تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1405 از 1849 اولاول ... 405905130513551395140114021403140414051406140714081409141514551505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داذم کمک
    من سه چهار ساله دارم از adsl مخابرات استفاده میکنم که الان دیگه واسم نمی صرفه/ماهی 6 گیگ هر قبضی هم 30 و خورده ای میدم و ماهی 3/4 گیگ هم جدا ترافیک می خرم
    الان میخوام طرح تندباد های وب که میگه 12تا30 گیگ میده /// میخواستم بدونم این طرح چطوریه؟ کسی امتحان کرده ؟ از نظر سرعت و ثبات؟ چون من مخابرات خدارو شکر حداقل قطعی نداشتم
    بعد دیدم تو سایتش نوشته بود کد فعال سازی و فشفشه و تنرینو و... /نکنه هر ماه باید برم کار به خصوصی بکنم تا حجم رو بهم بدن؟
    از طرفی هم خود مخابرات الان یه طرح یک ساله داره 144 گیگ با نمی دونم چند گیگ حجم اضافه و.. که واسم بسه 250 با مالیات 270 که اینم خوبه حساب کردم میشه ماهی 12 گی سرعتشم بالا

لطفا راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

لوووووووووووول

امروز فهمیدم های وب چه کلاه گشادی سرم گذاشته . با اون فشفشه هاش. خخخ .همین الان صبحی رفتم تو کار ضرب و تقسیم فهمیدم حسابی چپونده . ( نمی دونم چرا یه دفعه تو ذهنم اومد)

قبلا فشفشه 15 گیگ رو می خریدم 9000 تومان هر گیگی 600

الان مرتب دارم فشفشه 10 گیگ رو 7500 تومن می خرم. خخخخ یعنی 150 تومن گرون تر از قبل. خوب چپونده ها !!! تا همین الان اصلا متوجهش نبودم . دلم به سرعت بالا خوش بود

شاید برای مشترکای کم مصرف ارزون شده باشه ولی برای مشترکای پرمصرف خیلی گرون شده . تو تمام دنیا کسی که مشتری پر و پا قرص محصولات یه شرکتی هست واسش تخفیف های خیلی خوب می زارن بعد این جا همیشه خدا برعکس دنیاست

اینم از ارزون شدن اینترنت های وب .

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دوست عزیز تضمین سرعت ۱ مگابیت برابر با ۱۲۸ کیلوبایته و کمتر از اون رو می تونید شاکی بشید البته فقط از اینترانت داخل ایران وگرنه سرور خارجی مثل تلگرام، اینستا، بازی آنلاین، اپ استور، گوگل پل و کلا هر نوع تک کانکشن که ۲۰ - ۳۰ هست هر شب. افت سرعت های وب فراگیر بوده و ربطی به منطقه نداره اما قطعی کامل ربط به منطقه و شهر و ... داره. افت سرعت های وب در ساعات اوج مصرف یعنی اول شب (۱۸-۲۰) تا نیمه شب ساعت ۱ هست.

گفتم تا دو سه ماه قبل
    ممکن بود یکی دو روز حتی قطع بشه یا به مدت چندین ساعت پشت سرهم در طول یک روز . همش زنگ که می زدی طرف می گفت اختلال شبکه هست یا مشکل مخابراتتونه. (اتفاقا تو منطقه ما مطمئنم خیلی کم از های وب استفاده می کنن چون همش حجمی هست و ملت دلشون نمیاد پول حجم بدن خیلی . فوقش یک ماهه نامحدود می گیرن که اینو های وب کلا افتضاحه تو سرویس های نامحدودش تو استان بوشهر.. در ضمن تو استان بوشهر خلیج آنلاین رو بیش تر استفاده می کنن و پیشگامان به خاطر تبلیغات و همچنین بومی بودن نسبت به های وب. دوستم یه مدت های وب نام حدود گرفته بود یعنی افتضاح اندر افتضاح به خاطر همین کلا جمعش کرد می گفت پول ندارم خرچ حجم کنم ). الان یه کم وضع بهتر شده . دیگه مثل قبل نیست. اون طوری یکی دو روز قطع نمیشه . از نظر قطعی خیالت راحت باشه که این طور نیست دیگه. فوقش ممکنه ده دقیقه تو طول روز قطع بشه که اگر اون طور که شما میگید و تو منطقه تون خیلی کم از های وب استفاده می کنن پس جای نگرانی در این مورد اصلا نداشته باشید.اون قطعی ها گفتم که (بیش تر منظورم افت سرعت هست ) همون طور که امروز هم اتفاق افتاد از ساعت 2 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر همیشه تو منطقه ما هست همون چیزی که امروز هم بدون رد خور اتفاق افتاد . همین که ساعت 6 بعد از ظهر شد سرعت دوباره درست شد. البته باز هم بگم شاید تو منطقه های دیگه این طور نباشه
    داداش منم یه شهر کوچیکم قطعی اصلا نداشتم نهایتش ماهی 2 ساعت ولی افت سرعت مخصوصا در تک کانکشن کاملا مشهود بود جوری که اپدیت یه اپ 5 6 مگی از گوگل پلی 15 دقیقه طول میکشید سرعت دانلود حتی از سرور داخل در تایم اوج مصرف 7 تا 11 شب کم میشد قطعی های های وب بستگی ب شهر و متطقه و مخابرات ولی سرعت کم تک کانکشن پینگ بالا و تایم اوت در اکثر نقاط کشور هست
    پس قطعی هاش تو منطقه ما خیلی کمه و افت سرعتش هم طبق گفته شما برای همه یکسان نیست.فقط می مونه تسویه با مخابرات و خریدن سرویس دو گیگ یه ماهه های وب(قرار نیست تا آخر ماه جواب بده آزمایشی بعدش طوفان).مخابرات اینجا هر دو ماه روی قبض میده که آخر این ماه موقعشه.باید چکار کنم؟بعد پرداخت برم مخابرات بگم قطعش کنن بعد زنگ بزنم به های وب یا قبلش زنگ بزنم به های وب بگم برای ماه بعد می خوام؟لطفا اونایی که طوفان دارن هم یه تست با پینگ بگیرن بذارن اینجا

