کنم!
از جشنواره پارس گرفتم دو ماه 6 گیگ 20 هزار تومن
خیلی پررویی خیلی اصلا حالا که این طور شده هرجوری که از دستم بربیاد علیه شما تبلیغ میکنم دیگه هم نمیخواهم این جا ببینمت تو این انجمن دیگه نیا
به اون شرکت گدا تونم بگو به تک تک کار منداش بگو دفه بعد من زنگ زدم یا رفتم شرکت کسی اون جا خواست اذیت کنه مسخره کرد خندید نیشش شل بود یا بد حرف زد کارشو درست انجام نداد خلاصه بگم هر گونه پررویی کرد یا کاری کرد که من خوشم نیومد بدونه خودم بد جور از خجالتش در میام کاری میکنم که روش نشه دیگه پاشو تو شرکت بزاره من هیچی نمی گم هیچی نمیگم هیچ کاری نمیکنم به روی خودم نمیارم ولی یهو با کوچکترین عملی همچین داد رو میکشم سر طرف و کارای دیگه که پشت سرش انجام میدم که جاش نیست بگم چون تحدید حساب میشه و دوباره بن میشم رو انجام میدم تو یک هفته گذشته اینقدر ناراحت بودم که دلم میخواست کسایی که این قانون رو گذاشتن ریش ریش کنم
به اون منشیه که تو شرکت جلوی خودم و جلوی دوتا دوستاش که بغل دستش بودن هم بگو دفه بعد حواسشو جمع کنه جمع اوری نزدیکه دلم میخواهد پاشو از گلیمش دراز تر کنه عمدا میرم سراغ همون شخص دلم میخواهد دفه بعد مسخره کنه یا دستم بندازه یا یه کاری بکنه که خوشم نیاد از خجالتش در میام
امید وارم این پست باعث نشه که بن بشم همون طوری که هرکیو ریپورت کردیم هیچ برخوردی باهاش نشد البته بماند که طرف دختر بود و نازش میچربید .......... و تونست مارو بن کنه و پست های چرتو پرتش پاک نشد و هیچ اتفاقی براش نیوفتاد و فقط ما......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)