برنزی کلا در هیچ سرویسی خوب نیست و سرعت دانلود با سرعت اسمی فاصله تقریبا زیادی داره، در آسیاتک نامحدود ها فقط نقره ای و طلایی خوبه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برنزی کلا در هیچ سرویسی خوب نیست و سرعت دانلود با سرعت اسمی فاصله تقریبا زیادی داره، در آسیاتک نامحدود ها فقط نقره ای و طلایی خوبه.
نقره 1 مگابایت سرعت دانلودش چنده!
اصلا هیچی خوب نیست کیوان جونم .
فعلا از آسیاتک سرویس نامحدود نخرید که پشیمون می شوید . طرح های طلایی و نقره ای هم بعد از تمام شدن گیگ هدیه , سرعتش برمی گرده به برنزی . امروز تست کردم .
بیشتر بستگی به نفرات دیگری داره که با شما ضریب اشتراک شدند . اگر نفرات دیگر کمتر دانلود کنند , سرعت شما بیشتر می شه . چون ضریب اشتراک ها 8 هست , به 8 نفر همان سرویس تقسیم میشه .
بهتره سراغ صبانت برید و نامحدود بگیرید , البته قبلش با اپراتور شرکت صبانت و مخابرات صحبت کنید , سرعت نامحدود دستت میاد.
هنوز وصل نشده . تازه دیروز ثبت نام کردم . حتما هم میدونید که برادران گشاد مخابرات پنجشنبه و جمعه ها کار نمیکنن (!) پس احتمالا اوایل هفته ی بعد وصل میشه . اگر وصل شد حتما یک گزارش حسابی میدم
این پنجمین ISP هست که دارم تجربه می کنم و یک حسی بهم میگه اینم خوب از آب درنمیاد !![]()
به گفته اسیاتک پنجشنیه مخابرات تعطیله جمعه هم که دیگه بدتر!
پنجشنبه ها مخابرات باز هست و کار هم میکنه
شما باید پیگیر کارت در مخابرات باشی تا برات رانژه کنه اگه ول کنی پیگیری رو حتی تا اواسط هفته هم احتمالش زیاده که برات رانژه نکنن
پنجشنبه ها مخابرات تعطیل نیست برای امتحان فردا زنگ بزنگ مخابرات
آسیاتک برای این اینطور میگه که یه موقع رانژه نشده مشترکاش اعتراض نکنن
من خودم پنجشنبه رانژه کردم
پنجشنبه هفته گذشته اسیاتک هر چی زنگ می زد جواب ندادن! اینجا پنشنبه ها تعطیله برای ما!![]()
ولی برای استان ما پنجشنبه ها باز هستش و کار هم انجام میدن
256 نقره ای
به به الان این سرعته منه
این اینترنته؟
با تمام توان از آسیا تک فرار باید کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)