4. این کاربر از MOHAMMAD__REZA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    وضعیت خطم اینه

والا از دیروز حس میکردم سرعتم ی جوریه :/ پهنای باندم از یک مگ بیشتر نمیشه سرعت دانلودم فوق فوقش تا 128 :/ من قشنگ یادم نیست ولی تا جایی که دیده میشه خطم رو روی 8 مگ بستن ک :| من قبلا با همین وضع تا 6 مگ و سرعت 700 کیلو دانلود میکردم ولی بیشتر نمیشد و تا هشت نمیرفت برای همین سرویس 16 مگ نگرفتم ! حالا به نظرتون این یک مشکل موقتیه یا چون سرویس یک مگشون رو گرفتم سرعتم رو محدود کردن؟ جا داره بگم از اولم من سرویس یک مگ میگرفتم دفعه اولم نیست :|
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    وضعیت خطم اینه

والا از دیروز حس میکردم سرعتم ی جوریه :/ پهنای باندم از یک مگ بیشتر نمیشه سرعت دانلودم فوق فوقش تا 128 :/ من قشنگ یادم نیست ولی تا جایی که دیده میشه خطم رو روی 8 مگ بستن ک :| من قبلا با همین وضع تا 6 مگ و سرعت 700 کیلو دانلود میکردم ولی بیشتر نمیشد و تا هشت نمیرفت برای همین سرویس 16 مگ نگرفتم ! حالا به نظرتون این یک مشکل موقتیه یا چون سرویس یک مگشون رو گرفتم سرعتم رو محدود کردن؟ جا داره بگم از اولم من سرویس یک مگ میگرفتم دفعه اولم نیست :|
    ممنون
    سرویس 1 مگ غیر حجمی با سرعت اسمی داده میشه فقط در سرویس های حجمی سرعت بازه دوسته عزیز و سرعت 128 درسته برای شما و سرویس 1 مگ 2 گیگ حجمی هم شامل همین محدودیت هست
    Last edited by rahman0158; 27-08-2016 at 10:02.

7. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پس قطعی هاش تو منطقه ما خیلی کمه و افت سرعتش هم طبق گفته شما برای همه یکسان نیست.فقط می مونه تسویه با مخابرات و خریدن سرویس دو گیگ یه ماهه های وب(قرار نیست تا آخر ماه جواب بده آزمایشی بعدش طوفان).مخابرات اینجا هر دو ماه روی قبض میده که آخر این ماه موقعشه.باید چکار کنم؟بعد پرداخت برم مخابرات بگم قطعش کنن بعد زنگ بزنم به های وب یا قبلش زنگ بزنم به های وب بگم برای ماه بعد می خوام؟لطفا اونایی که طوفان دارن هم یه تست با پینگ بگیرن بذارن اینجا
    بنظرم بسته تند باد رو همین اول کار بخر 12 ماه 12 گیگ 12 تومن بعدش هر ماه فشفشه 50 گیگ بخر به هیچ وجه بسته طوفان رو نخر یه بار دیدی 3 ماه دیگه غیرقابل تحمل شد
    عصر برو نمایندگی مخابرات درخواست تخلیه بده

9. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

11. 2 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اینا رو همین الان تست گرفتم . کسی می دونه چرا پینگ تست این دو تا سایت این قدر با هم تفاوت داره؟؟ معیارشون چیه مگه ؟؟ 189 کجا و 69 کجا !!!

13. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالیه های وب وقتی یک سایت باز میکنی پینگ بالا میره دانلود که میکنی پینگ بالا میره یعنی در ضمینه QOS کاملا ... عمل کرده پکت لاست هم از ساعت 12 ظهر شروع میشه تا ساعت 4 صبح هم ادامه داره اصلا نمیشه بازی انلاین بازی کرد شاتل هم نداریم اینجا پارس هم مشکل افت snr و نوسان پینگ و QOS داره
    اسیاتک میمونه مخابرات و یک شرکت خصوصی

داره خودمونی میشه alireza9t9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دیگه تایم رایگان نداریم واسه دانلود؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •