هم با تیغ میتونی بزنی ، هم تیغ میزارن ببری ( ژیلت ) ، هم داخل بوفه 01 تیغ برای خریدن هست ، ماشین هم میزارن ببری
هم با تیغ میتونی بزنی ، هم تیغ میزارن ببری ( ژیلت ) ، هم داخل بوفه 01 تیغ برای خریدن هست ، ماشین هم میزارن ببری
سلام
دوستان من کارای گرفتن مدرک لیسانسم داره تموم میشه.
مجموع شماره چشمام 9 هست و معاف از رزم میشم.
تک پسر هم هستم.
به نظرتون چند درصد احتمال داره که من تهران بیفته سربازیم؟؟؟
بعد من دفترچه رو آخر فروردین بفرستم اول تیر اعزام میشم یا بازم دیرتر میشه؟
پیشاپیش من از راهنمایی هاتون![]()
ای آقا 01 کجا بودما همونجایی که شما دو ماه بودی قراره خدمت کنیم. 06 هم اینجوریه؟
Last edited by gooride; 13-02-2013 at 11:09.
كسي ميدونه رسته موسيقي به چه صورت هست؟اصلا ناجا رسته موسيقي هم داره؟
من تا حدود خوبي آشنايي دارم ، امكانش هست بتونم بيفتم موسيقي،فك كنم از سر چهارراه وايسادن يا كلانتري بهتر باشه.حالا اگر بگم با وُرد و أكسل بلدم كار كنم بيشتر به نفعمه يا بگم موسيقي بلدم؟
Last edited by hatef70; 13-02-2013 at 13:02.
بله عزیز 06 هم همینطوریه خیالت راحت ، 06 شایعه زیادی پشتش هست ولی جای خوبیه هرچند به 01 نمیرسه
والا ناجا من ندیدم سرباز رسته موسیقی باشه
هرچی من دیدم کادری بوده که تعدادشون خیلی خیلی کم هست
شما بهتره همون کامپیوتر رو بچسبی
tapatalk
از اساتید کسی نیست جواب ما رو هم بده ؟
چون اموزشی شما کامل انجام نشده باید دوباره کامل اموزشی رو انجام بدید
tapatalk
من دیدم. تو آموزشی ما دو تا سرباز بودن رسته موسیقی بودن. اصلاً پیداشون نبود. 2 روز تمرین میکردن و 2 روز هم برای صبحگاه میومدن. واقعاً عشق و حال میکردن. بعد از صبحگاه هم بلافاصله میرفتن. تو هفته شاید 8 ساعت هم خدمت نمی کردن.
در ناجا کار اداریم سخته. حتی پایکامپیوتر انقدر بهت نامه و گردشکار میدن تا چشمات در بیاد. البته از راهور و کلانتری خیلی بهتره.
دوست من ، من قبلا هم عرض کردم که توی ارتش رسما ما رو مجبور میکردن ریش رو بزنیم . فرمانده آتشبار ( گروهان توپخانه) با ریش حال نمیکرد . خودش ریش داشت ولی به ما دستور میداد بزنیم . ماشین موزر و تیغ ریش تراشی جزو ملزومات سربازه و هیچ جا نشنیدم که دژبان گیر بده . همونطور که دوستمون فرمودند توی تهران هم 01 و هم 06 تقریبا مثل همدیگه هستن و زیاد کاری به مسخره بازی های سپاه و ناجا ندارن . بچه های ما با شلوار جین و آستین کوتاه و کفش سفید اسپورتی هم میومدند و میرفتند . هر نوع دارویی با نسخه به راحتی میتونی ببری تو . اونجا مثل یگان های واقعی رزمی دژبان عقده ای نداره . فرمانده خل و چل نداره و توهین نداره . همه اینا توی یگان که بری برات معلوم میشه . کلا دوره آموزشی توی خدمت مثل مهمونی میمونه .وقتی بری توی یگان متوجه میشی که فرمانده های دوره آموزشی چقدر مودب ، با وجدان و شریف هستند . بر عکس یگان های رزمی
![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)