این براتون باز میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این براتون باز میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه .
من دو روزه که طرح بعثتم تموم شد و چون دیگه شارژ زمانی نمیشد رفتم طرح پاییزی 2 M با حجم ماهیانه 3 G گرفتم (یکساله - 180 ت با مودم ) . خلاصه پریشب که شب اول بود سرعت عالی بود از 1 شب تا 7 صبح که رایگان بود 4.30 G دانلود کردم(میانگین سرعت دانلود حدود 250 کیلو بر ثانیه) . ای کیف کردم و خوشحال . حالا دیشب هنوز شب دوم تا صبح 1 G بیشتر دانلود نکرد !(میانگین سرعت دانلود حدود 50 کیلو بر ثانیه) . امیدوارم امشب خوب بشه
قاطیه کلا !!! کیفیت افتضاح
نه والا ... همیشه وصل بود .
طرح 1 مگ داشتم بدون شبانه ... تا 450 kb/s هم میرفت چه از داخلی چه از خارجی .
سری که درد نمیکرد رو الکی الکی دستمال بستم
آقا سرعت فوق العاده افتضاح اســـــــتـــــــــ
نمیدونم چرا مخابرات به جای پیشرفت هر روز پس رفت میکنه ؟!؟
خدایشش 1 ماه از های وب سرویس داشتم, اصلا هیچ دشواری نداشت.
فقط به خاطر شبانه رایگان برگشتم به مخابرات . که ای کاش نمی اومدم
داداش شما یه سرویس idownload بخر تا سرعت لینک خارجیت عالی شه
داداش برای ما هم همیجوریه سایتای خارجی اصلا باز نمیشه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
مگه بای وب شبانه نداش؟
نمیدونم دیشب چش بود . من الان تازه دو شبه که تازه برگشتم به مخابرات . لااقل میذاشتن از راه برسیم بعد اذیتهاشون رو شروع کنن .
سه ماه طعم اینترنت نامحدود رو چشیدم و فقط به خاطر قیمت دوباره برگشتم مخابرات وگرنه فن اوا واقعا کیفیت سرویسهاش خوبه و لاقل اذیت نمیکنه .
این طرح های پاییزیش کسی گرفته؟چون الان 2مگا رو با 5 گیگ میده 17500 که با مخلفاتش میشه 20 تومان که شبانه رایگان هم داره
اگر کسی گرفته که به منم راهنمایی کنه چون محدود منم داره فن اوا تموم میشه با 41 تومان اصلا صرف نداره اونجا وایسم
گول شبانه مخابراتو نخورید اولین قدم کیفیت اینترنت و پشتیبانی است . الویتهای بعدی شبانه یا هر چیز رایگان دیگست...
اینم از سرعت من
![]()
Last edited by takdns; 13-11-2014 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)