آقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی هنوز قطع هست 3جی پس کی وصل میشه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
آقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی هنوز قطع هست 3جی پس کی وصل میشه؟
سلام
آقا راضا داری شوخی میکنی؟ همراه اول کجا سنگ تموم گذاشته تو تبریز !!
منقطه آخر عباسی از توانیر تا فهمیده داره با BTS گلپارک تغدیه میشه که آنتن دهی تو این مناطق بده !!( یا انتن نداره ) تو رشدیه و ولی امر آنتن دهی بده !!!
میدان ستارخان آنتن بده
سرعتش درسته 300-400 تاس ولی پینگش ابر افتزاحه !! چیه پینگ 300 !!
ایرانسل کجا و همراه اول کجا !!
در ضمن ورودی غرب تبریز تا نزدیکی های تراکتور سازی اصلا پوشش نسل 3 نداره !!!
تو منطقه چایکنار نزدیک آبرسان و مجتع جواهر یه دونه BTS هست تا اون ور نزدیک بیمه یکی دیگه !!(مدرسه شاه حسین ولی ) حدا فاصل اینها آنتن خیلی بده !!
Last edited by fanoostalaei; 11-06-2015 at 08:28.
سلام. سایت پارک اخر عباسی مشکل دارد . اگه این سایت ارتفاعش بالا برود و پنل عوض شود مشکل حل میشود. منطقه مورد نظر از اول دارای مشکل بود . سایت گلپارک و سایت اخر توانیر واقع در داخل مدرسه همان دکل 35 متری و سایت پاراک اخر عباسی پوشش در منطقه را توزیع میکند. سرعت را درست میفرمایید ولی پینگ هم مربوط به مهندسان شرکت است که اکثرا تجربه خوبی ندارند. تعداد سایتهای تبریز بیشترین سایت پس ار تهران و اصفهان است. ستارخان را هم گزارش میدهم.
فعلا زمان خواهد برد. مشکل سخت افزاری دارد. برد tre سوخته است.
سایت آخر توانیر تو مدرسه فرهنگ ( نمونه دخترانه )که تجهیز نشده !!! فقط نسل 2 رو دکل سوراه!! من تو این منطقه دکل نس3 همراه اول ندیم !! آخر توانیر داره با BTS ولی امر تغذیه میشه
مگر اینکه منظور شما از آخر توانیر مدرسه ( بعثت ) باشه !!
در مورد ارتفاع دکل هم گفتید اینو هم بگم !! تو فهمیده دکل رایتل هم بالای یه ساختمون 3 طبقه است که ارتفاع کمی داره و با وجود اینکه اون منطقه پر از آپارتمان های چند طبقه اس نمیدونم چرا ارتفاه دکل این همه کمه !! برا همین بیشتر از 100 متر برد داخلی نداره و تو اغلب خونه ها آنتن رایتل خیلی خیلی بده و باعث داغ کردن میشه !! ولی اون دکل ایرانسل آخر عباسی انقدر بلنده که از همه جا دیده میشه![]()
سایت مدرسه دخترانه تجهیز است و 3g ان فعال است. فقط rru برای نسل 4 ندارد. رایتل تصمیم دارد به زودی در همین منطقه سایت دیگه نصب کند. سایت دیگر رایتل اخر ولی امر داخل یه خونه خرابه است که پاسداران را پوشش میدهد.
اقا رضا از بروجرد چه خبر؟ ایرانسل چیکار کرد پس؟ کلا استان لرستان رو مثل اینکه فراموش کردن ...
حدودا چقد زمان میبره مشکل حل بشه؟
اقای rezarain88 سلام
در تهران ، انتهای خیابان وحدت اسلامی، مابین ایستگاه راه آهن و ایستگاه مترو شوش آنتن دهی 3g ایرانسل خوب نیست (داخل ساختمان 91dBm-). همراه اول هم وضعیت مشابه دارد
لطفا در صورت امکان پیگیری بفرمایید.
اقا رضا فردیس کرج به کجا رسیدش؟هم مشکل انتی دهی و هم 4g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)