سلام دوستان عزیز
یه دوربین همه منظوره تا سقف 300 میخواستم
از لطفتون ممنونم![]()
سلام دوستان عزیز
یه دوربین همه منظوره تا سقف 300 میخواستم
از لطفتون ممنونم![]()
سلام .
واسه دوربین کنن پاور شات sx230hs مموری از چه برندی بگیرم ؟
آیا فوجی فیلم خوبه ؟
بعد به نظرتون یک 16 بگیرم یا 2 تا8؟ اگه یه وقت مموری سوخت همه اطلاعات از بین نره .
ممنونم![]()
دوستان canon sx260 هم همانند مدلsx230 با روشن شدن دوربین فلش آن بیرون می پرد ؟
سلام
جدیدا خعلی به عکاسی علاقه مند شدم
زیاد عکاسی نکردم یه دوربین دیجیتال سونی 10 مگاپیکسلی دارم ولی مخوام یکی از این حرفه ای ها بگیرم ک کلا عکاسی رو یاد بگیرم
بودجه ام حدود یک و نیم ه
مخوام ی چی بگیرم که حالا حالا ها باهاش کار کنم
ولی کلا سر درنمیارم
از دوستان اگه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام در حال حاضر بودجم به sx 500 میرسه اما می تونم کمی صبر کنم و بودجه ام را به دوربین sx40 برسونم. به نظر شما صبر کنم یا همین sx 500 جوابگوی کارام هست. عکاسی نیمه حرفه و تفریحی. پیشاپیش از همه دوستان که نظر میدن متشکرم
سلام
میخوام یه دوربین بگیرم که از همه لحاظ ساپورتم کنه و انتظاراتمو برآورده کنه
بین Nikon P510 و Canon sx40 hs گیر کردم و البته نیم نگاهی هم به SONY HX200v دارم
هرکدوم نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارن که البته قابلیت های دوربین برام در اولویت هستش و بعد از اون کیفیت عکس ها ( به خصوص در ایزوی بالا )
در حال حاضر یه SONY H50 دارم که 4 سال پیش گرفتم
ممنون میشم راهنماییم کنید و خواهشاً دور از تعصب نظر بدید
مرسی
چرا دوستان حرفه ای لطف خود را از این تاپیک دریغ کردند و جواب سوالها را نمی دهند ؟
سلام دوستان می خواهم یه دوربین برای کارای معولی (مثلا میرم مهمونی یا بیرون که میرم تو مصافرت و...)بگیرم ولی نمی دونم که پارا متر های مهم چیه به چه چیزایی بیشتر توجه کنم که بعد از انتخابم پشیمون نشم
چرا دوستان حرفه ای لطفشون از ما کم کردن؟رونق این محفل کم شده؟ خواهشان از دوستان یاری کنند.
شما چه مقدار بودجه برای اینکار در نظر گرفتید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)